Головна Оголошення
22 грудня 202315:37

Традиційним атрибутом Нового року є прикрашена ялинка – як натуральна, так і штучна. Однак не слід забувати, що зелена красуня може принести в дім і радість, і лихо. Нехтування правилами пожежної безпеки при встановленні та оздобленні новорічної ялинки здатне призвести до загоряння в помешканні, наслідком якого стає знищене майно громадян.

19 грудня 202309:31

Миргородське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області інформує суб’єктів господарювання, які здійснюють діяльність на території Миргородського району, а також операторів ринку, які нещодавно перевели свій бізнес із інших регіонів України, зареєструвати потужності у Державному реєстрі потужностей операторів ринку та/або внести зміни до відомостей реєстру чи надати інформацію про припинення використання потужностей. Відповідно до вимог ст. 25 Закону України «Про основні принципи та вимоги...

14 грудня 202313:45

За інформацією Полтавського обласного центру з гідрометеорології, у найближчі дві години зі збереженням до кінця дня 14 грудня по місту Полтава та Полтавській області очікується ожеледь, на дорогах ожеледиця (1 рівень небезпечності - жовтий).

14 грудня 202309:00

Виконавчий комітет Заводської міської ради повідомляє про початок прийому документів для участі у конкурсі щодо визначення виконавця послуг по здійсненню операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території населених пунктів Заводської міської територіальної громади. Термін подання конкурсних пропозицій з 14 грудня 2023 року до 10:00 години 15 січня 2024 року. Прийом документів за адресою: м. Заводське, вул. Полтавська,4/16, Миргородського району, Полтавської області. Детальна інформація за тел. (05356) 3-56-92.

13 грудня 202308:43

Миргородське РУ ГУ ДСНС України у Полтавській області закликає громадян дотримуватися правил безпечного користування пічним опаленням в житловому секторі. Велика кількість пожеж виникає по причині порушення правил пожежної безпеки при використанні та монтажу пічного опалення. Найгірше те, що у вогні гинуть люди. Особливого занепокоєння при використанні пічного опалення викликають люди похилого віку, самотні пенсіонери та інваліди. Саме у помешканнях таких жителів пожежі виникають найчастіше.

11 грудня 202313:37

Доводимо до відома громадян наказ начальника Миргородський РТЦК та СП №694 від 05.12.2023 року "Про приписку громадян України чоловічої статі 2007 року народження до призовних дільниць Миргородського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки".

7 грудня 202315:48

Знайдіть для початку стежку або сліди на льоду. Якщо їх немає, позначте з берега маршрут свого руху.

7 грудня 202315:14

З настанням холодної пори року багато людей використовують для обігріву своїх помешкань пічне опалення та електроприлади. Через порушення правил пожежної безпеки при їх експлуатації часто виникають пожежі, люди гинуть, втрачають своє житло і майно. Найчастіше це трапляється із людьми літнього віку, часто самотніми. Адже вони на початку опалювального сезону не завжди можуть самостійно перевірити стан печі та димарів і миттєво зреагувати на проблему, коли вона виникає.

30 листопада 202314:42

29 листопада 2023 року на Донеччині та Луганщині за допомогою засобів інтернет мереж відбулось чергове онлайн-засідання робочої групи щодо проведення інформаційної кампанії «Трудовий договір: Твій пасок безпеки у світі праці». У засіданні робочої групи прийняли участь представники ГУ ПФУ у Донецькій та Луганській області, ГУ ДПС у Донецькій області, Донецького та Луганського обласного центра зайнятості, Відділів та Департаментів Луганської ОДА, НСПП в Донецькій області, ГУ ДСНС України у Донецькій області, ГУ ДПСС у Донецькій області...

30 листопада 202311:30

Розв’язавши повномасштабну війну, росія намагається знищити не лише наші міста та будинки. Вони прагнуть зруйнувати нас ментально, психологічно. Постійні стреси, втрата роботи, розлука з близькими – часто громадянам важко самотужки впоратись з усім цим, що може перерости в домашнє насильство. За даними МВС, лише за перше півріччя 2023-го кількість звернень щодо домашнього насильства зросла майже на 40%, порівняно з цим же періодом минулого року. Що таке домашнє насильство?

