Головна Оголошення
1 березня 202113:53

Шановні мешканці Заводської територіальної громади! У зв’язку із проведенням реформи децентралізації, з лютого місяця розпочав роботу Відділ соціального захисту населення виконавчого комітету Заводської міської ради. Спеціалістами відділу надаються консультації та приймаються документи з усіх видів допомог та житлових субсидій: - державна допомога сім’ям з дітьми (допомога у зв’язку з вагітністю та пологами жінкам, допомога при народженні дитини, допомога на дітей, які перебувають під опікою чи піклуванням, допомога на дітей одиноким матерям...

25 лютого 202111:30

Начальника – головного архітектора відділу комунальної власності, містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та екології виконавчого комітету Заводської міської ради. До участі в конкурсі запрошуються громадяни України, які мають повну вищу освіту відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста або магістра за напрямом «Архітектура»; володіння державною мовою, основними принципами роботи на комп’ютері; знання нормативно-правових актів у сфері діяльності органів місцевого самоврядування.

24 лютого 202114:09

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, щодо ціни на природний газ. Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, щодо тарифів на послуги природного газу. Комітет Верховної Ради України з питань енергетики та житлово-комунальних послуг.

23 лютого 202114:24

Правила поведінки під час ожеледиці Обходьте металеві кришки люків. Як правило, вони вкриті льодом. Крім того, вони можуть бути погано закріплені і перевертатися, що додає небезпеки травмувань. Не прогулюйтеся з самого краю проїжджої частини дороги. Це небезпечно завжди, а на слизьких дорогах особливо. Можна впасти та потрапити на дорогу, автомобіль може виїхати на тротуар. Не перебігайте проїжджу частину дороги під час снігопаду та у ожеледицю. В ожеледицю значно збільшується гальмівний шлях автомобілів, і падіння перед автомобілем, що рухається, може призвести, в кращому разі, до каліцтва, а то і до загибелі.

18 лютого 202113:41

Інформуємо, згідно пункту 4 Прикінцевих положень Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)» № 530-IX від 17 березня 2020 року, під час дії карантину відмінюється правило оформлення ID-картки вперше виключно за місцем реєстрації. Це означає, що кожен громадянин України може оформити ID-картку вперше або взамін старого паспорта зразка 1994 року у будь-якому територіальному підрозділі Міграційної служби Полтавщини НЕЗАЛЕЖНО від місця реєстрації.

12 лютого 202111:59

Як рахувати. З кожним роком зростають вимоги до стажу, необхідного для виходу на пенсію, адже Україна пішла шляхом, коли не вік, а наявність достатнього трудового стажу є визначальним фактором для отримання державної соціальної гарантії. Для того, щоб 2021-го стати пенсіонером у 60 років, потрібно мати щонайменше 28 років страхового стажу. Окрім того, цього року зможуть піти на пенсію 63-річні українці зі стажем від 18-ти до 28 років, а також 65-річні, які мають стаж від 15-ти до 18 років. Надалі необхідна тривалість стажу зростатиме на один рік, поки 2028-го не досягне 35-ти років.

12 лютого 202111:52

В Україні відбулася знакова подія – 5 лютого Верховна Рада схвалила закон “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обліку трудової діяльності працівника в електронній формі”. Отже, відтепер паперові трудові книжки поступово відійдуть у минуле. В органах Пенсійного фонду цю подію чекали давно і ретельно готувалися до неї як з точки зору впровадження новітніх інформаційних технологій і технічного переоснащення, так і відповідної професійної підготовки кадрів.

10 лютого 202114:38

Запрошуємо взяти участь у Всеукраїнському літературному конкурсі імені Олени Теліги та Олега Ольжича «Тільки тим дана перемога, хто у болі сміятися зміг» (Олена Теліга) Жіноче товариство імені Ольги Басараб та Олени Теліги й Організація українських націоналістів оголошують про проведення щорічного Всеукраїнського літературного конкурсу імені Олени Теліги та Олега Ольжича «Тільки тим дана перемога, хто у болі сміятись зміг» (Олена Теліга). Головною метою конкурсу є утвердження історичної пам’яті українського народу, його національної свідомості, формування та поширення духовних пріоритетів.

5 лютого 202115:47

Виконавчий комітет Заводської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади: Директора Заводського міського Будинку культури №1 (місце знаходження закладу: вул. Матросова, 15, м. Заводське). Дата початку приймання документів: 5 лютого 2021 року. Дата початку формування конкурсної комісії: 5 лютого 2021 року. Загальні вимоги до кандидатів: вища освіта, стаж роботи у сфері культури не менше трьох років, володіння державною мовою та здатність за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

4 лютого 202114:54

Міграційна служба Полтавщини рекомендує власникам ID-картки звернути увагу на термін дії документа, зокрема громадян, які оформляли паспорт вперше по досягненню 14 – 18 років. Адже паспорт громадянина України у формі ID-картки вперше видається зі строком дії на 4 роки. Особам, яким виповнилося 18 років, паспорт громадянина України у формі картки видається зі строком дії 10 років. Отже, якщо термін дії вашого документу закінчився – рекомендуємо звернутися до будь-якого територіального підрозділу Міграційної служби Полтавщини за послугою з оформлення паспорта громадянина України у формі ID-картки, у зв’язку з закінченням строку дії паспорта! 

