Головна Оголошення

УВАГА! Грошова допомога переселенцям Заводської громади!

 Опубліковано: 3 жовтня 2022, 14:01

4,5 та 6 жовтня з 11.00 до 15.00 години за адресою: м. Заводське,  вул. Полтавська, 10/2,  в адмінприміщенні  ДНЗ «Гадяцьке вище професійне аграрне училище» (колишнє ПТУ №32)  працюватиме мобільна бригада Благодійного фонду «Право на захист» зі збору даних на отримання фінансової допомоги переселенцям від УВКБ ООН. А саме, 2220 грн щомісячно на особу протягом 3-х місяців! 

✍ Подати заявку можуть вразливі ВПО, постраждалі від воєнних дій, а також ті, хто повернувся до свого постійного місця проживання (зокрема, і з-за кордону) та має певні категорії вразливостей. Наприклад:

📌родина, яка має лише одного з батьків (або батько, або мати) з одним або кількома дітьми віком до 18 років або з особами похилого віку (55 років і старше);

📌родина, яку очолює одна/ кілька самотніх осіб похилого віку (55 років і старше) або особа похилого віку з однією чи кількома дітьми віком до 18 років;

📌родина з однією або кількома особами з особливими потребами (інвалідність, хронічні захворювання тощо); 

📌прийомні сім'ї, які опікуються дітьми без супроводу та дітьми, розлученими з батьками (потрібне документальне підтвердження).

Не зможуть зареєструватися тільки ті родини, що вже отримували грошову допомогу від міжнародних організацій або якщо місячний дохід на кожного члена родини більший ніж 5400 гривень.

 Інформація, яку необхідно буде надати:

- податковий номер; 

- національний паспорт (ІD-карта) або інші документи, що посвідчують особу; 

- довідка ВПО (за наявності); 

- банківська картка головного заявника (не IBAN);

- свідоцтво про народження дітей (за необхідності); 

- документ, що посвідчує законну опіку над дитиною (за необхідності); 

- посвідчення/медична довідка, за наявності, хронічного захворювання або інвалідність (посвідчення або візуальне підтвердження). 

Для збору даних мають бути присутні ВСІ члени родини.

Для сімей, членами яких є маломобільні люди, які не можуть прибути до пункту реєстрації, допускається реєстрація за оригіналами документів та надання медичної довідки, що підтверджує їхній стан.

❓Маєте питання - пишіть  у телеграм-канал https://t.me/IDPhelp

Детальна інформація щодо отримання грошової допомоги від УВКБ ООН через офіси БФ «Право на захист» на офіційному сайті  https://bit.ly/3Tgnpx5.



    Твіт