29 листопада 202313:13

Словесні образи, постійні звинувачення, приниження та встановлення тотального контролю над життям іншої людини – усе це є проявом психологічного насильства.

27 листопада 202311:36

Гепатит А — це спричинене вірусом гепатиту А захворювання, що вражає печінку. Його також називають хворобою Боткіна. Це захворювання може мати як легкий, так і важкий перебіг. Вірус гепатиту А передається: - внаслідок вживання забруднених харчів або води, що можуть містити фекалії інфікованих людей; - через недотримання особистої гігієни; - у сім’ях, коли інфікована людина готує їжу для всіх членів сім’ї; - також причиною інфікування можуть стати деякі види сексуальних стосунків.

20 листопада 202310:08

«Лють» – це воєнізований підрозділ поліції нового зразка. Основні завдання — відсіч та стримування збройної агресії проти України, проведення штурмових дій, знешкодження диверсійно-розвідувальних груп і незаконних збройних формувань ворога, аеророзвідка, виявлення позицій ворога та знищення противника. До лав штурмової бригади запрошують вмотивованих, рішучих та патріотично налаштованих людей. На кандидатів, які пройдуть спеціальний відбір, чекає високоякісна підготовка.

14 листопада 202313:29

У сучасному світі ґендерна рівність є важливим елементом суспільного прогресу і ключовою складовою євроінтеграційного процесу України. Забезпечення рівних можливостей та прав для всіх, незалежно від статі, визначає кращий шлях до створення справедливого та гармонійного суспільства. Домашнє насильство — це не лише побої чи зґвалтування. Це й образи та приниження, заборона працювати чи контроль сімейного бюджету.

10 листопада 202311:18

Через повномасштабне вторгнення російських військ в Україні було введено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Загальній мобілізації підлягають військовозобов’язані громадяни, які не мають права на відстрочку та були визнані придатними чи обмежено придатними до військової служби. Призов за мобілізацією на сьогодні є основним способом комплектування Збройних Сил України, а військовий облік є, очевидно, однією з основних складових підготовки і проведення мобілізації.

6 листопада 202317:03

Український ветеранський фонд розпочав новий конкурс спільно з Громадською організацією «Ініціативний центр сприяння активності та розвитку громадського почину «Єднання». Громадські інституції, які працюють на підтримку ветеранів та членів їх сімей, зможуть отримати від 800 тис. грн до 2,5 млн грн фінансової підтримки у межах нового конкурсу "Варто: Єднання".

3 листопада 202315:22

В області протягом минулого тижня зафіксовано11 випадків скарлатини. Востаннє загострення фіксували у 2019 – му, за рік було зареєстровано 515 випадків. Пік захворювання варто очікувати цієї осені. Скарлатина — гостре інфекційне захворювання групи стрептококових інфекцій, яке проявляється інтоксикацією, гнійним ураженням мигдаликів ротоглотки та характерним висипом.

30 жовтня 202313:46

Філія «Полтавське лісове господарство» ДП «ЛІСИ УКРАІНИ» з метою своєчасного забезпечення громадян та соціально значущих місцевих об’єктів територіальних громад, котрі використовують деревину дров’яну в якості палива для опалення, для сталого проходження опалюваного періода 2023/2024 років інформуємо щодо можливості реалізації деревини дров’яної НВ для потреб територіальної громади

27 жовтня 202309:43

Проєкт створено групою волонтерів на чолі з викладачкою Оленою Чекрижовою та підтримано Посольством США в Україні. ENG for UARMY покликаний навчити захисників України англійської мови, а саме армійської англійської, що допоможе підвищити професійний рівень знань і відповідність міжнародним стандартам офіцерів та особового складу ЗСУ, а також швидше опановувати нові види західного озброєння та військову й тактичну підготовку завдяки безпосередній комунікації з іноземними інструкторами, передавати власний бойовий досвід і знання, брати участь у місіях за кордоном.

25 жовтня 202314:16

Лохвицька дільниця Миргородської ОФ АТ "ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО" повідомляє Вас, що у зв'язку з проведенням планових робіт по ПЛ - 6кВ "Піски", ПС Заводська 110/6 кВ, Вам буде припинено постачання електроенергії в період з 8.00 до 17.00 год. 1.11.2023 р.



    Твіт