Головна Оголошення
24 лютого 202311:25

Інформує про намір проводити плановану діяльність та оцінку її впливу на довкілля.

21 лютого 202313:05

 Інформуємо, щоб переслати паспорт громадянина України у формі ID-картки або закордонний паспорт до іншого підрозділу міграційної служби у більш безпечнішому регіоні України для його отримання необхідно звернутися до територіального підрозділу ДМС, де особа буде отримувати паспорт, та подати письмову заяву, у якій зазначити наступну інформацію.

17 лютого 202314:05

20 лютого  у  м. Заводське по  вул. Полтавська, 10/2 (адмінприміщення ДНЗ «Гадяцьке вище професійне аграрне училище» ) з  11:00 до 15:00  працюватиме мобільна бригада Благодійного фонду «Право на захист»  зі збору даних на отримання фінансової допомоги переселенцям від УВКБ ООН. А саме, 2220 грн щомісячно на особу протягом 3-х місяців!

17 лютого 202313:11

«Азов», «Буревій», «Спартан», «Рубіж», «Червона калина», «Сталевий кордон», «Кара-Даг», «Лють». Вмотивованим добровольцям пропонують 8 бригад на вибір. Нові підрозділи посилять наступальний потенціал країни. Отримати детальну інформацію про бригади і подати заявку онлайн можна на сайті (https://storm.mvs.gov.ua/) «Гвардії наступу», офлайн – у шести центрах надання адмінпослуг в області

15 лютого 202316:06

20 лютого о 10:00 год. біля пам’ятника Героїв України (мікрорайон спиртокомбінату) відбудуться урочистості з нагоди подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні. День Героїв Небесної сотні – це жалобний день, але він не про смерть, а про героїчну боротьбу, самопожертву, готовність українського суспільства захищати незалежність України.

15 лютого 202310:37

До уваги громадян! 16 лютого 2023 року о 10:00 годині в приміщенні ЦНАПу (м. Заводське, вул. Європейська,12) відбудеться виїзний прийом громадян представниками Лохвицького бюро правової допомоги.

14 лютого 202314:15

На п’ятнадцятій сесії, яка відбулася 10-го лютого, підбили підсумки роботи ради та депутатського корпусу за другий рік каденції. Традиційно на Президії за участі голів постійних комісій та голів фракцій затвердили порядок денний сесії, за яким власне і працювали на пленарному засіданні. Головувала на Президії та пленарному засіданні сесії голова Миргородської районної ради Наталія Гирка.

9 лютого 202314:21

З 01.02.2023 року відновлено роботу проекту «Власна справа» в рамках реалізації урядової програми «єРобота», яка передбачає надання громадянам України мікрогранту до 250,0 тис. грн. на створення або розвиток власної справи. В бюджеті Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття передбачено на 2023 рік 1,8 млрд.грн. на надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу. 

7 лютого 202317:04

Скільки оформлена ID-картка громадянина України та паспорт громадянина України для виїзду за кордон зберігається в підрозділах міграційної служби? – міграційна служба Полтавщини відповідає на актуальне запитання.

7 лютого 202309:17

Кожна бригада формується із залученням військовослужбовців чи поліцейських, які мають досвід у боях із 2014 року.

6 лютого 202315:10

До бригади можуть вступати бійці-патріоти, добровольці, націлені на посилення Сил оборони та звільнення окупованих територій України. Основу підрозділу складатимуть діючі поліцейські, які мають бойовий досвід. Кандидати у штурмові бригади можуть подати відповідну анкету на сайті storm.mvs.gov.ua, на сайті Національна поліція України в "Системі відбору кадрів для Національної поліції України" за посиланням nabir.np.gov.ua, або звернутися на гарячу лінію, чи подати анкету через Центри надання адміністративних послуг.

6 лютого 202314:34

Рішенням виконавчого комітету Заводської міської ради від 27.01.2023 року за № 12 оновлено Правила розміщення зовнішньої реклами на території населених пунктів Заводської міської територіальної громади.

