ГоловнаНовини
11 квітня 201914:54

Казка – це світ чарівний та незвичний, Казка – це диво, сповнене краси, Поринуть в казку, це ж бо так цікаво, Це справді свято, радість для душі. У казці звірі мову мають, Дерева розмовляють, мов живі. Добро і правда завжди зло долають, Тому і люблять казку діти всі. Мабуть, на Землі немає людини, яка б не любила казок. Адже змалку казка навчала нас уявляти та мріяти, радіти й сумувати. У казках уславлюється сміливість, мудрість, прагнення до справедливості, добро перемагає зло.

10 квітня 201918:37

На черговому засіданні бюджетної комісії Полтавської обласної ради розглянули 8 питань. На жаль, засідання, яке відбувалося у рамках закону та регламенту, проігнорували керівники структурних підрозділів ОДА та апарат облради. Комісія облради з питань бюджету та управління майном провела чергове засідання. Усі члени комісії та зацікавлені особи попередньо отримали інформацію про засідання та порядок денний письмово та електронною поштою. Присутніми були 8 депутатів — членів комісії.

8 квітня 201915:43

7 квітня в Заводському міському Будинку культури № 1 вже вдруге відбувся Відкритий фестиваль-конкурс гумору та жартів «ХРУЩ». До нас завітали творчі колективи з усього району: Лохвиці, Гамаліївки, Вирішального, Мехедівки, Токарів, Засулля, Кононівки, Старого Хутора, Яхників, які представили 35 різнопланових номерів. Це і театри мініатюр, і вокальні колективи, і читці розмовного жанру, і хореографічні колективи та клуби за інтересами. Чудовий старт фестивалю дав виступ студії Народного самодіяльного хореографічного колективу «Пролісок»

5 квітня 201915:29

З початку квітня працівники КП «Комунсервіс» розпочали промивку каналізаційних будинкових мереж по місту каналопромивочною машиною «Шторм». 4 квітня були проведені роботи по очистці прибудинкової каналізації по вулицях Озерна, 13-а та Полтавська, 3. Наразі маємо позитивний ефект від роботи нового обладнання. Роботи і надалі будуть продовжуватися.

5 квітня 201915:15

Троянди – це найпрекрасніші, красиві і запашні квіти, які стали своєрідним символом любові, романтичності і ніжності у всьому світі. Ті, хто регулярно вдихають рожевий аромат, набагато доброзичливіші, ненав’язливі і володіють рівною світлою аурою. Троянда – королева саду. Ця рослина здавна вважалася об’єктом захоплення і поклоніння. Сьогодні ця рослина є справжньою окрасою міських клумб та приватних садиб. Цієї весни на міських квітниках, шкільних дворах та на територіях міських ДНЗ висаджено 200 кущів троянд.

5 квітня 201913:56

Сьогодні екологічні проблеми у світі вийшли на одне з головних місць. Сучасний техногенний вплив на навколишнє середовище призводить до глобальних змін, що спричиняє дедалі частіше виникнення природних стихійних явищ. В останні десятиліття негативний вплив людської діяльності на природу і, зокрема, на зелені насадження, став особливо помітним. Навіть дітям відомо, що дерева – це запорука чистого повітря, а отже – і нашого здоров’я. Для того щоб якісно покращити довкілля жителям та гостям міста навесні насаджуємо декоративні дерева та кущі...

4 квітня 201914:04

Якщо людина не зробить так, щоб на Землі стало менше сміття, то сміття зробить так, щоб на Землі стало менше людей. В процесі своєї життєдіяльності людина, навіть не бажаючи, та все ж є причиною того, що кількість твердих побутових відходів збільшується. Та все ж ми можемо вплинути на подальшу «долю» тих відходів, які викидаємо. За будь-яких умов у боротьбі з ТПВ вирішальну роль відіграє особисте ставлення кожного з нас до цієї проблеми. Найперше, це сортування. В рамках експерименту в п’ятницю, 29 березня та понеділок, 1 квітня, на масивах...

2 квітня 201916:52

Кожна дитина має змалечку усвідомити, що у прекрасному та розмаїтому довкіллі кожна рослинка, тваринка мають право на життя. Тож, взаємодіяти з природою слід так, щоб не зашкодити ані їй, ані собі, вболівати за її долю. Тому екологічне виховання дошкільнят – одна з найважливіших справ сьогодення, яке має здійснюватися і в родині, і в дошкільному закладі. Саме в цьому напрямку працюють вихователі ДНЗ №2 «Теремок» м. Заводського з дітлахами усіх вікових груп. Протягом навчального року проводяться заняття з природи...

29 березня 201913:10

28 березня 2019 року в місті Заводське на спортивному майданчику зі штучним покриттям, мікрорайону спиртокомбінату, відбулися обласні зональні змагання спортивних шкіл олімпійського резерву з міні-футболу серед юнаків 2004-2005 р.н. На футбольному полі змагалися команди із Гадяцького, Чорнухинського та Лохвицького районів. Збірна команда Лохвицького району впевнено перемогла своїх сусідів та виборола путівку до фінальної стадії обласних змагань, які відбудуться другого квітня у місті Лубни.

