Стандартна версія

 Головна Оголошення

Громада розпочала опалювальний сезон

 Опубліковано: 18 жовтня 2024, 14:36

В Україні розпочався черговий опалювальний сезон, який знову проходить в умовах повномасштабної війни та загрози масованих обстрілів. Енергетична система країни залишається під постійною загрозою атак, що може безпосередньо вплинути на стабільність постачання тепла до наших осель. В цей складний період кожен з нас має бути готовий до будь-яких викликів, які можуть з’явитися перед нашою державою.
Попри всі труднощі, наша громада своєчасно розпочала опалювальний сезон. У зв’язку із зниженням температури було вжито всіх необхідних заходів для того, щоб забезпечити стабільне теплопостачання. Зокрема, 15 жовтня вже розпочато опалення всіх трьох дитячих садочків. Опалення Бодаквянської гімназії  розпочалося з 17 жовтня. Ліцеї, дитячу мистецьку школу, адміністративні заклади виконавчого комітету міської ради опалюватимуться з 21 жовтня.
На сьогоднішній день всі системи перебувають у справному стані і теплопостачання функціонує безперебійно. Температурний режим регулюється в залежності від вуличної температури повітря, що дозволяє ефективно використовувати ресурси та підтримувати комфортну температуру у приміщеннях. В закладах, які обладнані твердопаливними котлами, паливо заготовлене в повній мірі. Для безперебійної роботи всі котельні обладнані додатковими засобами безперебійного електропостачання.  
Ми розуміємо, що попереду – непростий період, але разом ми зможемо вистояти й забезпечити комфорт та безпеку для кожного.

Громада розпочала опалювальний сезон



    Твіт