Головна Оголошення

У Заводській громаді розпочався двомісячник озеленення

 Опубліковано: 2 квітня 2021, 10:50

З 1 квітня в нашій громаді розпочався двомісячник озеленення, чистоти та благоустрою. За цей час передбачається: висадити молоді саджанці різних порід дерев, прибрати всі несанкціоновані смітники, привести в належний стан пам'ятники, здійснити знесення старих та вражених омелою дерев, провести очистку та побілку парканів, бордюрів, дерев, ремонт автобусних зупинок, дитячих майданчиків та місць відпочинку біля будинків, стадіонів, штучної та декоративної водойм.
Звертаємося з проханням до власників приватних будинків привести до порядку територію не тільки в своєму дворі, а й за парканом, тобто прилеглу територію (частину вулиці). Зібране сміття необхідно зібрати у спеціально визначене місце і укласти угоду з комунальним підприємством на вивезення сміття.
Дуже неприємно дивитися на сміття в посадках та біля річок.
Вивозять з двору все, що непотрібне. Люди дбають про чистоту в своєму дворі, але вважають за нормальне явище висипати сміття де завгодно.
Пропонуємо у своїх дворах виділити місце для бур'яну, листя, а підготовлені, таким чином, компости - будуть слугувати, як добрива.
Дерева, які ростуть в дворі, або на вулиці біля двору потрібно пообрізати і побілити вапном. Нагадуємо, що знесення дерев здійснюється лише з дозволу виконкому.
Також, велике прохання до всіх жителів міста - привести до належного вигляду могили рідних та близьких Вам людей на цвинтарях громади.
Закликаємо всіх мешканців Заводської територіальної громади, підприємства, організації, учбові заклади активно долучитися до роботи по проведенню двомісячника чистоти благоустрою та озеленення населених пунктів громади.
Зробимо нашу громаду чистою, зеленою та красивою.

Про проведення заходів по благоустрою та озелененню території
Рішення виконкому № 39 від 16 березня 2021 року


    Твіт