Головна Оголошення

УВАГА! Грошова допомога переселенцям Заводської ТГ!

 Опубліковано: 17 лютого 2023, 14:05

20 лютого  у  м. Заводське по  вул. Полтавська, 10/2 (адмінприміщення ДНЗ «Гадяцьке вище професійне аграрне училище» ) з  11:00 до 15:00  працюватиме мобільна бригада Благодійного фонду «Право на захист»  зі збору даних на отримання фінансової допомоги переселенцям від УВКБ ООН. А саме, 2220 грн щомісячно на особу протягом 3-х місяців! 

✍ Подати заявку можуть вразливі ВПО, постраждалі від воєнних дій (наприклад отримали поранення і є документи що це підтверджують), а також ті, хто повернувся до свого постійного місця проживання (зокрема, і з-за кордону) та має певні категорії вразливостей. Наприклад:


📌 родина, яка має лише одного з батьків (або батько, або мати) з одним або кількома дітьми віком до 18 років або з особами похилого віку (55 років і старше);
📌 родина, яку очолює одна/ кілька самотніх осіб похилого віку (55 років і старше) або особа похилого віку з однією чи кількома дітьми віком до 18 років;
📌 родина з однією або кількома особами з особливими потребами (інвалідність, хронічні захворювання тощо); 
📌 прийомні сім'ї, які опікуються дітьми без супроводу та дітьми, розлученими з батьками (потрібне документальне підтвердження).


Не зможуть зареєструватися тільки ті родини, що вже отримували грошову допомогу від міжнародних організацій або якщо місячний дохід на кожного члена родини більший ніж 5400 гривень.

❓ Маєте питання - пишіть нам у телеграм-канал https://t.me/IDPhelp
Детальна інформація щодо отримання грошової допомоги від УВКБ ООН через офіси БФ «Право на захист» на офіційному сайті  https://bit.ly/3Tgnpx5.

право на захист



    Твіт