ГоловнаНовини
15 березня 201810:15

14 березня на засіданні виконавчого комітету були розглянуті питання та затверджені рішення: про встановлення тарифів на послуги: з централізованого водопостачання та водовідведення для КП «Комунсервіс», з вивезення ТПВ та утримання полігону, з утримання будинків, споруд і прибудинкових територій; про надання дозволу на розміщення зовнішніх рекламних засобів; видачу свідоцтва про право власності на приватизовану квартиру; харчування дітей пільгових категорій; надання матеріальної допомоги на поховання непрацюючих громадян міста...

14 березня 201814:08

10 березня в Полтаві відбувся відбірковий тур Всеукраїнського фестивалю сучасної пісні та популярної музики «Червона рута», який проводиться Дирекцією фестивалю з метою пошуку і розкриття творчих здібностей молодих авторів і виконавців, створення нових стилів у популярних масових жанрах української пісні. 65 солістів та 7 рок-гуртів із Полтавщини цього дня приїхали до Полтавського міського будинку культури, щоб продемонструвати свої таланти. Фінал фестивалю та гала-концерт відбудуться у вересні 2019-го в Чернівцях.

12 березня 201816:12

10 березня в районному Будинку культури відбувся звітний концерт 2-го туру районного огляду народної творчості «Барвисті джерела талантів». В концерті взяли участь колективи Заводського МБК №2: духовий оркестр під керівництвом Володимира Лопуцька, народний аматорський фольклорний колектив «Веселий Вулик» (керівник Наталія Онасенко), дитячий танцювальний колектив «Забава» (керівник Антоніна Заславець, аматорський фольклорний колектив «Злагода» (керівник Наталія Іващенко) та солісти цих колективів...

7 березня 201812:01

Дорогі жінки! Вітаю Вас з Міжнародним жіночим днем 8 Березня! Ви – берегині домашнього вогнища. Від Вас залежить добробут і затишок у домі, що впливають і на завтрашній день країни. Саме Ви, дорогі жінки, надихаєте нас, чоловіків, на добрі справи. Щиро бажаю Вам успіхів, здоров’я і енергії. Нехай кожен новий день буде наповнений радістю Ваших перемог та увесь рік з Вами буде відчуття весни – світлої і прекрасної, а у родинах панує любов і злагода. Щастя Вам, добра і краси!!!

7 березня 201811:03

По всій Україні проходять Шевченківські дні. Відбуваються творчі вечори, Шевченківські читання, виставки творчих робіт. З нагоди дня народження великого українського поета, письменника, художника, громадського та політичного діяча Тараса Шевченка у м.Заводське відбулося покладання квітів до його пам’ятника. В міській бібліотеці проходить книжкова виставка «Його благословила доля славою святою».

7 березня 201808:13

6 березня у Полтавській обласній раді відбулася урочиста церемонія підписання угод про фінансування проектів – переможців обласного конкурсу проектів розвитку територіальних громад Полтавської області 2017 року. Заводська міська рада на обласний конкурс подала проект: «Впровадження енергозберігаючих заходів: «Реконструкція нежитлової будівлі поліклінічного відділення по вул. Садовій, 2а з утепленням, заміною вікон, дверей та інженерних мереж майнового комплексу АЗПМС №1 Заводської міської ради Лохвицького району Полтавської області»

5 березня 201816:03

4 березня в МБК №2 (масив Брисі), відбувся концерт присвячений дню 8 Березня. Не дивлячись на те, що на дворі зовсім не березнева погода, багато людей прийшли до Будинку культури і не пошкодували про це. Учасники святкового концерту багато зусиль приклали для того , щоб створити глядачам гарний настрій. У концертній програмі брали участь: -духовий оркестр під керівництвом Володимира Лопуцька; -народний аматорський колектив «Веселий Вулик», керівник Наталія Онасенко; -танцювальний колектив «Забава», старша та молодша групи...

2 березня 201816:00

2 березня в місті Заводське відбулося урочисте відкриття спортивного комплексу по вулиці Матросова, 15а. Спортивний комплекс став результатом впровадження в місті Проекту «Розвиток спортивної бази, як важлива складова процесу повноцінного розвитку людини» та співпраці Заводської міської ради, Токарівської сільської ради, Полтавської обласної ради, депутата Верховної Ради України Богдана Р.Д. та партнерів проекту: ФОП Буряк О.М., ФОП Зленко Ю.Г., Червонозаводське АТП ТОВ «Європа Транс ЛТД», ТОВ «Кварц-2008», УАСП ТОВ «КАІС»...

23 лютого 201815:00

Саме під такою назвою 23 січня відбувся спортивний міський конкурс. В приміщенні спортивного залу Заводської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 зібралися діти та їх батьки, щоб позмагатися у силі, спритності, винахідливості і просто відпочити та поспілкуватися. Чотири родини вправлялися у спортивних вміннях та навичках. Журі розподілило місця наступним чином: почесне ІV місце посіла родина Курило у складі тата Руслана Вікторовича, мами Альони Петрівни та сина Руслана, учня 2 класу ЗОШ №2;

21 лютого 201815:37

21 лютого дошкільний навчальний заклад №2 «Теремок» гостинно відчинив двері для учасників регіонального семінару Всеукраїнської громадської організації «Асоціація працівників дошкільної освіти». Під час зустрічі голова Координаційної ради ВГО «АПДО», шеф-редактор управлінських видань MCFR Ніна Володимирівна Омельяненко провела тренінг «Нормативне забезпечення закладу освіти та ділова компетентність сучасного керівника закладу дошкільної освіти». Під час заходу дала змістовні відповіді на численні питання слухачів.

