Головна Оголошення

Конкурс на заміщення вакантної посади

 Опубліковано: 25 лютого 2021, 11:30

Начальника – головного архітектора відділу комунальної власності, містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та екології виконавчого комітету Заводської міської ради.

До участі в конкурсі запрошуються громадяни України, які мають повну вищу освіту відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста або магістра за напрямом «Архітектура»; володіння державною мовою, основними принципами роботи на комп’ютері; знання нормативно-правових актів у сфері діяльності органів місцевого самоврядування.

До участі у конкурсі подається заява на ім’я міського голови, до якої додаються: заповнена особова картка (форма П-2 ДС) з відповідними додатками, дві фотокартки розміром 4 х 6 см, автобіографію, копії паспорта, документів про освіту, військового квитка (для військовослужбовців та військовозобов'язаних), декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2020 рік за формою, передбаченою Законом України «Про запобігання корупції».

Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дня публікації оголошення в кабінеті керуючої справами виконкому Заводської міської ради.

Довідки за телефоном 3-56-92.



    Твіт