Стандартна версія

 Головна Оголошення

Запрошують до участі у IV всеукраїнському творчому конкурсі - Що для мене Україна?

 Опубліковано: 18 липня 2024, 08:56

Благодійний фонд «Об’єднання світових культур» / United World Cultures Foundation / UWCF (основний організатор), Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення, Українська молодіжна правнича асамблея проводять IV Всеукраїнський творчий конкурс «Що для мене Україна?», приурочений до Дня Незалежності України.

До участі у Конкурсі запрошуються діти (юні художники, співаки та волонтери) віком від 4 до 18 років з України та української діаспори різних країн світу.

Конкурс проводиться у 3 категоріях – малюнок, фотографія та пісня: намалюйте Батьківщину, наших героїв, традиції чи сюжет пісні, яка надихає. Заспівайте улюблену українську пісню. А через фотографію розкажіть про допомогу армії, постраждалим цивільним чи тваринам.

УЧАСТЬ У КОНКУРСІ Є БЕЗКОШТОВНОЮ.

Конкурсні роботи подаються виключно в електронному форматі. У категоріях «Малюнок» і «Фотографія» конкурсна робота має бути відсканована чи якісно сфотографована у форматі jpg, jpeg, png. У категорії «Пісня» виконання пісні учасником конкурсу має бути зняте на відео без сторонніх звуків та рівним зображенням (бажано у горизонтальному форматі).

Прийом конкурсних робіт триває до «04» серпня 2024 року включно.

Конкурсна робота разом із заявкою подається до Організаційного комітету через її завантаження та заповнення спеціально створеної GOOGLE-ФОРМИ, розташованої за посиланням: forms.gle/ice8YN2A9a1mjFyAA , дотримуючись всіх, зазначених у ній, вказівок.

ДЕТАЛЬНІ УМОВИ УЧАСТІ у конкурсі, РЕКОМЕНДОВАНІ ТЕМАТИКИ та ВИМОГИ ДО КОНКУРСНИХ РОБІТ містяться на сайті фонду UWCF за посиланням: uwcfoundation.com/ua/blagotvoritelnost-v-mire/shho-dlya-mene-ukra%D1%97na-2024

та у ПОЛОЖЕННІ ПРО КОНКУРС uwcfoundation.com/img/SchodlameneUkraina2024_polozhenna.pdf.

Оголошення переможців планується провести до 31 серпня 2024 року на сайті та у соціальних мережах Благодійного фонду «Об’єднання світових культур». За всіма оголошеннями щодо етапів проведення конкурсу слідкуйте у соціальних мережах основного організатора: Facebook-сторінка UWCF facebook.com/uwcfoundation, Instagram-сторінка UWCF  instagram.com/uwcf_ua.

Переможці Конкурсу отримають відзнаки та цінні подарунки. У підсумку планується проведення благодійних виставок кращих малюнків з метою допомоги дітям, які постраждали внаслідок збройної агресії рф в Україні.

У разі виникнення  питань щодо організації та проведення конкурсу просимо звертатися до Організаційного комітету Конкурсу виключно електронною поштою за адресою: konkurs@uwcfoundation.com

Що для мене Україна



    Твіт