Головна Оголошення
7 лютого 202213:20

З настанням холодної пори року багато людей використовують для обігріву своїх помешкань пічне опалення та електроприлади. Через порушення правил пожежної безпеки при їх експлуатації часто виникають пожежі, люди гинуть, втрачають своє житло і майно. Найчастіше це трапляється із людьми літнього віку, часто самотніми. Адже вони на початку опалювального сезону не завжди можуть самостійно перевірити стан печі та димарів і миттєво зреагувати на проблему, коли вона виникає. Щоб застерегти від можливих наслідків несправності пічного опалення публікуємо правила пожежної безпеки.

3 лютого 202209:57

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ ЗАВОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ оголошує конкурс на заміщення вакантної посади: Начальника служби у справах дітей виконавчого комітету Заводської міської ради. До участі в конкурсі запрошуються громадяни України, які мають повну вищу освіту з освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста або магістра; стаж роботи у сфері освіти не менше 3-х років; володіння державною мовою, основними принципами роботи на комп’ютері; знання нормативно-правових актів у сфері діяльності органів місцевого самоврядування.

1 лютого 202213:02

Як стати на облік у військкоматі? Чи можна пройти альтернативну (невійськову) службу? Де дізнатися більше інформації про умови та строк надання цих послуг? Усі прості відповіді на складні запитання на Гіді з державних послуг! Для вашої зручності підготували добірку держпослуг для військовозобов’язаних та призовників, які українці найчастіше шукають.

1 лютого 202212:56

Отримати адміністративні послуги у сфері державної реєстрації актів цивільного стану можна у відділі державної реєстрації актів цивільного стану або ЦНАП. Де та як швидко отримати потрібну послугу, підкаже Гід з державних послуг. Для вашої зручності підготували добірку найпопулярніших держпослуг із реєстрації актів цивільного стану.

1 лютого 202211:55

Бажаєте обміняти старий паспорт на ID, оформити біометричний для виїзду за кордон або відновити у зв’язку з втратою? Гід з державних послуг підкаже, як це зробити, за який час та які документи із собою взяти. Зібрали для вас добірку послуг паспортного столу на Гіді.

1 лютого 202211:31

Як отримати допомогу з безробіття? Чи можна влаштувати на роботу іноземця або людину без громадянства? Скільки часу знадобиться, щоб перереєструватися в центрі зайнятості? Усі прості відповіді на складні запитання на Гіді з державних послуг! Для вашої зручності підготували добірку найпопулярніших держпослуг, пов’язаних із працевлаштуванням.

28 січня 202209:26

Регіональна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій рекомендувала закладам освіти області перейти на дистанційну форму навчання. Зокрема, установам загальної середньої освіти – перевести учнів 5-11 класів на онлайн-навчання з 31 січня по 12 лютого. У закладах професійної (професійно-технічної) освіти організувати перехід на дистанційну та/або змішану форму із внесенням відповідних змін до графіка освітнього процесу й розкладу занять із 31 січня по 12 лютого.

28 січня 202209:20

1 лютого об 11:00 відбудеться вебінар з представниками регіонів України на тему: «Впровадження е-ТТН в Україні». За ініціативи Міністерства інфраструктури України та за підтримки Міністерства цифрової трансформації України й Інституту аналітики та адвокації відбудеться вебінар із представниками регіонів щодо впровадження е-ТТН в Україні. Спікерами будуть: Іван Затварський – керівник проєктів цифрової трансформації Мінцифри у сфері інфраструктурних проєктів; Антон Зінченко – керівник проєктів у сфері цифровізації Інституту аналітики та адвокації;

25 січня 202208:04

Розвиток малого та середнього підприємництва є важливим напрямом розбудови економічної спроможності Заводської міської територіальної громади. З метою підтримки місцевого бізнесу Заводською міською радою спільно із Агенцією регіонального розвитку Полтавської області «Офіс євроінтеграції» готується заявка для отримання зовнішнього фінансування від проєкту «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП».
Просимо місцевий бізнес пройти анонімне опитування за посиланням https://cutt.ly/pIfKlVm

19 січня 202214:04

Шановні мешканці громади! Повідомляємо вас, що розпочав роботу територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) виконавчого комітету Заводської міської ради. Жителі громади, які перебувають у складних життєвих обставинах, мають можливість отримувати наступні послуги: догляд вдома, натуральну допомогу (послуги швачки, перукаря, взуттьовика), консультування, інформування, представництво інтересів, соціального супроводу, екстренного (кризового) втручання, соціальної адаптації, денного догляду (послуги масажу та лікувальної фізкультури).

18 січня 202210:49

19 січня відзначатимемо одне з головних свят - Водохреща. Для того, щоб свято не обернулося трагедією необхідно чітко дотримуватися правил поведінки перебування на воді та льоду. Купання в ополонці взимку, без попередньої підготовки, може бути небезпечним для людей похилого віку, дітей, осіб, які страждають на гострі та хронічні захворювання. Щорічно рятувальники забезпечують безпеку цих заходів. Тож, всі охочі зможуть належно вшанувати християнські традиції у спеціально обладнаному для цього місці, без ризику для життя.

