Стандартна версія

 Головна Оголошення
28 червня 202414:35

УВАГА!!! ПРОДОВЖЕННЯ ЩЕПЛЕННЯ ТВАРИН ПРОТИ СКАЗУ В М.ЗАВОДСЬКЕ ПРОТЯГОМ ЛИПНЯ 2024 РОКУ ВІДПОВІДНО ДО ГРАФІКУ:

24 червня 202414:50

Стартує набір учасників на національну практичну освітню програму «Компас: рестарт та розвиток бізнесу», яка реалізується Офісом з розвитку підприємництва та експорту, національним проєктом Дія.Бізнес спільно з VECTOR GROUP. Проєкт створено, щоб надати знання та поштовх для розвитку власної справи підприємцям, які змушені були релокуватися через повномасштабне російське вторгнення.

24 червня 202414:40

Головне управління Держпродспоживслужби в Полтавській області доводить до вашого відома, що Кабінетом Міністрів України внесені зміни до «Порядку одержання посвідчення про право роботи з пестицидами». Відповідну постанову № 640 Уряд прийняв на черговому засіданні 04.06.2024 р. Документ розроблений Міністерством аграрної політики та продовольства України на виконання Закону України «Про адміністративну процедуру». Постанова № 640 передбачає: • можливість отримання послуги з проходження навчання з питань безпечного поводження з пестицидами.

24 червня 202414:35

Поліцейські разом з колегами з інших правоохоронних органів встановлюють виконавців і замовників таких злочинів. Так, у червні поліцейські спільно з СБУ викрили схему російських спецслужб з вербування підлітків для вчинення диверсій. Юнаків віком від 13 до 18 років, яких росія втягнула в злочинну діяльність, затримано. Тепер їм загрожує покарання до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення. На Миколаївщині затримали двох підлітків 16 та 17 років, які, спокусившись на «легкий заробіток» в інтернеті, облили легкозаймистою рідиною і підпалили дві автівки.

24 червня 202414:25

Документом, що підтверджує відомості про місце проживання (перебування) особи або інформацію про відсутність таких відомостей на дату та час його формування, є витяг із реєстру територіальної громади. Витяг видається органом реєстрації або центром надання адміністративних послуг у паперовій формі за зверненням особи, яка декларує/реєструє місце проживання (перебування), власника (співвласників) житла, законного представника (представника) особи або власника (співвласника) житла, уповноваженої особи житла, іпотекодержателя або довірчого власника.

21 червня 202411:22

Сказ - гостре інфекційне захворювання всіх теплокровних тварин і людини. На сказ хворіють усі види домашніх, сільськогосподарських та диких тварин. В дикій природі сказ поширений серед лисиць, вовків, кажанів, куниць, єнотів. Сказ смертельно небезпечна хвороба, адже характеризується тяжким ураженням центральної нервової системи з ознаками поліенцефаломієліту, супроводжується паралічами і завжди закінчується смертю, лікування відсутнє. Тому для запобігання виникнення захворювання на сказ тварин, протягом червня-липня 2024 року.

18 червня 202416:53

Філія «Полтавське лісове господарство», готова поставити для потреб Вашої територіальної громади для забезпечення населення та закладів соціальної сфери деревину дров’яну. Для безперебійного забезпечення потреб в деревині дров’яній Філія на своїх складах створила запас деревини дров’яної в розмірі 5000 м3 та планує заготовити протягом опалювального періоду 2024-2025 років близько 50000м3 та зможе в повній мірі забезпечити Вашу потребу в деревині дров’яній. Вартість згідно прайсу Філії: Ціна на лісопродукцію за 1 м3 з навантаженням, без урахування доставки.

18 червня 202410:46

Для забезпечення реалізації заходів, передбачених Всеукраїнською економічною платформою “Зроблено в Україні” щодо популяризації та просування українського продукту закликаємо місцевих виробників долучитися до популяризації товарів, вироблених в Україні шляхом брендування виробленої продукції відповідним логотипом. Звертаємо увагу, що маркування продукції логотипом “Зроблено в Україні” сприяє популяризації та просуванню українського продукту серед населення.

17 червня 202414:55

Пора жнив особливий пожежонебезпечний період. Загрозливу обстановку створюють спекотна погода, сухі хліба, енергонасичені хлібозбиральні агрегати, які нерідко знаходяться у не справному стані, а також людська недбалість та безвідповідальність. Загальновідомо, що в цей напружений час найменша необережність у поводженні з вогнем коло хлібних масивів, кинутий недопалок, іскри від сільгоспмашин, випалювання стерні тощо, можуть стати причиною пожежі, яка призведе до значних матеріальних втрат.

