Головна Оголошення

Полтавська обласна військова адміністрація повідомляє

 Опубліковано: 6 липня 2022, 13:45

Відповідно до Рішення Полтавської обласної військової адміністрації № 19 Ради оборони Полтавської області від 30 червня 2022 року «Про невідкладні заходи для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави» вирішили:

1. Заборонити на території Полтавської області продаж і використання салютів, фейерверків, петард та інших піротехнічних засобів на період дії воєнного стану.

2. Заборонити рух транспортних засобів на території Полтавської області, які використовують у своїй конструкції систему випуску відпрацьованих газів «прямострум» та інші вихлопні системи без шумопоглинача.

3. Пункт 1 рішення Ради оборони Полтавської області від 20.06.2022 р.  № 18 викласти в наступній редакції «Змінити термін заборони на лов риби та інших водних біоресурсів на рибогосподарських об’єктах Полтавської області, а саме встановити терміни заборони на промисловий лов (добування водних біоресурсів у весняно – літній період природнього відтворення (Нересту) у 2022 році, на Кам’янському та Кременчуцькому водосховищах до 24.06.2022.

4. Здійснювати лов риби (добування біоресурсів) виключно в світлу пору доби, з урахуванням заборони на любительський вилов риби, біоресурсів з плавзасобів та дозволити здійснювати любительську риболовлю, виключно в межах населених пунктів.



    Твіт