Головна Оголошення

Про проведення благодійної акції «Смілива гривня»

 Опубліковано: 19 серпня 2022, 10:50

З метою збору коштів на допомогу Збройним Силам України Національний банк України організував благодійну акцію “Смілива гривня”, яка передбачає збір монет номіналами 10, 50 копійок, а також 1, 2, 5 та 10 гривень.

На сьогодні понад 14 млрд таких монет перебуває в обігу на загальну суму 5,09 млрд грн.

Пункти збору монет відкриті в усіх відділеннях Ощадбанку та ПУМБу. Банки отримують монети від населення та перераховують ці благодійні внески на спецрахунок Національного банку України на підтримку Збройних Сил України.

Мета проведення акції – зібрати кошти на допомогу Збройним Силам України та дати можливість українцям зробити свій внесок у перемогу, адже навіть найменша пожертва є важливою для наближення нашої перемоги у боротьбі з ворогом за незалежність і цілісність України. Також завдяки акції ми хочемо підтримати патріотичний дух українців та поширити культуру благодійності, особливо серед дітей та молоді.

Термін проведення благодійної акції “Смілива гривня” – з 01 серпня до 31 жовтня 2022 року.

Ураховуючи вищезазначене, просимо Вас підтримати нашу благодійну акцію, проінформувати заклади освіти та територіальні громади Полтавської області про збір монет на підтримку ЗСУ. Збір монет можна організувати в закладах дошкільної, шкільної, позашкільної та інклюзивної освіти; в закладах професійної, фахової передвищої та вищої освіти; в бібліотеках, громадських приймальнях, магазинах, відділеннях пошти тощо.

Надаємо посилання на інформаційні матеріали акції:
1) інструкція, яка допоможе організувати збір коштів колективами: surl.li/cqhkw;
2) реєстраційна форма для участі в акції (для отримання електронної грамоти про участь колективу в акції): surl.li/cqhjz;
3) посилання на сайт акції: promo.bank.gov.ua/brave-hryvnia/;
4) макети етикетки для пластикової пляшки для збору монет та постера з брендом акції: surl.li/cponh;
5) матеріали для соціальних мереж для інформування громадськості: surl.li/cqhme.

У разі виникнення запитань щодо проведення акції звертайтеся до Тетяни Машлаковської, головного експерта управління зв’язків з громадськістю та фінансової обізнаності Департаменту комунікацій Національного банку України (Tetiana.Mashlakovska@bank.gov.ua), Лесі Войтицької, начальника управління зв’язків з громадськістю та фінансової обізнаності Департаменту комунікацій Національного банку України (Lesia.Voitytska@bank.gov.ua).

Смілива гривня



    Твіт