Головна Оголошення

Комендантська година і заборона на піротехніку

 Опубліковано: 30 грудня 2022, 11:22

З 31 грудня на 1 січня мешканці громади повинні дотримуватися всіх вимог воєнного стану та не ігнорувати сигнали повітряної тривоги.
На підсумковій річній пресконференції начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін повідомив, що жодних послаблень комендантської години у новорічну ніч не буде. Люди не повинні виходити із дому з 23-ї до 5-ї ранку.

- Ми протягом останнього часу тільки послаблюємо ці обмеження, бо ситуація більш стабілізується. Багато запитів від бізнесу щодо послаблення цих моментів. Щодо новорічного вечора, то немає що святкувати. Я думаю, що кожен заздалегідь прийде до своїх друзів і посидить у них із 23-ї вечора до 5-ї ранку. У нас по всій країні жодних змін не буде. Ви повинні розуміти, що скільки воїнів на війні, трагедій, і треба із повагою ставитися до цього питання. Люди не розуміють, що у нас іде війна, а вони живуть звичайним життям, як і до війни. Треба дотримуватися обмежень щодо електропостачання й інших напрямів. Я хочу, щоби всі розуміли, що у нас в країні іде війна. Посилання: irt.pl.ua/news/27903/

Водночас працівники Національної поліції закликають людей не ігнорувати сигнали тривоги, пам’ятати про дію комендантської години на період воєнного стану та заборону на використання піротехнічних засобів. Піротехнічні засоби, їхня реалізація та використання практично по всій території України є прямо заборонені. Тому, поліція буде реагувати на застосування піротехніки. Подумайте про людей, які можуть сприйняти звуки салютів за звуки вибухів.

Наближаємо перемогу разом! Все буде Україна!



    Твіт