Головна Оголошення

Правила безпеки під час користування пічним опаленням та електропобутовими приладами

 Опубліковано: 4 жовтня 2022, 16:38

Шановні мешканці громади!

  Щорічно з настанням холодів зростає ймовірність виникнення пожеж. В осінньо-зимовий період люди починають обігрівати житлові будинки та господарські приміщення, не дотримуючись елементарних правил пожежної безпеки. Переважна більшість пожеж виникає по причині порушення правил пожежної безпеки при використанні та монтажу пічного та газового опалення. Найгірше те, що в цих пожежах гинуть люди.
  Основними причинами виникнення пожеж є результати того, що у повсякденних турботах, рятуючись від холоду, люди проявляють недбалість, не звертають увагу на дотримання елементарних правил пожежної безпеки. Майже всі пожежі з трагічними наслідками виникають у житловому секторі, переважно в сільській місцевості. В основному лихо приходить в будинки пенсіонерів, інвалідів та безробітних людей. Адже вони не мають коштів на виконання протипожежних заходів і здебільшого мешкають у старих дерев’яних будинках, де пічне опалення давно застаріло, належним чином не обслуговується та не ремонтується.
  В зв’язку з цим, ще раз нагадуємо про необхідність дотримання елементарних правил пожежної безпеки! Постійно слідкуйте за станом опалювальних печей та димарів, своєчасно їх ремонтуйте! Слідкуйте за справністю електричних мереж! Не залишайте без нагляду увімкнені калорифери та інші електропобутові прилади! Будьте обережні при палінні та використанні відкритого вогню на горищі, в підвалах, сараях та інших підсобних приміщеннях!
  Запам’ятайте! Слід постійно піклуватися про належний стан протипожежного захисту своїх помешкань та вміти кожному перегороджувати шлях полум'ю. 
  Шановні громадяни! Лише спільними зусиллями ми зможемо відвернути біду.

Виконавчий комітет Заводської міської ради



    Твіт