Стандартна версія

 Головна Оголошення
24 квітня 202311:55

Подали заяву на оформлення ID-картки чи паспорта для виїзду за кордон? Пам’ятайте: Ви завжди можете перевірити стан готовності своїх документів. Як? Просто скористайтеся онлайн-сервісом на сайті ДМС  "Перевірка стану оформлення документів" (https://dmsu.gov.ua/services/docstate.html), переваги якого уже оцінили мільйони українців!

17 квітня 202316:42

Нагадуємо Вам, що відповідно до рішення 54 сесії Заводської міської ради сьомого скликання від 24 березня 2020 року за № 3 рекомендовано не використовувати штучні квіти, вінки, корзини та інші ритуальні товари, виготовлені із пластику на цвинтарях Заводської міської територіальної громади.

17 квітня 202311:35

Розпорядженням начальника обласної військової адміністрації від 12.04.2023 № 206 затверджено рішення „Про розроблення Програми комплексного відновлення територій Полтавської областіˮ, яким затверджено склад робочої групи, а також розпочато прийом пропозицій громадськості до проєкту Програми.

14 квітня 202315:23

Міграційна служба у Полтавській області нагадує, що ID-картку можна оформити НЕЗАЛЕЖНО від місця реєстрації. Це означає, що кожен громадянин України може оформити ID-картку вперше або взамін старого паспорта зразка 1994 року у будь-якому територіальному підрозділі Міграційної служби Полтавщини НЕЗАЛЕЖНО від місця реєстрації.

14 квітня 202314:30

Опитування мешканців та представників бізнесу Заводської міської територіальної  громади щодо розробки Стратегії розвитку громади. Шановний мешканцю громади! У рамках розроблення Стратегії розвитку Заводської міської територіальної громади на період до 2027 року робоча група з розроблення Стратегії проводить це опитування для визначення основних проблем, які, на Вашу думку, існують в громаді та перспектив розвитку на майбутнє. 

13 квітня 202314:28

Через воєнні дії в країні наша економіка зазнала суттєвих змін. З метою зменшення фінансового навантаження на бізнес до Закону України «Про  збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» були внесені зміни.

13 квітня 202308:41

Грант до 400 000 гривень (еквівалент 10 000 євро) на розвиток бізнесу для МСП з областей бойових дій.

12 квітня 202316:21

ГО «КРИМSOS» ТА АГЕНТСТВО ООН У СПРАВАХ БІЖЕНЦІВ В УКРАЇНІ ШУКАЄ ПРОАКТИВНИХ ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ. Ми прагнемо допомогти внутрішньо переміщеним особам (ВПО) у вирішенні задач і викликів, з якими вони стикаються самі чи в громадах, де проживають.

11 квітня 202308:45

Серед добровольців, які обрали штурмову бригаду «Лють», представники різних важливих професій. У команді незламних – і 24-річний столяр Владислав Котляр, який успішно подолав усі етапи відбору та проходить курс тактичної підготовки. «Мій свідомий вибір – боронити державу від ворога», – ділиться Владислав.

7 квітня 202315:46

Нажаль під час війни нерідко трапляються такі ситуації як втрата паспорта громадянина України чи закордонного паспорта. У такій ситуації можна користуватися застосунком “ДІЯ”. Паспорти у "Дії" — ID-картка та закордонний — мають таку саму юридичну силу, що й звичайні паперові аналоги. Така можливість передбачена статтею 14¹ Закону України "Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус".

3 квітня 202311:57

Набір добровольців до «Гвардії наступу» продовжується, — Ігор Клименко. Про це 31 березня заявив Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко під час прямого ефіру на телемарафоні «Єдині новини». «На сьогодні сформовано вісім бригад і ми вже готові до активних наступальних заходів на території нашої держави. Також паралельно ми готуємося до проведення стабілізаційних заходів на цих територіях», — розповів Ігор Клименко.

3 квітня 202311:27

Соляна кислота — одна з найбільш їдких рідин, що використовуються в різних галузях промисловості. Елементарна формула (HCl — хлористий водень) дає небезпечне з'єднання, пари якого подразнюють слизову людини. При попаданні на шкіру кислота викликає сильні опіки, тому при роботі з хлористим воднем потрібно дотримуватися техніки безпеки і бути вкрай уважним.

3 квітня 202309:48

З 1 квітня розпочалися роботи по благоустрою та озелененню території у весняний період, які триватимуть до 31 травня. За цей час передбачається: висадити молоді саджанці різних порід дерев,прибрати всі несанкціоновані смітники, привести в належний стан пам'ятники, здійснити знесення старих та вражених омелою дерев, провести очистку парканів, бордюрів, ремонт автобусних зупинок, дитячих майданчиків, стадіонів, штучної та декоративної водойм.

31 березня 202308:07

Міграційна служба Полтавщини нагадує юним українцям, яким виповнилося 14 років та які планують вступати до вищих навчальних закладів, про необхідність обов'язково подбати про своєчасне виготовлення першого паспорта громадянина України у формі ID-картки.

29 березня 202314:21

ЩО ТАКЕ ПАТРОНАТНА СІМ’Я І ЯК СТАТИ ПАТРОНАТНИМ ВИХОВАТЕЛЕМ? Патронат над дитиною – це тимчасовий догляд, виховання та реабілітація дитини в сім’ї патронатного вихователя на період подолання дитиною, її батьками або іншими законними представниками складних життєвих обставин. Метою патронату над дитиною є забезпечення захисту прав дитини, яка через складні життєві обставини тимчасово не може проживати разом із батьками або іншими її законними представниками.

29 березня 202309:27

З настанням теплої погоди значно загострилася ситуація з пожежами внаслідок необережного поводження з вогнем у лісопаркових зонах та при спалюванні сухої трави, сміття на об'єктах і у житловому секторі. Багато випадків зафіксовано також і в Миргородському районі. Не обійшло стороною і нашу громад. Так внаслідок необережного поводження з вогнем 24 березня 2023 року трапилася пожежа на відкритій території в м. Заводське поблизу вул. Набережна.

28 березня 202316:57

Перевірити, чи готовий  паспорт, он-лайн можна за допомогою електронного сервісу «Перевірка стану оформлення документів» на сайті Державної міграційної служби України https://dmsu.gov.ua/services/docstate.html.

27 березня 202315:49

Індекс цифрової трансформації регіонів України розробила команда регіональної цифровізації Мінцифри. Індекс – це один з інструментів для вимірювання процесів інформатизації та цифровізації у 24 регіонах країни. Аналіз дозволяє визначити ефективність органів влади у напрямі цифровізації, а також побачити потреби у цифровій трансформації.
Про це розповів заступник начальника Полтавської обласної військової адміністрації Ігор Панченко.

27 березня 202308:45

З метою отримання загальної інформації щодо стану національно-патріотичного виховання і подальшого його вдосконалення, надання системності та вироблення науково-методичних засад супроводу організаційної роботи з національно-патріотичного виховання Полтавська академія неперервної освіти ім. М.В.Остроградського з 28.03.2023 по 30.03.2023 проводить опитування в рамках другого етапу моніторингового дослідження ефективності національно-патріотичного виховання дітей та молоді.

23 березня 202310:22

В зв’язку  зі зростанням розміру складових собівартості послуг, з метою приведення тарифів до економічно обгрунтованого розміру, та забезпечення надійного і безперебійного надання якісних послуг,  КП «Комунсервіс» Заводської міської ради доводить до відома споживачів інформацію про розрахунок економічно обгрунтованих  витрат на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення на 2023 рік ( чинні на даний час тарифи діють  з 01 липня 2020 року).



    Твіт