12 червня 202411:40

З метою запобігання та протидії нелегальній міграції та іншим порушенням законодавства України в міграційній сфері, Північно-Східним міжрегіональним управлінням Державної служби з питань праці спільно з Державною міграційною службою України проводяться заходи з виконання законодавства в міграційній сфері під умовною назвою «Мігрант». Заходи проводяться на підставі інформації, отриманої від Державної прикордонної служби України, проведення звірки даних щодо іноземців та осіб без громадянства, які перебувають на території України.

11 червня 202416:27

Повідомлення, що на території навколо населених пунктів Заводської міської територіальної громади ФГ "Моя земля 2015" з 11 по 15 червня проводитиме обробку посівів.

11 червня 202409:15

Щоб мати змогу швидко реагувати на початок та закінчення тривог, радимо встановити застосунок «Повітряна тривога». Основна функція - інформування про початок і закінчення тривоги в області, яку користувач сам вибрав у застосунку. «Повітряна тривога» не потребує реєстрації, не збирає персональні дані користувачів або дані про геолокацію. Застосунок надсилає максимально гучні критичні сповіщення про повітряну, хімічну, техногенну або інші види тривог системи цивільної оборони навіть у беззвучному або сплячому режимі смартфона.

6 червня 202414:03

З початку 2024 року на водних об’єктах Миргородського району загинуло 8 осіб з них 2 дітей. У порівнянні за минулий рік і аналогічний період загинуло 7 осіб з них 1 дитина. Найчастіша причина утоплення це купання у стані алкогольного сп’яніння та необережність під час купання. Рятувальники Миргородського РУ ГУ ДСНС України у Полтавській області закликають громадян до безпечного відпочинку на водних об’єктах. Приємний і корисний відпочинок влітку – відпочинок на воді.

6 червня 202408:43

Влітку міські та сільські жителі намагаються врятуватися від спеки, купаючись в озерах і річках. Прихід купального сезону радує не тільки дітей, а й дорослих, які обожнюють плескатися в теплій воді. Однак пляж таїть у собі багато небезпек, серед яких - різні захворювання. Заразитися хворобами можна як у водоймі, так і на його березі. Загальна інформація про водойми та зараження Купання в природних водоймах не завжди безпечно. Вода може бути заражена, навіть якщо на перший погляд здається чистою.

1 червня 202407:00

У цей чудовий день, 1 червня, хочеться від щирого серця привітати всіх дітей з їхнім святом! Нехай кожна дитина буде щасливою, здоровою, оточеною любов'ю та турботою рідних. Нехай у їхньому житті буде багато радості, сміху, цікавих відкриттів та захоплюючих пригод.

31 травня 202411:23

Повідомлення, що на території навколо населених пунктів Заводської міської територіальної громади ФГ "Моя земля 2015" з 1 по 3 червня проводитиме обробку посівів.

29 травня 202416:52

В зв’язку з ремонтними роботами на під’їздній колії до ТОВ «Елеватор–Агро» з 05:00 год. 30 травня буде закрито залізничний переїзд в районі вулиць Вишнева - Технологічна (орієнтовно на 14 календарних днів). Під’їзд великовагового автотранспорту до ТОВ «Елеватор–Агро» буде направлено по вул. Степовій.

29 травня 202415:37

Наразі на Полтавщині налічуєтья близько 405 тис. пенсіонерів, тоді як на початок 2024 року їх було на 5 тисяч більше. Середня пенсія в області становить 5 983 грн, при цьому близько двох третин пенсіонерів отримують виплату меншу за 5 000 грн. Разом з тим витрати на виплату пенсій - найбільші соціальні видатки українського бюджету. Зокрема, в Полтавській області на пенсійні виплати за п’ять місяців нинішнього року спрямовано понад 11,3 млрд грн. Водночас кількість працюючих українців, які своїми внесками могли б підтримувати пенсійну систему та виплату пенсій.

29 травня 202409:41

Доводимо до вашого відома, що для забезпечення виконання технічного обслуговування та безпечної експлуатації внутрішньо-будинкових систем газопостачання (ВБСГ) багатоквартирних житлових будинків буде припинятися подача газу на ці будинки згідно графіка проведення робіт. Графік проведення робіт додається.

27 травня 202416:50

Товариство з обмеженою відповідальністю «Агро Перемога» повідомляє Вас про те, що за межами м. Заводське буде проводитися обробка посівів із застосуванням пестицидів та агрохімікатів. Відповідальна особа за обробку Бледєнцов В.А., контактний телефон: 050 436 65 87. Обробка буде проводитись з 27.05.2024р. по 07.06.2024р.



    Твіт