ГоловнаНовини
2 червня 201708:24

З 15 по 18 травня 2017 року на базі Міжнародного центру дитячої наукової творчості МАNLАВ.САМР, Національний центр «Мала академія наук України», Пуща Водиця, м.Київ проходив Всеукраїнський молодіжно-підлітковий фестиваль шістдесятників та дисидентського руху. У цьому фестивалі взяли участь діти 6-10 класів з 13 регіонів України. Полтавщину представляли 4 учасники, серед яких була і наша учениця 8 класу Заводської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2, дійсний член Малої академії наук України, Панченко Марія...

31 травня 201708:20

6 травня 2017 року у м.Миргороді в Палаці культури відбувся Міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв «Діти сонця і миру», в якому взяли участь конкурсанти з різних куточків України. Наші дітки, студія Народного самодіяльного хореографічного колективу «Пролісок», теж прийняли участь в цьому конкурсі. Колектив був відзначений своїми здібностями і талантом, за що отримав подяку від голови журі Г.Юрченка і посів 2 місце в народному жанрі та став дипломантом першого місця в естрадній хореографії у своїй віковій категорії.

30 травня 201715:09

За доброю традицією останні дні травня це хвилююча пора для всіх школярів, їх батьків та вчителів. Адже саме в цей час для учнів шкіл продзвеніли останні дзвоники, даючи старт літнім канікулам. Не менш хвилююча пора і для дошкільнят, які восени підуть до школи. Для них пройшли перші випускні бали, перші прощання з дитячими садочками та їх працівниками. Віднині вони вже не будуть дошкільнятами, а стануть школярами. То ж побажаємо всім учням добре і змістовно відпочити, набратися незабутніх вражень та сил перед початком нового етапу навчання.

25 травня 201712:45

24 травня 2017 року Голова Парламенту Андрій Парубій вручив 16 щорічних Премій Верховної Ради педагогічним працівникам загальноосвітніх, професійно-технічних, дошкільних та позашкільних навчальних закладів. Лауреатом  цієї премії  став і наш завідувач ДНЗ №2 «Теремок» Олександр Дробязко. Премія була створена для піднесення ролі та авторитету педагога в суспільстві, підвищення престижності праці вчителя, вихователя, майстра виробничого навчання, керівника гуртка.



    Твіт