ГоловнаНовини

Всеукраїнський тиждень дитячого читання

 Опубліковано: 10 квітня 2018, 16:00

Традиційно в Україні на весні проходить Всеукраїнський тиждень дитячого читання, адже – це літературні задоволення, відкриття нових творчих імен, знайомство з новими книгами, спілкування з однодумцями, участь у цікавих конкурсах, демонстрація читацьких талантів і досягнень. До цієї події долучилася і Заводська міська бібліотека №1. Учасниками Тижня дитячого читання «Цікаві таємниці у книжковій скарбниці» стали школярі 4 і 5 класів Заводських шкіл №1 і №2. Вони мали змогу ознайомитися із книжковою виставкою «GUTEN TAG! Німеччино», яка присвячена Року німецької мови в Україні.
На святкове відкриття Тижня дитячого читання "Велика читацька пригода" до міської бібліотеки завітали учні 4 класів. В програмі були пісні, танці, вірші, гуморески, загадки, нагороди найактивніших читачів, конкурс закладок.
Завершився Тиждень дитячого читання Турніром книголюбів для 5 класів. Учасники турніру виявили чудову ерудицію, начитаність, показали, що всі вони кмітливі, талановиті, дружні. Не залишилися без уваги і глядачі, вони активно брали участь у конкурсах, з якими справилися дуже добре. Всі отримали солодкі призи від Заводської міської ради.

Виконавчий комітет



    Твіт