Головна Оголошення
3 березня 202115:54

КП «Комунсервіс» повідомляє, що 4 березня 2021 р. з 8:00 год. в зв’язку з плановим ремонтом свердловини № 4 («Сад») буде припинено водопостачання район Цукрокомбінату, масив Рудка, масив Гора. Вибачте за тимчасові незручності. Адміністрація КП «Комунсервіс»

1 березня 202114:10

Шановні мешканці Заводської громади, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи І та ІІ категорії! 
Запрошуємо Вас, отримати безкоштовно медпрепарати за рецептами лікарів. Відпуск відбувається за адресою: СВ «Медікал», вул. Шкільна,15 А, м. Заводське.
Години праці: з понеділка по п’ятницю з 08.00 до 16.00
Виконуюча обов’язки начальника відділу соціального захисту населення Ніна ХОЛОД

1 березня 202113:53

Шановні мешканці Заводської територіальної громади! У зв’язку із проведенням реформи децентралізації, з лютого місяця розпочав роботу Відділ соціального захисту населення виконавчого комітету Заводської міської ради. Спеціалістами відділу надаються консультації та приймаються документи з усіх видів допомог та житлових субсидій: - державна допомога сім’ям з дітьми (допомога у зв’язку з вагітністю та пологами жінкам, допомога при народженні дитини, допомога на дітей, які перебувають під опікою чи піклуванням, допомога на дітей одиноким матерям...

25 лютого 202111:30

Начальника – головного архітектора відділу комунальної власності, містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та екології виконавчого комітету Заводської міської ради. До участі в конкурсі запрошуються громадяни України, які мають повну вищу освіту відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста або магістра за напрямом «Архітектура»; володіння державною мовою, основними принципами роботи на комп’ютері; знання нормативно-правових актів у сфері діяльності органів місцевого самоврядування.

24 лютого 202114:09

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, щодо ціни на природний газ. Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, щодо тарифів на послуги природного газу. Комітет Верховної Ради України з питань енергетики та житлово-комунальних послуг.

23 лютого 202114:24

Правила поведінки під час ожеледиці Обходьте металеві кришки люків. Як правило, вони вкриті льодом. Крім того, вони можуть бути погано закріплені і перевертатися, що додає небезпеки травмувань. Не прогулюйтеся з самого краю проїжджої частини дороги. Це небезпечно завжди, а на слизьких дорогах особливо. Можна впасти та потрапити на дорогу, автомобіль може виїхати на тротуар. Не перебігайте проїжджу частину дороги під час снігопаду та у ожеледицю. В ожеледицю значно збільшується гальмівний шлях автомобілів, і падіння перед автомобілем, що рухається, може призвести, в кращому разі, до каліцтва, а то і до загибелі.

18 лютого 202113:41

Інформуємо, згідно пункту 4 Прикінцевих положень Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)» № 530-IX від 17 березня 2020 року, під час дії карантину відмінюється правило оформлення ID-картки вперше виключно за місцем реєстрації. Це означає, що кожен громадянин України може оформити ID-картку вперше або взамін старого паспорта зразка 1994 року у будь-якому територіальному підрозділі Міграційної служби Полтавщини НЕЗАЛЕЖНО від місця реєстрації.

12 лютого 202111:59

Як рахувати. З кожним роком зростають вимоги до стажу, необхідного для виходу на пенсію, адже Україна пішла шляхом, коли не вік, а наявність достатнього трудового стажу є визначальним фактором для отримання державної соціальної гарантії. Для того, щоб 2021-го стати пенсіонером у 60 років, потрібно мати щонайменше 28 років страхового стажу. Окрім того, цього року зможуть піти на пенсію 63-річні українці зі стажем від 18-ти до 28 років, а також 65-річні, які мають стаж від 15-ти до 18 років. Надалі необхідна тривалість стажу зростатиме на один рік, поки 2028-го не досягне 35-ти років.

12 лютого 202111:52

В Україні відбулася знакова подія – 5 лютого Верховна Рада схвалила закон “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обліку трудової діяльності працівника в електронній формі”. Отже, відтепер паперові трудові книжки поступово відійдуть у минуле. В органах Пенсійного фонду цю подію чекали давно і ретельно готувалися до неї як з точки зору впровадження новітніх інформаційних технологій і технічного переоснащення, так і відповідної професійної підготовки кадрів.

10 лютого 202114:38

Запрошуємо взяти участь у Всеукраїнському літературному конкурсі імені Олени Теліги та Олега Ольжича «Тільки тим дана перемога, хто у болі сміятися зміг» (Олена Теліга) Жіноче товариство імені Ольги Басараб та Олени Теліги й Організація українських націоналістів оголошують про проведення щорічного Всеукраїнського літературного конкурсу імені Олени Теліги та Олега Ольжича «Тільки тим дана перемога, хто у болі сміятись зміг» (Олена Теліга). Головною метою конкурсу є утвердження історичної пам’яті українського народу, його національної свідомості, формування та поширення духовних пріоритетів.

