Головна Оголошення
16 червня 202208:46

Влітку міські та сільські жителі намагаються врятуватися від спеки, купаючись в озерах і річках. Прихід купального сезону радує не тільки дітей, а й дорослих, які обожнюють плескатися в теплій воді. Однак пляж таїть у собі багато небезпек, серед яких - різні захворювання. Заразитися хворобами можна як у водоймі, так і на його березі. Загальна інформація про водойми та зараження Купання в природних водоймах не завжди безпечно. Вода може бути заражена, навіть якщо на перший погляд здається чистою.

16 червня 202208:41

Механізм оформлення, виготовлення та видачі документів, що підтверджують призначення особі пенсії регулюється Порядком оформлення, виготовлення та видачі документів, що підтверджують призначення особі пенсії (далі – Порядок), затвердженим постановою правління Пенсійного фонду України 03 листопада 2017 року N 26-1. Пенсійні посвідчення виготовляються на підставі заяви на виготовлення пенсійного посвідчення особи, якій призначено пенсію, що подається до територіального органу Пенсійного фонду України за місцем перебування особи на обліку як одержувача пенсії.

16 червня 202208:38

За 5 місяців 2022 року в Україні зареєстровано 23 випадки ботулізму з 26 постраждалими, 2 хворих померло. Летальні випадки пов’язані із вживанням паштету м’ясного домашнього виготовлення, риби «тараньки» придбаної у містах стихійної торгівлі та в’яленої риби домашнього виготовлення. В Полтавській області зареєстровано 1 випадок захворювання на ботулізм, за результатами розслідування встановлено, що випадок пов’язані з вживанням в’яленої риби домашнього виготовлення. Ботулізм — це харчове отруєння, що може призвести до тяжких наслідків.

15 червня 202214:20

КП «Комунсервіс» повідомляє, що 16 червня з 09:00 до 12:00 години буде припинено водопостачання в зв’язку з проведенням ремонтних робіт магістрального трубопровода на масиві «Спиртокомбінат». Просимо вибачення за тимчасові незручності. Адміністрація КП «Комунсервіс»

15 червня 202213:59

З середи, 15 червня, поновлено роботу Державного реєстру речових прав на нерухоме майно. Документи на реєстрацію права власності та інше речове право на об’єкт нерухомого майна можна подати за адресою вулиця Матросова, 12 (треті двері по лівій стороні).

14 червня 202215:57

Запрошуємо представників мікро-, малих та середніх сільськогосподарських підприємств (ММСП) Заводської громади взяти участь у Програмі USAID АГРО з розвитку локальних ринків збуту та забезпечення продовольчої безпеки на місцевому та національному рівнях. В рамках Програми USAID АГРО передбачена безкоштовна консультативна підтримка ММСП, які виготовляють продукти харчування з доданою вартістю в Полтавській, Харківській, Сумській, Черкаській, Київській, Дніпропетровській, Одеській, Миколаївській, Кіровоградській областях.

14 червня 202214:51

Сплачуємо податки = рухаємо економіку = наближаємо перемогу. Зрозумілішим за цю формулу є лише держсервіс після нашої добірки на Гіді. Вона вже тут, до речі. Для оподаткування фізичних осіб: реєстраційний номер облікової картки платника податків (РНОКПП)/раніше індивідуальний податковий номер (ІПН), внесення до паспорта відмітки про право здійснювати платежі за серією та номером паспорта. Для оподаткування сфери послуг: реєстрація реєстратора розрахункових операцій, реєстрація розрахункових книжок. Для отримання довідок: довідка про доходи

13 червня 202211:54

16 червня о 10:00 годині в приміщенні ЦНАПу вул. Матросова, буд.12, каб. Відділу соціального захисту населення, відбудеться виїзний прийом громадян представниками Лохвицького бюро правової допомоги.

10 червня 202208:19

Економіка України має працювати для підтримки армії та наближення нашої перемоги. Щоб розширити консультаційну підтримку працівників та роботодавців у важкий період воєнних дій, Держпраці запускає нову інформаційну кампанію "Україна працює!". - Як перезапустити бізнес на новому місці? - Які особливості трудових відносин під час воєнного стану? - Які права та гарантії мають мобілізовані працівники? Кожного тижня ми розповідатимемо, де шукати відповіді на ці та інші найактуальніші запитання. Кампанію підтримує Проєкт МОП "На шляху до безпечної, здорової та задекларованої праці в Україні", що фінансується ЄС.

8 червня 202215:05

Маєте бізнес або плануєте відкривати? На Гіді є низка потрібних для вас держпослуг, що будуть актуальні під час війни. Добірка — нижче. Для ФОП: Реєстрація ФОП Внесення змін про ФОП Припинення ФОП Для роботи над оподаткуванням: Реєстрація платника єдиного податку Витяг з реєстру платників єдиного податку Довідка про податкову декларацію Довідка про суми виплачених доходів та утриманих податків Для подання декларації: Декларація про провадження господарської діяльності в умовах воєнного стану/Декларація

8 червня 202209:46

Правила поведінки на воді Відпочинок на воді (купання, катання на човнах) повинен бути тільки у спеціально відведених та обладнаних для цього місцях. Безпечніше відпочивати на воді у світлу частину доби. Купатися дозволяється в спокійну безвітряну погоду при швидкості вітру до 10м/сек, температурі води — не нижче +18° С, повітря — не нижче +24° С. Після прийняття їжі купатися рекомендовано не раніше, ніж через 1,5-2 години. Заходити у воду необхідно повільно, дозволяючи тілу адаптуватися до зміни температури повітря та води.