6 січня 202214:25

Із січня 2022 року розпочало роботу Комунальне некомерційне підприємство «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Заводської міської ради за адресою: м. Заводське, вул. Садова, 2а. У зв’язку з цим, запрошуємо мешканців громади з 10.01.2022 р. переукласти декларації із сімейними лікарями Заводської АЗПСМ: Максимова Олена Миколаївна Горобець Тетяна Дмитрівна Волкова Віра Василівна Солоха Анна Григорівна Ятченко Олена Володимирівна Пісківської АЗПСМ : Тур Ніна Михайлівна Бодаквянської АЗПСМ: Третяк Михайло Андрійович

5 січня 202216:47

Повідомляємо, що згідно із заявою АТ «Державний ощадний банк України», внутрішньо переміщеним особам надається остання можливість (до 01 квітня 2022 року) використання платіжних карток внутрішньо переміщених осіб, термін дії яких закінчився під час карантину (до 31.03.2021) Картки АТ «Державний ощадний банк України» для внутрішньо переміщених осіб, що обслуговуються за тарифним пакетом «Мій рахунок», термін дії яких вже завершився до кінця березня наступного року, не будуть блокуватися до 1 квітня 2022 року.

29 грудня 202108:32

Шановні мешканці та гості громади. Відділ благоустрою та цивільного захисту Заводської міської територіальної громади дає поради, як не потрапити у біду на водних об’єктах. Заходи безпеки на льоду Знайдіть для початку стежку або сліди на льоду. Якщо їх немає, позначте з берега маршрут свого руху. Подивіться заздалегідь, чи немає підозрілих місць: - лід може бути неміцним біля стоку води (наприклад, із ферми або підприємства); - тонкий або крихкий лід поблизу кущів, очерету, під кучугурами, у місцях, де водорості замерзли у лід;

9 грудня 202109:06

Усі знають народну мудрість про те, що здоров’я - найбільший скарб, а якщо мова іде про здоров’я дитини і поготів. Безсумнівно, щоб мати міцне здоров’я необхідно багато передумов, але найголовніша - це якісне та здорове харчування. За останніми даними ВООЗ, здоров’я дитини залежить на 15 % - від роботи медичної служби, на 25% - від генетичних особливостей і на 60% -від збалансованого харчування. Питання шкільного харчування уже давно на часі, оскільки діти, особливо середнього та старшого віку, майже не відвідують шкільні їдальні, мотивуючи тим, що це несмачно, неапетитно, немодно.

3 грудня 202112:27

Відокремлений структурний підрозділ «Лохвицький механіко - технологічний фаховий коледж Полтавського державного аграрного університету» в зв’язку з збільшенням вартості енергоносіїв в середньому на 292 % та послуги сторонніх організацій по постачанню матеріалів та наданню послуг на 92%, виносить на розгляд зміни тарифу на послуги з централізованого теплопостачання для мешканців гуртожитку, а також зміну тарифу на послуги з утримання гуртожитку навчального закладу та прибудинкової території...

3 грудня 202109:15

Завдяки спільній роботі Мінсоцполітики та Мінцифри з цифровізації державних послуг у сфері соціального захисту від сьогодні через портал Дія люди зможуть отримати ще 7 послуг соціального характеру. Про це повідомила Міністр соціальної політики України Марина Лазебна під час презентації Мінсоцполітики спільно з Мінцифрою нових послуг у Дії, пов’язаних із соціальною та пенсійною сферами. «Мінсоцполітики спільно з Мінцифрою працює над тим, щоб кожен громадянин України зміг отримувати соціальний захист від своєї держави з будь-якого куточка не лише України, але і світу.

1 грудня 202115:37

Головного спеціаліста відділу економічного розвитку та інвестицій виконавчого комітету Заводської міської ради. До участі в конкурсі запрошуються громадяни України, які мають повну вищу економічну освіту з освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста або магістра; стаж роботи не менше 3-х років; володіння державною мовою, основними принципами роботи на комп’ютері; знання нормативно-правових актів у сфері діяльності органів місцевого самоврядування. До участі у конкурсі подається заява на ім’я міського голови...

29 листопада 202111:36

Жителі Заводської громади зможуть скористатися послугами обласного екобуса та безкоштовно здати небезпечні відходи. Він працюватиме 15 грудня у центрі міста (стоянка біля Заводської міської ради), вул. Полтавська, 4/16 з 11:00 до 12:00. Усі охочі можуть принести використані батарейки, люмінесцентні лампи, ртутні термометри до екобусу для безпечної їхньої утилізації та переробки. Умови прийому небезпечних побутових відходів: – батарейки в картонній чи пластиковій місткості або іншій безпечній тарі;

25 листопада 202115:57

Відповідно до Закону України «Про оцінку впливу на довкілля» 24.11.2021 р. в Єдиний реєстр з ОВД було подано повідомлення ТОВ «Аркона Газ-Енергія» про планову діяльність, яка підлягає оцінці впливу на довкілля – «Спорудження (влаштування) розвідувальних свердловин №5, №6 Свистунківсько-Червонолуцького ГРК; буріння водних свердловин для водозабезпечення процесу буріння свердловин №5, №6 Червонолуцьких з підключенням до ТУКПГ Свистунківсько-Червонолуцького ГРК. Полтавська область, Миргородський район, за межами населених пунктів».



    Твіт