5 лютого 202115:47

Виконавчий комітет Заводської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади: Директора Заводського міського Будинку культури №1 (місце знаходження закладу: вул. Матросова, 15, м. Заводське). Дата початку приймання документів: 5 лютого 2021 року. Дата початку формування конкурсної комісії: 5 лютого 2021 року. Загальні вимоги до кандидатів: вища освіта, стаж роботи у сфері культури не менше трьох років, володіння державною мовою та здатність за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

4 лютого 202114:54

Міграційна служба Полтавщини рекомендує власникам ID-картки звернути увагу на термін дії документа, зокрема громадян, які оформляли паспорт вперше по досягненню 14 – 18 років. Адже паспорт громадянина України у формі ID-картки вперше видається зі строком дії на 4 роки. Особам, яким виповнилося 18 років, паспорт громадянина України у формі картки видається зі строком дії 10 років. Отже, якщо термін дії вашого документу закінчився – рекомендуємо звернутися до будь-якого територіального підрозділу Міграційної служби Полтавщини за послугою з оформлення паспорта громадянина України у формі ID-картки, у зв’язку з закінченням строку дії паспорта! 

28 січня 202114:26

Із 1 лютого до 5 березня триватиме реєстрація для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні 2021 року. Одним із етапів успішної реєстрації є підготовка комплекту реєстраційних документів, до якого входить засвідчена копія паспорта громадянина України. Паспорт громадянина України (ID-картка) видається особі при досягненні 14-річного віку. Отож, якщо вам виповнилося 14 років і ви ще не стали власником біометричного документа ‒ ID-картки, необхідно звернутися до територіального підрозділу міграційної служби (контакти підрозділів Управління ДМС України в Полтавській області...

28 січня 202113:36

Головного спеціаліста загального відділу виконавчого комітету Заводської міської ради. До участі в конкурсі запрошуються громадяни України, які мають повну вищу освіту за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста або магістра за напрямом інформаційні технології; стаж роботи за спеціальністю в органах місцевого самоврядування не менше 3-х років; володіння державною мовою; знання нормативно-правових актів у сфері діяльності органів місцевого самоврядування. Начальника відділу соціального захисту населення виконавчого комітету Заводської міської ради.

21 січня 202112:02

З 1 січня 2021-го одноразову грошову допомогу військовослужбовцям після укладення ними першого контракту зі ЗСУ виплачуватимуть у таких розмірах: особам рядового складу – вісім розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб, установленого законом на 1 січня календарного року (2270,00 грн) – 18160 грн (2270 грн х 8); особам сержантського і старшинського складу – дев’ять розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб, установленого законом на 1 січня календарного року – 20430 грн; особам офіцерського складу – десять розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб, установленого законом на 1 січня календарного року – 22700 грн.

20 січня 202116:11

КП «Комунсервіс» повідомляє, в зв’язку з складними погодними умовами просимо власників квартир багатоповерхових будинків, які в них не проживають, перевірити систему водопостачання на герметичність, щоб попередити затоплення приміщень при потеплінні.

20 січня 202111:27

Виконавчий комітет Заводської міської ради оголошує про початок прийому документів для участі у конкурсі щодо визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів на території Заводської міської ради. Термін подання конкурсних пропозицій з 18 січня 2021р. до 14:00 години 16 лютого 2021р. Прийом документів за адресою: м. Заводське, вул. Полтавська,4/16, Лохвицького району, Полтавської області. Детальна інформація за тел. (05356) 3-56-95. 

18 січня 202109:11

Ми, депутати Миргородської районної ради Полтавської області, представляючи інтереси 17 територіальних громад, вкрай стурбовані ситуацією щодо чергового підвищення цін на енергоносії. В умовах тривалого карантину, зниження рівня життя громадян, особливо в сільській місцевості, падіння економіки, продовжується тиск на громадян шляхом постійного підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги. На початку карантину влада запевняла, що тарифи на комунальні послуги підвищуватися не будуть. Але отримані платіжки за січень засвідчують протилежне - тарифи на газ, електроенергію та на послуги з розподілу природного газу значно зросли.

18 січня 202109:04

Дистанційні послуги Пенсійного фонду України – давно не новина. Вже майже десятиріччя діє електронний портал, який дає можливістькористуватися широким переліком послуг всім без винятку категоріям людей, які обслуговує Фонд – і застрахованим особам, і найманим працівникам, і підприємцям, і пенсіонерам чи отримувачам виплат із соціального страхування. З часу заснування портал електронних послуг Фонду (portal.pfu.gov.ua) постійно модернізується і дедалі вдосконалюється. У результаті електронні послуги надаються кожній особі – фізичній чи юридичній – індивідуально.

15 січня 202115:59

Дотримуватися елементарних правил аби уникнути переохолодження та обмороження: - не вживайте алкогольних напоїв – алкогольне сп’яніння сприяє високій втраті тепла, в той же час викликає ілюзію тепла. Додатковим негативним фактором є неможливість сконцентруватися на перших ознаках обмороження; - не паліть на морозі – паління зменшує периферійну циркуляцію крові і робить кінцівки більш уразливими до дії холоду; - носіть просторий одяг – це сприяє нормальній циркуляції крові. Одягайтеся так, щоб між шарами одягу залишався прошарок повітря, який утримує тепло.



    Твіт