Стандартна версія

 Головна Оголошення

DRI оголошує конкурс стипендій для стажування молоді в органах влади

 Опубліковано: 26 липня 2024, 08:33

Democracy Reporting International розпочинає прийом заявок на участь у конкурсі стипендій для стажування молоді у органах державної влади та місцевого самоврядування.
Програма має на меті  залучити молодих людей (віком 18-35 років) до процесів державного управління та розвитку України, ознайомити їх із втіленням реформ та допомогти створити кадровий резерв органів влади. Програма стажування охопить такі напрямки: освітній, організаційний (підготовка заходів і робота зі ЗМІ), економічний (робота з грантовими проектами, робота з проєктами МТД та міжнародними донорами, енергетичний менеджмент), юридичний (підготовка проєктів нормативних актів та супровідних документів), культура і туризм, молоді і спорту тощо.

Вимоги до кандидатів:
- Вік від 18 до 35 років, громадянство України.
- Вища або незакінчена вища освіта (перевага надається спеціальностям у сфері державного управління, права, економіки або суміжних дисциплін).
- Висока мотивація, прагнення до саморозвитку, готовність працювати для суспільства.

Програма триватиме 3 місяці (повний робочий день протягом трьох місяців у проміжку з вересня по грудень 2024 року).
Для участі в конкурсному відборі необхідно заповнити заявку, додавши мотиваційний лист та резюме онлайн, за посиланням: surl.li/yantou
Кінцевий термін подачі заявок – 15 серпня 2024.
Просимо Вас розмістити інформацію щодо конкурсного відбору на стажування, шляхом розміщення на офіційних сайтах громад, або сторінках у соціальних мережах.



    Твіт