Стандартна версія

 Головна Оголошення
11 вересня 202415:58

В зв’язку з виконанням невідкладних ремонтно-колійних робіт на регульованому переїзді з черговим працівником по ст. Сула 126 км ПК7 буде закритий переїзд для руху автотранспорту 16.09.2024 р. з 09:00 год. до 15:00 год. Рух автотранспорту, на період виконання колійних робіт, буде направлений через нерегульований переїзд 125 км ПК1 Бурякопункт. Адміністрація Роменської дистанції колії

6 вересня 202411:53

12 вересня з 07:00 до 16:00 год. в зв'язку з РПР на газопроводі середнього тиску в м.Заводське, вул. Європейська буде припинено подачу газу на наступні населені пункти м. Заводське, с. Токарі, с. Млини, с. Г.Ісківці Миргородського (Лохвицького) району.

30 серпня 202408:36

З метою проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи з населенням, а особливо серед дітей, щодо профілактики сказу тварин, Головне управління Держпродспоживслужби в Полтавській області надсилає інформаційні матеріали.

20 серпня 202410:42

Незадекларована праця – це свідоме уникнення роботодавцями і працівниками офіційного оформлення трудових відносин. Така практика може здатися привабливою, оскільки вона дозволяє обом сторонам отримати певні переваги, такі як зменшення податкового навантаження, уникнення виплат до фондів соціального страхування, або навіть отримання соціальних пільг, які інакше були б недоступними. Проте, такий підхід несе в собі серйозні ризики і довгострокові негативні наслідки як для працівників, так і для роботодавців.

19 серпня 202411:10

Для отримання додаткових можливостей просування товарів та послуг підприємств Заводської МТГ за кордон пропонуємо приєднатися до Каталогу «Експортний потенціал Полтавщини». Агенція регіонального розвитку Полтавської області «Офіс євроінтеграції» спільно з Офісом з розвитку підприємництва та експорту, центрами підтримки підприємців Дія. Бізнес у Полтаві й Кременчуці, а також Полтавською міською радою формують Каталог «Експортний потенціал Полтавщини», який міститиме інформацію про дійсних експортерів регіону.

15 серпня 202411:10

Запрошуємо всіх на освітній онлайн-курс «Запобігання та протидія домашньому насильству: механізм впровадження в територіальних громадах». Цей курс створений для того, щоб допомогти територіальним громадам в Україні ефективно боротися з проблемою домашнього насильства, використовуючи сучасні підходи та інструменти. Курс надасть вам покроковий план дій, який допоможе розбудувати дієву систему реагування та взаємодії суб’єктів територіальної громади, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству.

13 серпня 202408:35

Фахівці з кібербезпеки надали рекомендації, які допоможуть вберегти особисті дані, а також знизити ризики потрапляння на гачок шахраїв. Використовуйте складні паролі: вони повинні містити не менше десяти символів, включаючи великі та малі літери, цифри та спецсимволи. Для кожного ресурсу варто використовувати різні паролі. Менеджери паролів допоможуть зберігати всі паролі безпечно та зручно. Активація двофакторної автентифікації – ще один важливий крок для захисту ваших облікових записів. Використовуйте телефон, альтернативну пошту.

13 серпня 202408:18

Військові та ветерани окрім зубопротезування можуть безоплатно отримати послуги із лікування зубів в межах пілотного проєкту “Зубопротезування окремих категорій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України”. Пролікувати зуби нині можна в 100 стоматологічних закладах України, які мають договір із НСЗУ. Отримати стоматологічну допомогу можна майже в усіх областях, окрім тимчасово окупованих Луганської області та Криму. Найбільше стоматологічних закладів з договором у: Дніпропетровській області – 10.

12 серпня 202414:29

Ви вимушені були покинути своє постійне місце проживання і переїхати в інший регіон? Ваш сімейний лікар чи педіатр залишився за попереднім місцем проживання? На новому місці проживання у вас народилася дитина? Саме в таких ситуаціях опиняються люди зі статусом вимушено переміщеної особи. Незалежно від місця проживання або реєстрації, вони можуть в повному обсязі отримувати медичну допомогу. Оскільки медична допомога не прив’язана до місця реєстрації чи проживання, внутрішньо переміщена особа може вільно обирати сімейного лікаря, терапевта.

12 серпня 202411:12

Через повномасштабне вторгнення росії, понад 8 млн українців вимушено стали внутрішньо переміщеними особами – залишили свої домівки та тимчасово переїхали жити у більш безпечні регіони країни. Незалежно від місця проживання і реєстрації, кожен може отримати медичну допомогу в однаково повному обсязі, незалежно від місця реєстрації чи місця проживання. Це право реалізується через Програму медичних гарантій, яка зокрема, покриває потреби внутрішньо переміщених осіб. Програма медичних гарантій включає всі основні види медичної допомоги.

7 серпня 202415:36

29 липня 2024 року Наглядова рада Фонду енергоефективності затвердила зміни до Програми «ЕНЕРГОДІМ» та відновлює прийом заявок за спрощеною процедурою по пакету «Б» (Комплексний). Більш детально про зміни – на нашому сайті за посиланням: https://is.gd/GbKqO2 З метою успішного просування проектів термомодернізації багатоквартирних будинків ОСББ, запрошуємо вас взяти участь в онлайн презентації змін до Програми «ЕНЕРГОДІМ», а саме – особливостей реалізації спрощеного варіанту пакету «Б», яка відбудеться 15 серпня 2024 року об 11:00 год.