29 березня 201910:07

Заводська міська рада звернулась до Лубенської місцевої прокуратури, щодо проведення перевірки правомірності передачі земельної ділянки з державної форми власності у комунальну під будівництво сміттєпереробного заводу на межі с. Вишневе. Отримано відповідь від 20.03.2019 року наступного змісту: Лубенською місцевою прокуратурою розглянуто Ваше звернення стосовно законності рішень органів місцевого самоврядування та органів державної влади щодо передачі земельної ділянки з державної форми власності у комунальну.

28 березня 201916:49

Так, сьогодні, 28 березня, працівниками благоустрою було проведено обпилювання двох великих аварійних дерев на території ДНЗ «Малятко» по вул. Полтавській. Також тривають роботи по обпилюванню гілок дерев біля дитячого майданчика по вул. Матросова. Вивезено 12 машин САЗ сміття.

28 березня 201914:22

Щороку кожної третьої п'ятниці березня людство відзначає Всесвітній день сну. Так Всесвітня організація охорони здоров’я із 2008 року звертає увагу на проблеми зі сном у людей. Таку проблему має кожен другий дорослий житель Землі. У 2011 році Всесвітній день сну був присвячений проблемам дитячого сну. Це значить, що існують проблеми зі сном і у дітей. Сон дуже важливий для здоров'я, особливо дитячого. Під час нормального і здорового сну в нашому організмі відбуваються унікальні процеси, після яких ми почуваємося бадьорими і повними сил.

28 березня 201908:43

Миколу Бондара тимчасово відсторонили від виконання обов’язків голови бюджетної комісії Полтавської обласної ради, без виключення його зі складу комісії, як голови. Рішення прийняли більшість членів комісії у відповідності до законодавства та Регламенту облради. Все через те, що Микола Бондар не виконував свою роботу належним чином та ігнорував зауваження колег. Миколу Бондара тимчасово відсторонили від виконання обов’язків голови бюджетної комісії Полтавської обласної ради, без виключення його зі складу комісії, як голови.

27 березня 201915:28

З настанням теплих весняних днів відділ благоустрою Заводської міської ради продовжує прибирання міста. Так 27 березня здійснено обпилювання дерев та прибирання сміття по вулицях Проектній та Полтавській. На черзі вулиця Матросова.

27 березня 201908:32

У Полтавській обласній раді відбулося засідання бюджетної комісії. Частина депутатів висловили своє незадоволення роботою голови комісії Миколи Бондара. Крім того, вони запропонували збільшити кошти Фонду розвитку територій області та прийняти новий план роботи комісії на 2019 рік. Засідання комісії ініціювали більшість її членів, які не задоволені роботою голови. Ініціативу до апарату обласної ради вони подали минулої п’ятниці. Депутати виступили із заявою про невдоволення роботою голови комісії Миколи Бондара.

26 березня 201914:36

Сьогодні працівники відділу благоустрою м. Заводське займалися прибиранням сміття після зимового періоду вулиць Ватутіна та Вишневої. Обабіч дороги Млини – Піски, в межах цих вулиць, було зібрано майже повен автомобіль САЗ сміття, в основному це пластикові та скляні пляшки. Напередодні прибирали берег річки Сула.

25 березня 201917:11

На минулому тижні, 16 березня 2019 року, у м. Полтава, в концертних залах музичного училища ім. Миколи Лисенка пройшов вже традиційний обласний конкурс виконавської майстерності «Юний віртуоз Полтавщини», в якому взяло участь 455 учасників із 38-и мистецьких шкіл Полтавщини. Конкурсне журі визначало переможців у кількох номінаціях: фортепіано, струнно-смичкові інструменти, духові дерев’яні інструменти, гітара та інші. І вихованці Заводської музичної школи – в числі переможців. Де проводять вихідні звичайні люди?

22 березня 201910:25

21 березня, в рамках проведення місячника «Міцна сім’я – міцна держава», в приміщенні Заводської ЗОШ І-ІІІ ст. № 2, пройшло спортивне свято «Тато, мама і я – спортивна сім’я». Його учасниками стали 4 родини. Олійник Олександр Владиславович, Оксана Григорівна та дочка Таїсія учениця 2 класу; Шиян Володимир Андрійович, Юлія Василівна та син Ярослав учень 4 класу представили ОЗ «Заводської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1». Вергеєв Денис Борисович, Марина Миколаївна та дочка Іванна учениця 1 класу

12 березня 201910:18

Дев’ятого березня в місті Лохвиця в залі районної спортивної школи відбувся чемпіонат Лохвицького району з баскетболу. Команда міста Заводське перемогла всіх своїх суперників і повернула пальму першості до Заводського. Переможний склад заводчан: Кравченко Юрій, Шевченко Артем, Сучан Хачик, Терновий Костянтин, Тарабан Олексій (капітан команди). Наші вітання переможцям. В.Мусієнко, голова МГО «СПОРТ»

7 березня 201909:14

Щиросердно вітаю Вас із найпрекраснішим святом весни – 8-го Березня! У цей день висловлюю Вам, свою повагу, адже кожному зрозуміло, що всі чесноти цього світу йдуть від жінок. Ви - головне наше багатство, наше майбутнє. Вам притаманні внутрішня краса, доброта, стійкість. Ви зберігаєте життєвий оптимізм в найскладніших ситуаціях, при цьому залишаєтеся берегинями домашнього вогнища та родинних цінностей. Бажаю вам весни в душі, тепла та затишку в оселі, гармонії, щастя та любові! Заводський міський голова В.Сидоренко



    Твіт