31 січня 202309:05
Сьогодні Полтавщина стала прихистком для майже 200 тисяч внутрішньо переміщених осіб, тому забезпечення їх прав та свобод є пріоритетом діяльності обласної влади та Департаменту соціального захисту населення. Наголошуємо, що відповідно до чинного законодавства, внутрішньо переміщені особи ЗОБОВ’ЯЗАНІ повідомляти органи соціального захисту населення щодо наступних обставин:  у разі повернення до покинутого постійного місця проживання не пізніш як за три дні до від’їзду або протягом трьох днів після повернення до покинутого постійного місця проживання; про зміну місця проживання протягом 10 днів з дня прибуття до нового місця проживання.
30 січня 202314:06

Миргородська районна громадська організація «Асоціація фермерів та приватних землевласників «Відродження Полтавщини» запрошує фермерів, приватних землевласників та керівників підприємств  01 лютого 2023 року об 11:00 годині у приміщення Лохвицької міської ради, де відбудуться збори, по питанню критичних проблем Військових частин Миргородського району та можливої участі підприємств району в їх подоланні.

25 січня 202316:26
Через постійні відключення електроенергії, одним із найпопулярніших товарів стали електрогенератори. У Міністерстві охорони здоров’я та Державній службі з надзвичайних ситуацій  нагадали про правила безпеки користування.
25 січня 202315:19

Листи від Державної служби статистики та Департаменту агропромислового розвитку облвійськадміністрації

19 січня 202309:34

Вже з 20 вересня 2019 року настала кінцева дата, коли система безпечності харчової продукції НАССР має бути впроваджена на всіх українських підприємствах. Це стосується й малих потужностей, діяльність яких так або інакше пов’язана з харчовими продуктами. Багато операторів ринку сподіваються, що придбавши «сертифікат про впровадження НАССР», вони зможуть працювати без проблем і надалі. Таких «підприємців» чекає розчарування: наявність лише сертифікату не є панацеєю, тому що система має ефективно працювати на кожному етапі виробництва та обігу харчових продуктів.

18 січня 202308:12

Знайдіть для початку стежку або сліди на льоду. Якщо їх немає, позначте з берега маршрут свого руху. Подивіться заздалегідь, чи немає підозрілих місць: - лід може бути неміцним біля стоку води; - тонкий або крихкий лід поблизу кущів, очерету, під кучугурами, у місцях, де водорості замерзли у лід; - обминайте ділянки, покриті товстим прошарком снігу - під снігом лід завжди тонший; - тонкий лід і там, де б'ють ключі, де швидкий плин або струмок впадає в річку; - особливо обережно спускайтеся з берега: лід може нещільно з'єднуватися із сушею, можливі тріщини, під льодом може бути повітря.

17 січня 202313:38

19 січня вся Україна буде відзначати Водохреща Господнє. У цей день люди йдуть до найближчих водойм для того, щоб заповнити цілющою водою свою тару, а найбільш сміливі пірнають в ополонку. Лікарі зазначають: зимове купання, зокрема купання в ополонці, вважається найвищою формою загартування холодом. Фактично це великий фізичний та психоемоційний стрес, адже таке купання викликає максимальне напруження фізіологічних механізмів терморегуляції та активізацію діяльності практично всіх органів і систем.

13 січня 202314:41

Міграційна служба у Полтавській області нагадує, що ID-картку можна оформити НЕЗАЛЕЖНО від місця реєстрації. Це означає, що кожен громадянин України може оформити ID-картку вперше або взамін старого паспорта зразка 1994 року у будь-якому територіальному підрозділі Міграційної служби Полтавщини НЕЗАЛЕЖНО від місця реєстрації. Нагадаємо, послуга з оформлення ID-картки вперше є БЕЗКОШТОВНОЮ. До уваги, діти при досягненні 14 років можуть одночасно отримати паспорт і номер платника податків, витративши до 15 хвилин часу на заповнення заяви, ця послуга також є БЕЗКОШТОВНОЮ.



    Твіт