ГоловнаНовини

Фестиваль-конкурс гумору та жартів ХРУЩ

 Опубліковано: 8 квітня 2019, 15:43

7 квітня в Заводському міському Будинку культури № 1 вже вдруге відбувся Відкритий фестиваль-конкурс гумору та жартів «ХРУЩ». До нас завітали творчі колективи з усього району: Лохвиці, Гамаліївки, Вирішального, Мехедівки, Токарів, Засулля, Кононівки, Старого Хутора, Яхників, які представили 35 різнопланових номерів. Це і театри мініатюр, і вокальні колективи, і читці розмовного жанру, і хореографічні колективи та клуби за інтересами.
Чудовий старт фестивалю дав виступ студії Народного самодіяльного хореографічного колективу «Пролісок» (Заводського МБК № 1) із композицією «Запальні хрущі» та привітання міського голови В. Сидоренка. Цю естафету підтримав М. Тарапата – директор Лохвицького РБК, який цього дня був членом журі. Також конкурсантів оцінювало журі: Н. Плюйко – заступник начальника відділу культури і туризму Лохвицької РДА; О. Дроб’язко – завідувач ДНЗ «Теремок»; Н. Роман – викладач Лохвицького механіко-технологічного коледжу ПДАА.
Оскільки фестиваль був гумористичний, то і заохочувальні призи також з гумором. Мехедівський СК, Токарівський СБК та Заводський МБК № 2 отримали чудовий реквізит – мітли. Яхниківський СБК отримав лопату. Дипломом ІІІ ступеня нагороджено Качана В’ячеслава Старохутірського СК. Диплом ІІ ступеня отримав народний театр Лохвицького РБК. Театр мініатюр «Калейдоскоп мрій» Заводського МБК № 1 нагороджено дипломом І ступеня.
Та найбільше усмішок, оплесків та позитивних емоцій отримав колектив художньої самодіяльності Гамаліївського СК, які цьогоріч отримали гран-прі та цінний подарунок – мікрохвильову піч. Не залишились без солодких подарунків найчисельніший дитячий колектив «Запальних хрущів».
Всі конкурсанти отримали дипломи учасників, а керівники – подяки від Заводської міської ради. Також подяками нагороджено колектив міського Будинку культури № 1, під керівництвом Ю. Краснолуцької, за організацію та проведення незабутнього фестивалю.

Інші фото у фотогалереї, за посиланням: zv.gov.ua/gallery/khrushch.html

ХРУЩ

Виконавчий комітет



    Твіт