2 червня 202216:28

Враховуючи ситуацію, що стала на ринку паливно-мастильних матеріалів, почастішали випадки шахрайства під час реалізації пального. До Департаменту агропромислового розвитку доходить інформація, що окремі недобросовісні працівники пропонують сільгоспвиробникам придбати талони, скретч-картки або паливні квитки за якими надається право на отримання палива на АЗС.

1 червня 202215:18

Яка допомога доступна від держави та як її отримати українцям, що постраждали внаслідок війни або вимушено переїхали до інших регіонів України, можна дізнатися на Гіді з держпослуг. Для вашої зручності зібрали добірку актуальних послуг. Для ВПО: Довідка Скасування довідки Щомісячні виплати Взяття на облік тих ВПО, які потребують надання житла Продовження строку надання житла для проживання Для тих, хто допомагає ВПО: 6500 гривень компенсації за найм кожного переселенця Компенсація витрат за тимчасове поселення Для постраждалих унаслідок воєнних дій чи збройних конфліктів : Статус дитини, що постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів

1 червня 202214:25

На території навколо населених пунктів Бодаква та Нижня Будаківка з 11.06.2022 рокуТОВ «Харківецьке» проводитиме обробку посівів із застосуванням пестицидів та агрохімікатів. Препарат Грамідін, Команч Виходити на територію оброблених ділянок,проводити роботи на суміжних ділянках,випасати худобу,птицю,користуватися сінокосом дозволяється не раніше 17.06.2022 року Відповідальна особа за обробку Коломієць Борис Іванович,тел. 0990536679

31 травня 202209:28

Виконавчий комітет Заводської міської ради інформує. До уваги суб’єктів господарювання, у власності або користуванні яких є об’єкти підвищеної небезпеки, а також тих, які планують експлуатувати об’єкти підвищеної небезпеки : повідомляємо, що наказом Державної служби України з надзвичайних ситуацій від 17 травня 2022 року за № 253 затверджено Методичні рекомендації щодо розроблення планів локалізації і ліквідації аварій та їх наслідків.

30 травня 202215:11
ТОВ «Харківецьке» повідомляє: Увага! Обробка полів. На території населених пунктів Бодаква та Нижня Будаківка 30.05.2022 року з 01.00 год.ТОВ «Харківецьке» проводитиме обробку посівів із застосуванням пестицидів та агрохімікатів. Препарат Грант. Виходити на територію оброблених ділянок,проводити роботи на суміжних ділянках,випасати худобу,птицю,користуватися сінокосом дозволяється не раніше 06.06.2022 року
 Відповідальна особа за обробку Коломієць Борис Іванович, тел..0990536679
 Заступник директора Армен АБРАМЯН
27 травня 202214:04

З 1 травня 2022 року мають право ВПО, які:  перемістилися з тимчасово окупованої території АР Крим і м. Севастополя; перемістились з території територіальних громад, що розташовані в районі проведення воєнних (бойових) дій або які перебувають в тимчасовій окупації, оточенні (блокуванні); а також внутрішньо переміщеним особам, у яких житло зруйноване або непридатне для проживання внаслідок пошкодження і які подали заявку до 20 травня 2022 р. на відшкодування відповідних втрат.

26 травня 202214:57

Звертаємо увагу, що на сьогодні велике значення має страховий стаж. Саме наявність необхідних років страхового стажу визначає право особи на пенсійне забезпечення. Тим, кому 60 років виповнюється у 2022 році, для призначення пенсії за віком необхідно мати не менше як 29 років страхового стажу. Кожного наступного року страховий стаж, який дає право на призначення пенсії за віком, поступово зростатиме, і 2028 року для призначення пенсії треба буде мати 35 років страхового стажу. Що робити, якщо не вистачає страхового стажу для призначення пенсії?

26 травня 202214:19

З початку року роботодавці області надали понад 10 тисяч вакансій Найбільшим попитом роботодавців користуються робітники з обслуговування та експлуатації обладнання та машин - 22% всіх поданих вакансій. Зокрема, представники таких професій: тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва, водій автотранспортних засобів, тракторист. 17% вакансій подано для кваліфікованих робітників з інструментом: це зокрема - швачка, слюсар-ремонтник, електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування.

24 травня 202216:39

З'явилася можливість шерінгу документів за допомогою застосунку Дія у ЦНАП виконавчого комітету Заводської міської ради Шеринг – це новітній спосіб надання копій цифрових документів. Він збільшить ефективність роботи ЦНАПу і скоротить час на обробку та перевірку документів заявників. Застосунок Дія надає можливість ділитися копіями цифрових документів, а також перевіряти їх дійсність в декілька кліків. Просто, зручно та без паперових примірників або їхніх копій.



    Твіт