Головна Оголошення

Повідомлення про публічну пропозицію (оферту) КП «Комунсервіс»

 Опубліковано: 14 грудня 2022, 09:09

Про укладення Публічних індивідуальних договорів приєднання про надання житлово-комунальних послуг

Відповідно до положень Закону України « Про житлово-комунальні послуги» (в редакції Закону України від 02.12.2020 року № 1060), Постанови Кабінету Міністрів України від 05.07.2019 року № 690 (зі змінами, внесеними Постановою Кабінету Міністрів України від 02.02.2022 року № 85), статей 633 та 634 Цивільного Кодексу України КП «Комунсервіс» Заводської міської ради розміщує цю публічну пропозицію (оферту) про укладення публічних індивідуальних договорів приєднання про надання:
- послуг з централізованого водопостачання та /або централізованого водовідведення;
- послуг з поводження з твердими побутовими відходами;
- послуг з управління багатоквартирним будинком;
(далі по тексту – Договір) для споживачів-власників (співвласників, користувачів ) житлових та нежитлових приміщень в житловому будинку (багатоквартирному або індивідуальному), які отримують послуги для задоволення власних потреб.
Договори розміщено на офіційному сайті Заводської міської ради zv.gov.ua на сторінці КП «Комунсервіс» в розділі «Громадянам» у вільному доступі.
З огляду на те, що ці Договори є договорами приєднання, їх умови не підлягають узгодженню зі стороною, що приєднується (споживачем). Умови встановлюються однаковими для всіх споживачів, а договір не потребує двостороннього підписання сторонами письмової форми договору, а може бути укладеним за спрощеною процедурою лише шляхом приєднання споживача до запропонованого договору в цілому. Ці Договори розроблені на основі Типових індивідуальних договорів.
Фактом приєднання споживача до умов договору (акцептування договору) є вчинення споживачем будь-яких дій, які свідчать про його бажання укласти договір, зокрема сплата рахунку за надані послуги, факт отримання послуг. З моменту приєднання споживач та виконавець КП «Комунсервіс» набувають всіх прав та обов’язків за Договором та несуть відповідальність за їх невиконання (неналежне виконання) згідно з умовами Договору та чинним законодавством України. 
Договір вважається укладеним, якщо протягом 30 днів з моменту його розміщення на офіційному сайті споживач не прийняв рішення та не повідомив виконавця про відмову від споживання відповідної послуги.

Адміністрація КП «Комунсервіс»



    Твіт