Головна Оголошення
5 вересня 202211:22

В умовах сьогодення вимоги щодо маркування харчових продуктів викладені в Законі України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та Законі України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів» (далі – Закон), який є іще одним кроком на шляху гармонізації українського харчового законодавства з європейським. Головна мета цих документів – захистити споживача, забезпечити його повною інформацією щодо харчового продукту для можливості здійснити свідомий вибір відповідно до потреб. 

2 вересня 202210:50

Лохвицьке УЕГС АТ «Полтавагаз» доводить до відома, що 6,7,8 вересня 2022 року для забезпечення виконання технічного обслуговування та безпечної експлуатації внутрішньо-будинкових систем газопостачання (ВБСГ) багатоквартирних будинків, буде припинятися подача газу на будинки у м. Заводське по вул. Київська (Ватутіна), 48, 50, 59/2а, згідно графіка проведення робіт.

31 серпня 202216:13

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перепрофілювання (зміну типу) закладу загальної середньої освіти на території Заводської міської територіальної громади 1. Найменування організатора громадського обговорення - Заводська міська рада. 2. Мета проведення громадського обговорення Врахування думки жителів Заводської міської територіальної громади щодо перепрофілювання (зміни типу) Бодаквянської гімназії Заводської міської ради Миргородського району Полтавської області в початкову школу з дошкільним підрозділом.

25 серпня 202216:15

UkraineInvest розпочав відбір інвестиційних проєктів серед бізнес-спільноти, для залучення інвестицій для відновлення економіки України в сферах агропереробки, логістики, машинобудування,  виробництва  будівельних матеріалів та товарів широкого використання. Готові до реалізації проєкти будуть презентовані інвестиційній спільноті під час заходу Rebuilding Ukraine with the Private Sector: International Investment Fair.

25 серпня 202211:15

Підтримкою зможуть скористатися агровиробники, які обробляють від 1 до 120 га сільськогосподарських угідь або які утримують від 3 до 100 корів. Безповоротна допомога в розмірі 3100 гривень виплачуватиметься за один гектар сільськогосподарських угідь (але не більше 372 тисячі гривень), а також 5300 грн за вирощену дійну корову (але не більше 530 тисячі гривень). Отримувач бюджетних коштів може разово скористатися одним із визначених напрямів. Окрім того, процедуру подачі заявок суттєво спростили, оскільки підтримка надаватиметься фермерським господарствам...

23 серпня 202209:38

Проект "Коло Турботи турботи. Психологічне здоров'я кожної родини" пропонує підтримку в ці важки часи батькам, яких хвилює психічний стан їх дитини. Якщо ваша дитина: • лякається сирени чи гучних звуків; • не може пристосуватися до нового місця; • боїться відійти від близьких навіть на крок; • замкнулася у собі чи проявляє нетипову для себе поведінку, пережила травмуючий досвід; телефонуйте та отримайте професійну консультацію дитячого психолога. Гаряча лінія психологічної підтримки 0800-331-391 Щодня з 16:00 до 20:00

19 серпня 202215:47

Інформує про намір проводити плановану діяльність та оцінку її впливу на довкілля.

19 серпня 202213:27

До $20 тис. грантової підтримки (обов’язковий власний внесок партнера до 50% від загального бюджету проєкту) Хто може брати участь? Приватні підприємства будь-яких форм реєстрації, об'єднання виробників сільськогосподарської продукції, комунальні підприємства та ін. Умови програми: - кінцевим результатом проєкту має бути збільшення прибутків місцевого населення - ідея проєкту повинна передбачати розширення вашої бізнес-діяльності - проєкт повинен бути прибутковим/життєздатним - співінвестиція з боку партнера – до 50 % від загальної вартості проєкту...

19 серпня 202211:04

Постановами Кабінету Міністрів України від 19 квітня 2022 р. № 472 «Деякі питання використання коштів, що надходять на офіційні рахунки для пожертв на підтримку України» та від 3 травня 2022 р. № 516 «Питання Єдиного державного вебпорталу для збору пожертв на підтримку України «UNITED24» затверджено Порядок використання офіційних рахунків для пожертв на підтримку України «UNITED24» і Положення про Єдиний державний вебпортал для збору пожертв на підтримку України «UNITED24» (далі – Положення про Портал UNITED24).

19 серпня 202210:50

З метою збору коштів на допомогу Збройним Силам України Національний банк України організував благодійну акцію “Смілива гривня”, яка передбачає збір монет номіналами 10, 50 копійок, а також 1, 2, 5 та 10 гривень. На сьогодні понад 14 млрд таких монет перебуває в обігу на загальну суму 5,09 млрд грн. Пункти збору монет відкриті в усіх відділеннях Ощадбанку та ПУМБу. Банки отримують монети від населення та перераховують ці благодійні внески на спецрахунок Національного банку України на підтримку Збройних Сил України.

18 серпня 202209:56

До уваги мешканців громади. З настанням сухої вітряної погоди значно підвищується пожежна небезпека у природних екосистемах. Тож в котре ЗВЕРТАЄМОСЬ до всіх мешканців громади, керівників підприємств, установ та організацій, що відповідно статті 77-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Самовільне випалювання рослинності або її залишків» у поточній редакції має наступний зміст: Випалювання стерні, луків, пасовищ, ділянок із степовою, водно-болотною та іншою природною рослинністю, рослинності...