6 серпня 202414:57

Відповідно до Положення про Міністерство у справах ветеранів України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27.12.2018 № 1175 (зі змінами), одним із основних завдань Мінветеранів є формування і реалізація державної політики у сфері соціального захисту ветеранів та членів їх сімей, зокрема, забезпечення соціальної та професійної адаптації, зайнятості, підвищення конкурентоспроможності на ринку праці. Нині серед громадян України користується попитом послуга з отримання посвідчення водія.

5 серпня 202409:03

Біометричні документи, що посвідчують особу чи дають право подорожувати, є майже в кожного українця, але не усі знають, що вони не безстрокові, тобто мають певний термін дії, по закінченню якого стають недійсними. Розпочнемо з ID-картки: - особи віком від 14 до 18 років отримують паспорт громадянина України зі строком дії 4 роки; - після досягнення 18-річного віку – на 10 років (при цьому відсутня обов’язкова для паспортів-книжечок вклейка фото у документи по досягненню 25-ти та 45-ти років); - термін дії ID-картки вказаний в документі над відцифрованим підписом.

5 серпня 202408:58

Запрошуємо ВПО на онлайн заходи, де представники різних міністерств і Офісу Омбудсмана нададуть відповіді на всі питання які у вас виникають, починаючи від виплати допомоги на проживання, вступу дітей до закладів освіти, постановки на квартирний облік, закінчуючи компенсацією за пошкоджене або зруйноване майно. Буде проведено 20 зустрічей, однак кожен з вас може обрати тематику, яка зацікавила і обрати одну або декілька дат. Зареєструватися можна за посиланням (https://bit.ly/4bXZieQ).

2 серпня 202409:11

Про розповсюджені прийоми аферистів і як не піддатися їх психологічному впливу та маніпуляціям розказують фахівці Департаменту кіберполіції Національної поліції України. Соціальна інженерія вивчає людську поведінку та фактори, які на неї впливають, і сама по собі не є видом шахрайства. Однак шахраї використовують напрацювання соцінжеренерії, щоб спонукати жертв самих, завдяки маніпуляціям, віддавати гроші, надавати потрібну інформацію або вчиняли певні дії. «Перехід за тим чи іншим посиланням, завантаження того чи іншого файлу та подальше його відкриття.

1 серпня 202413:20

На Полтавщині у період з 29 квітня по 26 липня тривали оперативно–профілактичні заходи під назвою «Мігрант», під час яких міграційники у співпраці з працівниками правоохоронних органів перевіряли хостели, гуртожитки, розважальні заклади, ринки тощо. Мета заходів - боротьба з нелегальною міграцією та перевірка дотримання іноземцями і особами без громадянства правил перебування в країні. За підсумком операції «Мігрант» працівники міграційної служби Полтавщини виявили 173 порушника міграційного законодавства, з них 38 нелегальних мігрантів.

30 липня 202409:20

Водно – нітратна метгемоглобінемія - це захворювання, яке пов’язане зі споживанням питної води, в якій вміст нітратів складає більше ніж 50 мг/дм3. За даними ВООЗ, 25% населення планети постійно перебуває під загрозою хвороб, пов’язаних зі споживанням недоброякісної питної води. Для України та Полтавської області забезпечення населення якісною питною водою є однією із найбільш пріоритетних проблем, адже за рівнем водозабезпечення ми посідаємо одне з останніх місць серед країн Європи. Ця проблема стосується як централізованого, так і децентралізованого водопостачання.

26 липня 202414:30

24 липня Український ветеранський фонд оголошує старт конкурсу фінансування громадських організацій — Варто: шлях відновлення. За умовами проєкту, фінансування можуть отримати громадські організації, які надають ветеранам, їхнім родинам, а також сім’ям полеглих захисників і захисниць можливості реабілітації через фізичну активність. Кошти можна отримати на: облаштування необхідної інфраструктури (спортивних центрів, клубів) для проведення тренувань для ветеранів; організацію проведення спортивних заходів / тренувань для ветеранів під керівництвом кваліфікованих тренерів.

26 липня 202411:57

Доводимо до вашого відома, що для забезпечення виконання технічного обслуговування та безпечної експлуатації внутрішньо-будинкових систем газопостачання (ВБСГ) багатоквартирних житлових будинків буде припинятися подача газу на ці будинки згідно графіка проведення робіт. Графік проведення робіт додається.

26 липня 202408:33

Democracy Reporting International розпочинає прийом заявок на участь у конкурсі стипендій для стажування молоді у органах державної влади та місцевого самоврядування. Програма має на меті залучити молодих людей (віком 18-35 років) до процесів державного управління та розвитку України, ознайомити їх із втіленням реформ та допомогти створити кадровий резерв органів влади. Програма стажування охопить такі напрямки: освітній, організаційний (підготовка заходів і робота зі ЗМІ), економічний (робота з грантовими проектами, робота з проєктами МТД.



    Твіт