20 лютого 201815:25

Эксклюзивное интервью агентства "Интерфакс-Украина" с владельцем агрохолдинга "Укрлэндфарминг" и экс-собственником банков "ВиЭйБи" и "Финансовая инициатива" Олегом Бахматюком. (I часть) Бахматюк: Я готов погасить все долги ВиЭйБи Банка и "Финансовой инициативы", но Нацбанк не хочет садиться за стол переговоров. (II часть) Владелец "Укрлэндфарминга" и Авангарда" Бахматюк: Уверен, что как только я достигну реструктуризации, я заведу инвесторов.

20 лютого 201814:51

20 лютого відбулося чергове засідання виконавчого комітету Заводської міської ради, на якому було розглянуто питання про зміну поштової адреси, про зняття з квартирного обліку, про видалення сухостійних дерев, про надання матеріальної допомоги громадянам міста, які потребують дороговартісного лікування та на поховання непрацюючих громадян міста. Також доповнили списки дітей пільгових категорій на безкоштовне харчування.

20 лютого 201813:16

20 лютого 2014 року – пам’ятний день в літописі життя українського народу. Саме в ці дні, чотири роки тому, під час Революції Гідності, протистояння між українським народом і тодішнім режимом сягнуло свого піку. 20 лютого 2014 загинуло найбільше активістів Майдану. Наступного дня офіційна влада України юридично визнала жертвами загиблих мітингувальників. Цього ж дня на Майдані відбулося прощання із загиблими повстанцями, яких в жалобних промовах назвали «Небесною сотнею», а під час прощання з загиблими лунала жалобна пісня «Плине кача...»

19 лютого 201809:22

Напевно, ніхто не заперечить думки, що будь – яке свято – це шматочок магії, феєрії, те, що сприяє кожного вірити у щось потойбічне, надприродне, здавалось би в цілком реальному світі. Свята, чи то традиційні українські, чи запозичені в інших народів, сприяють зближенню людей, прояву бажання відчути тепло й увагу з боку іншої людини. Що може бути більш романтичним, інтимним, ніжним, позитивним, магнетичним ніж День Святого Валентина – свята всіх закоханих?

16 лютого 201808:23

15 лютого у Заводському міському Будинку культури №1 відбувся захід, приурочений Дню виведення обмеженого контингенту військ з Афганістану та вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Цього дня жителі міста, зокрема самі воїни – інтернаціоналісти зібралися, щоб вшанувати пам’ять героїв, які полягли в афганських ущелинах, та поклонитись своїм побратимам, які повернулись з війни живими, та з пораненими навіки душами. Художнє оформлення заходу забезпечили працівники МБК №1

12 лютого 201816:07

12 лютого 2018 року в професійно-технічному училищі №32 фахівець із соціальної роботи, керівник філії Лохвицького районного ЦСССДМ Ю.Ященко провела виховну бесіду на тему: "Попередження домашнього насильства". У заході взяли участь 10 осіб студентської молоді. Студенти активно обговорювали питання реалізації своїх прав та виконання обов'язків, про те як вберегтися від насильства та що робити у випадку, якщо хтось став жертвою або свідком насильства.

2 лютого 201808:12

31 січня 2018 року у цей сумний і одночасно радісний день студенти - випускники попрощалися з керівництвом і викладачами Лохвицького механіко-технологічного коледжу ПДАА, що пройшли з ними цей не простий шлях до знань. Випускний вечір – це закінчення перед великим початком… Це – підсумок натхненної праці викладачів, сумлінного старання студентів, вболівання за своїх дітей батьків. Для випускників, батьків та гостей в МБК №1 відбувся випускний вечір. Директор Корнієнко В.М. привітав, вручив дипломи студентам технологічного відділення за спеціальностями...

29 січня 201811:15

В день пам'яті Героїв Крут відбулося покладання квітів біля пам’ятника Героям України та хвилина мовчання. Цього року, 29 січня, виповнюється 100 років від дня тих трагічних, і водночас героїчних подій, що відбулися на залізничній станції Крути в Чернігівській області. 300 київських студентів, захищаючи підступи до Києва, вступили в нерівний бій з шеститисячної армією більшовиків під командуванням Михайла Муравйова, яка в числі інших вела наступ на Українську народну республіку. Точна кількість загиблих студентів офіційно ніде не зафіксована.

26 січня 201815:49

25-26 січня у Києві пройшла конференція «Досвід Польщі, Норвегії та України у сфері підвищення енергоефективності міського господарства», організована Асоціацією міст України спільно з Асоціацією міст Польщі, Норвезькою асоціацією місцевих та регіональних влад та Асоціацією «Енергоефективні міста України». Цей захід зібрав міських голів та представників органів місцевого самоврядування з українських, польських на норвезьких міст, експертів організацій, що працюють у сфері енергоефективності, представників центральних органів влади.

24 січня 201814:47

23 січня відбулася чергова тридцять перша сесія міської ради. На сесії були присутні заступник керівника Лубенської місцевої прокуратури Фурса В.І., начальник поліції Лохвицького ВП ГУНП у Полтавській області Сергієнко С.М. Вони інформували про стан законності та боротьби із злочинністю, охороною громадського порядку за результатами діяльності у 2017 році. Також заслухали звіт голови МГО "Правопорядок" Кривошея С.І. про проведену роботу у 2017 році. Головний бухгалтер комунального ринку Черненко Н.М. звітувала про роботу комунального ринку у 2017 році...



    Твіт