18 серпня 202209:05

Основним завданням Головного управління Національної соціальної сервісної служби у Полтавській області є реалізація державної політики у сфері здійснення державного контролю: - за дотриманням вимог законодавства під час надання соціальної підтримки (державна допомога, пільги, житлові субсидії та інші виплати, що здійснюються за рахунок коштів державного бюджету), соціальних послуг; - за використанням коштів державного бюджету, виділених для надання соціальної підтримки, зокрема під час проведення перерахунку її розмірів у разі встановлення фактів надмірної виплати коштів...

12 серпня 202209:02

Про проведення соціально-гігієнічного моніторингу за станом та безпечністю води відкритої водойми с. Млини (р. Сула) в місці масового відпочинку населення. Станом на 11 серпня 2022 року лабораторно досліджено 6 проб води з відкритих водойм р.Сула, р.Артополот. За результатами лабораторних досліджень води в р. Сула, р.Артополот по санітарно-хімічних показниках відхилень від санітарних норм не виявлено. По мікробіологічних показниках (індекс ЛКП) виявлено невідповідність нормативу – індекс ЛКП- 7500 при допустимій величині до 5000.

9 серпня 202208:41

До уваги мешканців Заводської міської територіальної громади, підприємств, установ та організацій, які здійснюють свою господарську діяльність на території громади. Виконавчий комітет Заводської міської ради повідомляє, що 05.08.2022 року завершено внесення змін до державного реєстру в частині перейменування назв окремих вулиць населених пунктах громади відповідно до прийнятих рішень ради. Відтепер на території громади використовуватимуться лише нові назви вулиць...

3 серпня 202208:47

Держсервіс має бути доступним. Особливо коли йдеться про послуги для людей пенсійного віку. Наше з вами завдання — допомогти їм показати життя без купи папірців, забігання до кабінетів, «щоб просто спитати», та очікувань. Все, що необхідно, можна глянути, не виходячи з дому, онлайн на порталі Гід з державних послуг. Потрібні документи Пенсійне посвідчення Заміна (переоформлення) пенсійного посвідчення Інформація з пенсійної справи Довідка про перебування на обліку Довідка про доходи пенсіонера Довідка про доходи пенсіонера для субсидій.

3 серпня 202208:25

Полтавців закликають морально підтримати військових, адже вже майже 5 місяців вони без перепочинку стримують повномасштабне російське вторгнення на територію України. Попри їх стійкість та незламність вони люди, які також відчувають втому та виснаження.

3 серпня 202208:19

4 серпня з 9 години на території колишнього ПТУ 32, за адресою вул. Полтавська 10/2, від благодійної організації World Central Kitchen буде проводитися видача продуктових наборів кожній родині, вага якого складає близько 15 кг. При собі ОБОВ'ЯЗКОВО мати довідки ВПО всіх членів сім’ї з реєстрацією в Заводській громаді та паспорт. ВПО, що мешкають у Пісківському та Бодаквянському старостатах, гумдопомога буде видаватися по місцю їх проживання.

2 серпня 202214:31

У світі почастішали випадки віспи мавп. Зокрема, на початку травня 2022 року у Великій Британії поставили перший діагноз пацієнту, який їздив до Нігерії, де, ймовірно, і підхопив вірус перед поверненням на батьківщину. Наразі дане захворювання реєструється в 75 країнах, де згідно повідомлень зареєстровано більш як 16 тисяч випадків. Зареєстровано п'ять смертей. 23 липня 2022 року Генеральний директор Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ) Т.Гебреєсус оголосив спалах мавпячої віспи у світі глобальною надзвичайною ситуацією у сфері охорони здоров’я.

2 серпня 202210:52

До уваги ВПО, зареєстрованих на території Заводської громади! 3 серпня 2022 року з 9:00 години за адресою: м. Заводське, вул. Полтавська, 10/2, в адмінприміщенні ДНЗ «Гадяцьке вище професійне аграрне училище» (колишнє ПТУ №32) буде здійснюватися прийом внутрішньо переміщених осіб працівниками БО «Благодійний фонд «КАРІТАС ПОЛТАВА» для отримання багатоцільової благодійної допомоги. Кошти надаються внутрішньо переміщеним особам (ВПО), що прибули з окупованих територій або із зон ведення активних бойових дій після 24.02.2022 р.

29 липня 202215:13

«У центральній садибі Миргородського району розпочав свою роботу переміщений заклад вищої освіти «Луганський національний університет ім. Тараса Шевченка.» Меморандум про співпрацю між університетом та Миргородською міською ради був підписаний 9 червня. Відповідно до документу, у Миргороді буде здійснюватися набір абітурієнтів на кілька факультетів: навчально-науковий інститут фізики, математики та інформаційних технологій (ІФМІТ), інститут економіки та бізнесу (ІЕБ), факультет природничих наук(ФПН), Рубіжанський фаховий коледж та Брянківський фаховий коледж.



    Твіт