28 січня 202114:26

Із 1 лютого до 5 березня триватиме реєстрація для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні 2021 року. Одним із етапів успішної реєстрації є підготовка комплекту реєстраційних документів, до якого входить засвідчена копія паспорта громадянина України. Паспорт громадянина України (ID-картка) видається особі при досягненні 14-річного віку. Отож, якщо вам виповнилося 14 років і ви ще не стали власником біометричного документа ‒ ID-картки, необхідно звернутися до територіального підрозділу міграційної служби (контакти підрозділів Управління ДМС України в Полтавській області...

28 січня 202113:36

Головного спеціаліста загального відділу виконавчого комітету Заводської міської ради. До участі в конкурсі запрошуються громадяни України, які мають повну вищу освіту за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста або магістра за напрямом інформаційні технології; стаж роботи за спеціальністю в органах місцевого самоврядування не менше 3-х років; володіння державною мовою; знання нормативно-правових актів у сфері діяльності органів місцевого самоврядування. Начальника відділу соціального захисту населення виконавчого комітету Заводської міської ради.

21 січня 202112:02

З 1 січня 2021-го одноразову грошову допомогу військовослужбовцям після укладення ними першого контракту зі ЗСУ виплачуватимуть у таких розмірах: особам рядового складу – вісім розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб, установленого законом на 1 січня календарного року (2270,00 грн) – 18160 грн (2270 грн х 8); особам сержантського і старшинського складу – дев’ять розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб, установленого законом на 1 січня календарного року – 20430 грн; особам офіцерського складу – десять розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб, установленого законом на 1 січня календарного року – 22700 грн.

20 січня 202116:11

КП «Комунсервіс» повідомляє, в зв’язку з складними погодними умовами просимо власників квартир багатоповерхових будинків, які в них не проживають, перевірити систему водопостачання на герметичність, щоб попередити затоплення приміщень при потеплінні.

20 січня 202111:27

Виконавчий комітет Заводської міської ради оголошує про початок прийому документів для участі у конкурсі щодо визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів на території Заводської міської ради. Термін подання конкурсних пропозицій з 18 січня 2021р. до 14:00 години 16 лютого 2021р. Прийом документів за адресою: м. Заводське, вул. Полтавська,4/16, Лохвицького району, Полтавської області. Детальна інформація за тел. (05356) 3-56-95. 

18 січня 202109:11

Ми, депутати Миргородської районної ради Полтавської області, представляючи інтереси 17 територіальних громад, вкрай стурбовані ситуацією щодо чергового підвищення цін на енергоносії. В умовах тривалого карантину, зниження рівня життя громадян, особливо в сільській місцевості, падіння економіки, продовжується тиск на громадян шляхом постійного підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги. На початку карантину влада запевняла, що тарифи на комунальні послуги підвищуватися не будуть. Але отримані платіжки за січень засвідчують протилежне - тарифи на газ, електроенергію та на послуги з розподілу природного газу значно зросли.

18 січня 202109:04

Дистанційні послуги Пенсійного фонду України – давно не новина. Вже майже десятиріччя діє електронний портал, який дає можливістькористуватися широким переліком послуг всім без винятку категоріям людей, які обслуговує Фонд – і застрахованим особам, і найманим працівникам, і підприємцям, і пенсіонерам чи отримувачам виплат із соціального страхування. З часу заснування портал електронних послуг Фонду (portal.pfu.gov.ua) постійно модернізується і дедалі вдосконалюється. У результаті електронні послуги надаються кожній особі – фізичній чи юридичній – індивідуально.

15 січня 202115:59

Дотримуватися елементарних правил аби уникнути переохолодження та обмороження: - не вживайте алкогольних напоїв – алкогольне сп’яніння сприяє високій втраті тепла, в той же час викликає ілюзію тепла. Додатковим негативним фактором є неможливість сконцентруватися на перших ознаках обмороження; - не паліть на морозі – паління зменшує периферійну циркуляцію крові і робить кінцівки більш уразливими до дії холоду; - носіть просторий одяг – це сприяє нормальній циркуляції крові. Одягайтеся так, щоб між шарами одягу залишався прошарок повітря, який утримує тепло.

14 січня 202113:53

Лід становить небезпеку: - біля стоків води; - у місцях із швидкою течією; - поблизу виступаючого над поверхністю очеретом, кущів та трави; - у місцях із теплими стічними водами; - у м’ясцях покритих товстим шаром снігу. Особливо обережно спускайтесь з берега: лід може нещільно з’єднуватися із сушею, можливі тріщини, під льодом може бути повітря. Міцність льоду не можна перевіряти ударом ноги! Пропонується перевіряти палицею. Якщо після першого удару палицею на ньому з'являється вода, лід пробивається, негайно повертайтесь на те місце звідки ви прийшли.

12 січня 202114:43

Звернення Заводської територіальної громади Полтавської області, в особі депутатів Заводської міської ради та міського голови до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України, Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.



    Твіт