Головна Оголошення

Департамент екології та природних ресурсів повідомляє

 Опубліковано: 28 лютого 2018, 14:51

Департаментом екології та природних ресурсів облдержадміністрації (далі - Департамент) розглянутий Ваш лист щодо необхідності придбання сміттєвоза для обслуговування населення восьми громад району.
Інформую, що фінансування природоохоронних заходів з фонду охорони навколишнього природного середовища Полтавської області здійснюється відповідно до вимог Порядку планування і фінансування природоохоронних заходів з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища (далі - Порядок), затвердженого рішенням тринадцятої сесії обласної ради шостого скликання від 14.11.2012 та Положення про фонд охорони навколишнього природного середовища Полтавської області, затвердженого рішенням десятої сесії обласної ради шостого скликання від 29.02.2012 р.
Згідно з пунктом 1.8 Порядку - забороняється використання коштів Фонду на заходи, не включені до Переліку видів діяльності, що належать до природоохоронних заходів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17.09.1996 № 1147.
Відповідно до пункту 2.1 Порядку, основою для розгляду і здійснення фінансування природоохоронних заходів з обласного екологічного фонду є запити встановленої форми при наявності відповідного листа-звернення (з обов’язковими додатками: набором робіт, графіком їх виконання та кошторисом витрат), що подаються безпосередньо до Департаменту на кожен бюджетний рік.
Станом на 27.02.2018 р. у Департаменті наявний запит від КП "Комунсервіс" м. Заводське, Лохвицького району на придбання автомобіля для вивезення сміття СБМ-301/2 на шасі МАЗ-4371.
При формуванні Переліку природоохоронних заходів для фінансування з фонду охорони навколишнього природного середовища Полтавської області в 2018 році запит КП "Комунсервіс" м. Заводське, Лохвицького району буде включено в інформаційну таблицю для подання на розгляд обласній державній адміністрації, з подальшим винесенням на розгляд постійній комісії Полтавської обласної ради з питань екології та раціонального природокористування для погодження та подальшого затвердження на черговій сесії.



    Твіт