Головна Оголошення
22 вересня 202215:05

У зв’язку із військовою загрозою Полтавська ОВА заборонила проведення в усіх громадах області масових заходів за участю більш як 10 осіб. З 22 вересня у Полтавській області заборонені збори більш як 10 осіб на одній локації. Такі міри були прийняті через загрози, пов’язані із бойовими діями. Відповідне розпорядження підписала керівниця апарату обласної військової адміністрації Катерина Бойко.

18 вересня 202209:04

Вітаю вас із Днем міста та 79-ю річницею визволення від нацистських загарбників у Другій світовій війні! Ми з вами низько вклоняємося і висловлюємо слова глибокої вдячності всім ветеранам, учасникам Другої світової війни, партизанам. Уславлюємо тих, хто в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога, а також складаємо глибоку шану солдатським вдовам, дітям війни, які допомагали піднімати країну з руїн. Ми згадуємо всіх, чиї життя обірвала війна.

17 вересня 202220:04

Завтра 18 вересня, наша громада прощатиметься з Героєм Кривобоком Володимиром Івановичем, мешканцем нашого села, який загинув, захищаючи Україну. Просимо жителів громади орієнтовно об 11:30 створити живий коридор на відрізку шляху: від початку села, по вул.Центральній (центр села), по вул. Залізнична і до будинку загиблого Героя по вул. Дружби, для вшанування захисника. Чин похорону та прощання з полеглим Героєм розпочнеться о 13:00 годині за адресою вул. Дружби, 135.

14 вересня 202216:42

18 вересня відбудеться благодійний концерт від МКБ-1 на підтримку ЗСУ

14 вересня 202209:26

Одним з найважливіших завдань Міграційної служби Полтавщини є надання громадянам якісних адміністративних послуг, в тому числі забезпечення їх доступності особам, які прибули з територій, де йдуть бойові дії. Полтавщина стала другою домівкою для близько 200 тисяч українців з різних областей, які були вимушені переїхати подалі від бойових дій. Для багатьох з них гостро постало питання оформлення документів. Незважаючи на воєнний стан, усі 28 територіальних підрозділів Міграційної служби Полтавщини працюють у штатному режимі.

14 вересня 202209:21

У реаліях сьогодення, коли український народ виборює незалежність в умовах воєнної агресії російської федерації, в Україні національно- патріотичне виховання набуває найбільшого значення у діяльності держави та суспільства. Указом Президента України від 18.05.2019 № 286/219 «Про Стратегію національно-патріотичного виховання», наказом Міністерства освіти і науки України від 06.06.2022 № 527 «Про деякі питання національно-патріотичного виховання в закладах освіти України та визнання таким, що втратив чинність, наказу Міністерства освіти і науки України від 16.06.2015 № 641»...

12 вересня 202210:21

У зв'язку із зверненнями громадян до Департаменту агропромислового розвитку та органів місцевого самоврядування щодо приймання документів для одержання спеціальної бюджетної дотації за наявні бджолосім'ї відповідно до діючої постанови Кабінету Міністрів України від 7 лютого 2018 р. № 107 (зі змінами) «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції», повідомляємо наступне.

12 вересня 202208:05

Всесвітній день прибирання - міжнародна подія яка обєднує понад 60 мільйонів учасників у 191 країні світу які в третю суботу вересня місяця щорічно виходять на наймасштабніше прибирання планети. З метою формування культури чистоти, правильного поводження з відходами та відповідального споживання, зменшення негативного впливу людини на навколишнє середовище.

7 вересня 202214:06

Полтавським Територіальним управлінням Державної судової адміністрації України здійснюється набір присяжних до районних судів Миргородського району Полтавської області: - до Гадяцького районного суду Миргородського району Полтавської області (юрисдикція поширюється на територію колишнього Гадяцького району); - до Лохвицького районного суду Миргородського району Полтавської області (юрисдикція поширюється на територію колишнього Лохвицького району); - до Шишацького районного суду Миргородського району Полтавської області...

6 вересня 202215:53

Державне агентство розвитку туризму України з метою підтримки туристичної галузі та стимуляції туристичного сегменту економіки має намір організувати масштабну соціальну рекламну кампанію з наративом «Надихнись Україною!». Мета проєкту – переконати українців знайти час на відпочинок навіть в умовах війни, тому що тривала боротьба потребує сил. До проекту погодились долучитися популярні лідери думок, які на власному прикладі та в цікавій формі донесуть ключові меседжі кампаній – про необхідність відпочинку під час війни та підвищеного стресу.

