Головна Оголошення

Матеріали для поширення перевіреної інформації про вакцинацію від COVID-19

 Опубліковано: 8 липня 2021, 15:13

У межах комунікаційної кампанії вакцинації від COVID-19 в Україні були створені інформаційні матеріали, а саме постери, брошури, інфографіки, фотобанк, відео- та аудіоролики про деталі та особливості вакцинації від COVID-19 в Україні.

Також було розроблено сайт, де можна знайти достовірну інформацію про вакцинацію проти COVID-19 та відповіді на найпоширеніші запитання — vaccination.covid19.gov.ua.

Закликаємо громадянське суспільство долучитися до поширення достовірної й коректної інформації про вакцинацію від COVID-19, зокрема цих комунікаційних матеріалів. Для протидії пандемії дуже важливо боротися не тільки зі збудником хвороби, але й із дезінформацією про неї, та використовувати лише перевірену інформацію з надійних джерел.

Якщо ви зацікавлені в партнерстві для розповсюдження таких матеріалів для широкого загалу чи окремих пріоритетних груп (медиків, військових, літніх людей, освітян, соціальних працівників), напишіть про це на email: vac.covid19@phc.org.ua. Усі матеріали можна завантажити за посиланням: bit.ly/vac_covid19_info. Матеріали регулярно оновлюються.

До інформування українців про вакцинацію вже долучилися Google Inc., YouTube, Facebook, Укрзалізниця, Укрпошта, Ощадбанк, аеропорт «Бориспіль», Червоний Хрест, громадська організація «Батьки за вакцинацію», благодійна організація «100% життя».

Долучайтеся до підтримання медіагігієни та донесення до українців правдивої та перевіреної інформації про вакцинацію від COVID-19!

Комунікаційна кампанія вакцинації від COVID-19 здійснюється за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні, Всесвітньої організації охорони здоров’я, Європейського Союзу, Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та Світового банку.



    Твіт