Головна Оголошення
21 березня 202209:41

З 22 березня відновлюються автобусні рейси на Бодакву (по середам) та Піски по раніше узгодженому графіку. Тариф на проїзд не змінюється. Користуйтесь транспортом бо від цього залежить його робота.

21 березня 202209:02

З 22 березня (вівторок) відновлюємо сполучення Лохвиця - Заводське. З Лохвиці о 8:00, 12:10 з Заводського о 9:10, 13:20. Тільки два рейси на день. Додатково о 17:30 на Заводське, та о 17:50 на Лохвицю.Телефон для довідок 050 287 51 62.

19 березня 202212:42

На виконання листа першого заступника секретаря Ради Національної Безпеки та Оборони України від 11.03.2022 № 02-8/22 та листа Офісу Генерального прокурора Прокуратури України від 12.03.2022 № 06-18ВИХ-22 щодо здійснення заходів для узагальнення інформації щодо військової агресії проти України з 24 лютого 2022 року та, зокрема, відносно цивільного населення, для подальшого використання...

18 березня 202220:00

Департамент агропромислового розвитку обласної військової адміністрації доводить до Вашого відома, що розпорядженням начальника Полтавської обласної військової адміністрації №18 від 15.03.2022 "Про затвердження складу обласного штабу сприяння підготовці та проведенню комплексу весняно-польових робіт у 2022 році" створено обласний штаб.

17 березня 202219:15

Віталій Сидоренко: Починаючи з 18 березня, на території Заводської громади комендантська година діятиме з 20:00 до 6:00.

16 березня 202208:46

Також створено канали для швидкого інформування представників територіальних громад з усієї України. Команда «U-LEAD з Європою» продовжує свою діяльність, наші експерти поновили консультації органів місцевого самоврядування.

11 березня 202217:14

Загальноукраїнська біда прийшла і в нашу громаду. Нав’язана нам російським агресором війна забирає життя українців, які були кращими, цвітом нації. Пасько І.М. за першим покликом став на захист своєї Вітчизни. 9 березня віддав своє життя за рідну Україну, за свій народ і загинув, як справжній воїн, як справжній герой. Кажуть, що Герої не вмирають. Так, вони залишаються в пам'яті кожного з нас назавжди, бо загинув за нас, за щасливе майбутнє вільної України. Поховання відбудеться 12 березня 2022 року о 13:00 в с. Бодаква. Слава Україні !!! Героям Слава !!!

6 березня 202215:50

Заводська громадо! Ми оголошуємо збір підписів в підтримку Президента України щодо закриття неба над Україною з метою недопущення подальшої руйнації країни і загибелі мирного населення. Просимо вас долучитися і висловити свою підтримку. Ви можете поставити свій підпис будь-де, у приміщенні міської ради, магазинах, установах…

3 березня 202215:09

Шановні пенсіонери та отримувачі соціальних виплат! Укрпошта, Пенсійний Фонд України та Міністерство соціальної політики роблять все, щоб навіть в складних умовах воєнного стану ви своєчасно отримали свої виплати за березень поточного року. Будь ласка, ознайомтесь з правилами виплат. Якщо ви отримували пенсії та субсидії через Укрпошту, та не виїжджали і знаходитесь на своєму постійному місці проживання – будь ласка, очікуйте свою пенсію, соціальну виплату або субсидію вдома, або можете забрати її у відділенні згідно зі звичайним графіком виплат від Укрпошти.

3 березня 202210:08

Незважаючи на введений в країні воєнний стан, органи Пенсійного фонду України повинні забезпечити пенсійними виплатами своїх підопічних. На Полтавщині таких людей майже 414 тис. осіб. Від сьогодні, 2 березня, тобто раніше законодавчо встановленого терміну, літні люди почали одержувати соціальні гарантії за поточний місяць. На кінець дня у повному обсязі профінансовані пенсії колишніх військовослужбовців, а також пенсійні виплати тих, хто одержує виплати через поштові відділення та банківські установи, – з 4 по 10 березня і з 4 по 9 березня відповідно.