5 вересня 202211:22

В умовах сьогодення вимоги щодо маркування харчових продуктів викладені в Законі України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та Законі України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів» (далі – Закон), який є іще одним кроком на шляху гармонізації українського харчового законодавства з європейським. Головна мета цих документів – захистити споживача, забезпечити його повною інформацією щодо харчового продукту для можливості здійснити свідомий вибір відповідно до потреб. 

2 вересня 202210:50

Лохвицьке УЕГС АТ «Полтавагаз» доводить до відома, що 6,7,8 вересня 2022 року для забезпечення виконання технічного обслуговування та безпечної експлуатації внутрішньо-будинкових систем газопостачання (ВБСГ) багатоквартирних будинків, буде припинятися подача газу на будинки у м. Заводське по вул. Київська (Ватутіна), 48, 50, 59/2а, згідно графіка проведення робіт.

31 серпня 202216:13

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перепрофілювання (зміну типу) закладу загальної середньої освіти на території Заводської міської територіальної громади 1. Найменування організатора громадського обговорення - Заводська міська рада. 2. Мета проведення громадського обговорення Врахування думки жителів Заводської міської територіальної громади щодо перепрофілювання (зміни типу) Бодаквянської гімназії Заводської міської ради Миргородського району Полтавської області в початкову школу з дошкільним підрозділом.

25 серпня 202216:15

UkraineInvest розпочав відбір інвестиційних проєктів серед бізнес-спільноти, для залучення інвестицій для відновлення економіки України в сферах агропереробки, логістики, машинобудування,  виробництва  будівельних матеріалів та товарів широкого використання. Готові до реалізації проєкти будуть презентовані інвестиційній спільноті під час заходу Rebuilding Ukraine with the Private Sector: International Investment Fair.

25 серпня 202211:15

Підтримкою зможуть скористатися агровиробники, які обробляють від 1 до 120 га сільськогосподарських угідь або які утримують від 3 до 100 корів. Безповоротна допомога в розмірі 3100 гривень виплачуватиметься за один гектар сільськогосподарських угідь (але не більше 372 тисячі гривень), а також 5300 грн за вирощену дійну корову (але не більше 530 тисячі гривень). Отримувач бюджетних коштів може разово скористатися одним із визначених напрямів. Окрім того, процедуру подачі заявок суттєво спростили, оскільки підтримка надаватиметься фермерським господарствам...

23 серпня 202209:38

Проект "Коло Турботи турботи. Психологічне здоров'я кожної родини" пропонує підтримку в ці важки часи батькам, яких хвилює психічний стан їх дитини. Якщо ваша дитина: • лякається сирени чи гучних звуків; • не може пристосуватися до нового місця; • боїться відійти від близьких навіть на крок; • замкнулася у собі чи проявляє нетипову для себе поведінку, пережила травмуючий досвід; телефонуйте та отримайте професійну консультацію дитячого психолога. Гаряча лінія психологічної підтримки 0800-331-391 Щодня з 16:00 до 20:00

19 серпня 202215:47

Інформує про намір проводити плановану діяльність та оцінку її впливу на довкілля.

19 серпня 202213:27

До $20 тис. грантової підтримки (обов’язковий власний внесок партнера до 50% від загального бюджету проєкту) Хто може брати участь? Приватні підприємства будь-яких форм реєстрації, об'єднання виробників сільськогосподарської продукції, комунальні підприємства та ін. Умови програми: - кінцевим результатом проєкту має бути збільшення прибутків місцевого населення - ідея проєкту повинна передбачати розширення вашої бізнес-діяльності - проєкт повинен бути прибутковим/життєздатним - співінвестиція з боку партнера – до 50 % від загальної вартості проєкту...

19 серпня 202211:04

Постановами Кабінету Міністрів України від 19 квітня 2022 р. № 472 «Деякі питання використання коштів, що надходять на офіційні рахунки для пожертв на підтримку України» та від 3 травня 2022 р. № 516 «Питання Єдиного державного вебпорталу для збору пожертв на підтримку України «UNITED24» затверджено Порядок використання офіційних рахунків для пожертв на підтримку України «UNITED24» і Положення про Єдиний державний вебпортал для збору пожертв на підтримку України «UNITED24» (далі – Положення про Портал UNITED24).

19 серпня 202210:50

З метою збору коштів на допомогу Збройним Силам України Національний банк України організував благодійну акцію “Смілива гривня”, яка передбачає збір монет номіналами 10, 50 копійок, а також 1, 2, 5 та 10 гривень. На сьогодні понад 14 млрд таких монет перебуває в обігу на загальну суму 5,09 млрд грн. Пункти збору монет відкриті в усіх відділеннях Ощадбанку та ПУМБу. Банки отримують монети від населення та перераховують ці благодійні внески на спецрахунок Національного банку України на підтримку Збройних Сил України.



    Твіт