Головна Оголошення

Шановні мешканці Заводської громади!

 Опубліковано: 3 квітня 2023, 09:48

    З 1 квітня розпочалися роботи по благоустрою та озелененню території у весняний період, які триватимуть до 31 травня.
    За цей час передбачається: висадити молоді саджанці різних порід дерев,прибрати всі несанкціоновані смітники, привести в належний стан пам'ятники, здійснити знесення старих та вражених омелою дерев, провести очистку парканів, бордюрів, ремонт автобусних зупинок, дитячих майданчиків, стадіонів, штучної та декоративної водойм.
    Звертаємося з проханнямдо власників приватних будинків долучитися до спільної справи по наведенню порядку на своїх подвір’ях, присадибних ділянках та прилеглих територіях. Зібране сміття необхідно зібрати у спеціально визначене місце і укласти угоду з комунальним підприємством на вивезення сміття. Адже це відповідальна справа кожного з нас! 
    Велике прохання до всіх мешканців не викидати сміття на узбіччі доріг, в посадках та біля річок. Цим самим ви завдаєте екологічної шкоди та естетичного вигляду нашої громади.
    Пропонуємо у своїх дворах виділити місце для бур'яну, листя, а підготовлені, таким чином,компости - будуть слугувати, як добрива.
    Дерева, які ростуть біля дворупотрібно пообрізувати щоб мали змогу безперешкодно проїжджати автомобілі екстреної медичної допомоги, пожежно-рятувальної та комунальної служб. Нагадуємо, що знесення дерев здійснюється лише з дозволу виконкому.
    Також, велике прохання до всіх жителів громади -привести до належноговигляду могили рідних та близьких Вам людей на цвинтарях.
    Закликаємо всіх мешканців громади, підприємств, організацій, учбові закладиактивно долучитися до роботи по проведенню робіт по благоустрою та озелененню території у весняний період.
Зробимо нашу громаду чистою, зеленою і красивою! 

чиста громада


Виконком міської ради.



    Твіт