1 березня 202211:13

У часи, коли вся країна згуртувалася для протидії військовій агресії, підвищення цін на хліб та інші продукти є неприпустимим. Звертаємо увагу, що ціни на продукти харчування мають залишатися на рівні цін, що були встановлені станом на 23.02.2022. Держпродспоживслужба також просить громадян повідомляти про випадки завищення цін на продукти харчування. Якщо ви виявили неправомірне підвищення цін, повідомте Держпродспоживслужбу або її територіальні органи. Зробити це можна: • за допомогою електронної пошти info@dpss.gov.ua;

22 лютого 202209:58

Ідея формування екологічної мережі є інтегральною у справі збереження природного середовища, оптимізації ландшафтів, збереження генофонду живої природи, формування сприятливих умов для життєдіяльності людини. У Європі вона вже набула певного розвитку і є головним напрямом реалізації Всеєвропейської стратегії збереження біологічного і ландшафтного різноманіття (Софія, 1995). На міждержавному рівні формування екологічної мережі координує програма "Natura-2000", ухвалена у 15 країнах Європейського Союзу.

17 лютого 202211:03

Паводок, повінь - це значне затоплення місцевості в результаті підйому рівня води в річці, озері в період сніготанення, злив, вітрових нагонів води, при заторах і т.п. Фактори небезпеки повеней і паводків: руйнування будинків і будівель, мостів; розмивання залізничних і автомобільних доріг; аварії на інженерних мережах; знищення посівів; жертви серед населення і загибель тварин. Внаслідок повені, паводка починається просідання будинків і землі, виникають зрушення й обвали.

16 лютого 202216:01

Плануєте зареєструвати земельну ділянку, затвердити проєкт землеустрою або внести відомості про межі частини ділянки до Державного земельного кадастру? Гід з державних послуг підкаже як та за який час це можна зробити. Для вашої зручності підготували добірку земельних дозвільних послуг на Гіді.

14 лютого 202211:21

Як оформити статус податкового резидента, довідку про відсутність заборгованості чи зареєструвати книгу обліку розрахункових операцій без зайвого клопоту, розповість Гід з державних послуг. Для вашої зручності підготували добірку фінансових держпослуг для бізнесу: Довідки: Довідка про відсутність заборгованості з платежів Довідка про сплату податкових зобов’язань платником податку – резидентом, який виїжджає за кордон на постійне місце проживання, та про відсутність податкових зобов’язань Довідка про суми виплачених доходів та утриманих податків

7 лютого 202213:20

З настанням холодної пори року багато людей використовують для обігріву своїх помешкань пічне опалення та електроприлади. Через порушення правил пожежної безпеки при їх експлуатації часто виникають пожежі, люди гинуть, втрачають своє житло і майно. Найчастіше це трапляється із людьми літнього віку, часто самотніми. Адже вони на початку опалювального сезону не завжди можуть самостійно перевірити стан печі та димарів і миттєво зреагувати на проблему, коли вона виникає. Щоб застерегти від можливих наслідків несправності пічного опалення публікуємо правила пожежної безпеки.

3 лютого 202209:57

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ ЗАВОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ оголошує конкурс на заміщення вакантної посади: Начальника служби у справах дітей виконавчого комітету Заводської міської ради. До участі в конкурсі запрошуються громадяни України, які мають повну вищу освіту з освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста або магістра; стаж роботи у сфері освіти не менше 3-х років; володіння державною мовою, основними принципами роботи на комп’ютері; знання нормативно-правових актів у сфері діяльності органів місцевого самоврядування.

1 лютого 202213:02

Як стати на облік у військкоматі? Чи можна пройти альтернативну (невійськову) службу? Де дізнатися більше інформації про умови та строк надання цих послуг? Усі прості відповіді на складні запитання на Гіді з державних послуг! Для вашої зручності підготували добірку держпослуг для військовозобов’язаних та призовників, які українці найчастіше шукають.

1 лютого 202212:56

Отримати адміністративні послуги у сфері державної реєстрації актів цивільного стану можна у відділі державної реєстрації актів цивільного стану або ЦНАП. Де та як швидко отримати потрібну послугу, підкаже Гід з державних послуг. Для вашої зручності підготували добірку найпопулярніших держпослуг із реєстрації актів цивільного стану.

1 лютого 202211:55

Бажаєте обміняти старий паспорт на ID, оформити біометричний для виїзду за кордон або відновити у зв’язку з втратою? Гід з державних послуг підкаже, як це зробити, за який час та які документи із собою взяти. Зібрали для вас добірку послуг паспортного столу на Гіді.



    Твіт