Стандартна версія

 Головна Оголошення

«Компас: рестарт та розвиток бізнесу» для ВПО

 Опубліковано: 24 червня 2024, 14:50

Стартує набір учасників на національну практичну освітню програму «Компас: рестарт та розвиток бізнесу», яка реалізується Офісом з розвитку підприємництва та експорту, національним проєктом Дія.Бізнес спільно з VECTOR GROUP. Проєкт створено, щоб надати знання та поштовх для розвитку власної справи підприємцям, які змушені були релокуватися через повномасштабне російське вторгнення.

Учасники програми отримають:

  • Практичні інструменти для впровадження оперативного менеджменту та стратегічного планування розвитку бізнесу
  • Обмін досвідом у групах підприємців до 10 осіб за відповідним рівнем
  • Менторську підтримку
  • Доступ до спільноти підприємців з-поміж ВПО та нетворкінгу для побудови довготривалих ефективних відносин, розвитку бізнесу, пошуку нових клієнтів
  • Онлайн-сертифікат після успішного завершення навчання

Підприємці матимуть можливість здобути знання щодо: планування бізнесу, написання бізнес-плану, маркетингу, продажів, бухгалтерського обліку та фінансового менеджменту, автоматизації процесів управління підприємством, психологічної стійкості тощо. Отримані навички допоможуть учасникам у відновленні та розвитку бізнесів, а також підвищенні конкурентоспроможності.

Формат навчання

Навчання триватиме 4 місяці з липня по жовтень 2024 року в онлайн-форматі. Окремі заходи відбудуться офлайн — на базі центрів підтримки підприємців Дія.Бізнес у Тернополі, Луцьку, Рівному та Бучі із забезпеченням прямої трансляції для онлайн-учасників.

Для кого?

До участі у програмі буде відібрано 220 чинних підприємців мікро-, малого та середнього бізнесу з усіх регіонів України, а також самозайнятих осіб з-поміж ВПО, які відповідають критеріям відбору.

Як взяти участь?

Щоб взяти участь у програмі, необхідно заповнити реєстраційну форму. Дедлайн подання заявки — 30 червня 2024 року.

Детальніше про умови проєкту — за посиланням.

Форма за посиланням: посиланням.



    Твіт