Головна Оголошення
3 листопада 202315:22

В області протягом минулого тижня зафіксовано11 випадків скарлатини. Востаннє загострення фіксували у 2019 – му, за рік було зареєстровано 515 випадків. Пік захворювання варто очікувати цієї осені. Скарлатина — гостре інфекційне захворювання групи стрептококових інфекцій, яке проявляється інтоксикацією, гнійним ураженням мигдаликів ротоглотки та характерним висипом.

30 жовтня 202313:46

Філія «Полтавське лісове господарство» ДП «ЛІСИ УКРАІНИ» з метою своєчасного забезпечення громадян та соціально значущих місцевих об’єктів територіальних громад, котрі використовують деревину дров’яну в якості палива для опалення, для сталого проходження опалюваного періода 2023/2024 років інформуємо щодо можливості реалізації деревини дров’яної НВ для потреб територіальної громади

27 жовтня 202309:43

Проєкт створено групою волонтерів на чолі з викладачкою Оленою Чекрижовою та підтримано Посольством США в Україні. ENG for UARMY покликаний навчити захисників України англійської мови, а саме армійської англійської, що допоможе підвищити професійний рівень знань і відповідність міжнародним стандартам офіцерів та особового складу ЗСУ, а також швидше опановувати нові види західного озброєння та військову й тактичну підготовку завдяки безпосередній комунікації з іноземними інструкторами, передавати власний бойовий досвід і знання, брати участь у місіях за кордоном.

25 жовтня 202314:16

Лохвицька дільниця Миргородської ОФ АТ "ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО" повідомляє Вас, що у зв'язку з проведенням планових робіт по ПЛ - 6кВ "Піски", ПС Заводська 110/6 кВ, Вам буде припинено постачання електроенергії в період з 8.00 до 17.00 год. 1.11.2023 р.

20 жовтня 202310:03

Сирени вже стали звичним явищем для більшості жителів України. Попри те, що за майже двадцять місяців війни громадяни неабияк утомилися бігати в укриття, нехтувати сигналами тривоги не слід. Не ігноруйте повітряну тривогу! Залишайтесь в укриттях до відбою! Віримо в Сили ППО та ЗСУ!

16 жовтня 202317:07

Науково-дослідним інститутом вивчення проблем злочинності імені академіка В. В. Сташиса Національної академії правових наук України (далі Інститут) проводиться наукове дослідження «Захист прав людини в концепції перехідного правосуддя: українська модель». Для повного і всебічного дослідження проблеми захисту прав людини в концепції перехідного правосуддя виникла потреба ознайомитися із думкою громадян щодо питань реалізації цієї концепції, а особливо тих, хто зазнав внутрішнього переміщення протягом російської агресії.

16 жовтня 202316:36

Інститут політико-правових та релігійних досліджень з нагоди відзначення Дня Соборності України проводить Всеукраїньский конкурс творчих робіт "Національно-патріотичне становлення молоді"

13 жовтня 202313:41

У зв'язку з проведенням планових ремонтних робіт по ПЛ-6кВ Заводська ПС Заводська 110/6кВ, Вам буде припинено постачання електроенергії в період з 08:00 до 17:00 год. 18.10.2023 року.

5 жовтня 202311:27

Запрацювала урядова програма фінансової підтримки роботодавців, які працевлаштують і облаштовують для осіб з інвалідністю робочі місця, щоб вони могли працювати в комфортних умовах. Відповідне рішення (постанова Кабінету Міністрів України від 22.08.2023 року №893) набуло чинності 29 серпня 2023 року. Головна мета програми — посилити зацікавленість роботодавців до працевлаштування людей з інвалідністю і, в свою чергу, надати можливість обмежено придатним громадянам повернутися до активної зайнятості та соціалізуватися.

4 жовтня 202308:19

Кінцевий термін для подання заявок 12.10.2023 року Територія дії - Полтавська область Для кого - у Конкурсі можуть брати участь: ветеран війни або один із членів його сім’ї; один із членів сім’ї загиблого (померлого) ветерана війни/ Захисника чи Захисниці України До участі в конкурсі приймаються бізнес-проєкти за напрямками: виготовлення продукції оборонного призначення; переробна промисловість (секція ”С” Національного класифікатора ДК 009:2010 „Класифікація видів економічної діяльності”, затвердженого наказом Державного комітету України.

29 вересня 202311:30

11 жовтня 2023 року, у Міжнародний день дівчат, Центр “Розвиток корпоративної соціальної відповідальності” (CSR Ukraine) в межах ініціативи “Дівчата STEM” вчергове проведе Національний день дівчат у технологіях. Генеральний партнер заходу – компанія Infopulse. Захід відбудеться за сприяння Офісу Віце-прем’єр-міністерки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції. Статистика вступу до освітніх закладів демонструє, що зарахованих на денну форму дівчат на STEM-спеціальності значно менше, ніж хлопців – їх частка не перевищує 25%.

26 вересня 202311:11

1. Що таке мінімальне податкове зобов’язання? Це обов’язковий платіж, що являє собою мінімальну суму податків, які повинні бути сплачені з земельної ділянки, віднесеної до сільськогосподарських угідь. 2. Чому я отримав податкове повідомлення-рішення про сплату мінімального податкового зобов'язання за 2022 рік? Мінімальне податкове зобов'язання було введено Законом України від 30 листопада 2021 року № 1914-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень» у 2022 році.

21 вересня 202312:01

Тому Міністерство оборони України спільно з Головним управлінням морально-психологічного забезпечення ЗСУ за сприяння Громадського Руху «Жіноча сила України» публікує поради щодо комунікації між домом і військом. Для родин військовослужбовців: - яку інформацію про свого захисника зібрати, - що варто і не варто запитувати, - як організувати безпечний і комфортний зв'язок, - до кого звертатися в кризових ситуаціях. Ви можете зберегти або завантажити порадник за посиланням: shorturl.at/aqzDH. Зберігайте спокій і підтримуйте одне одного!

20 вересня 202314:35

Ротавірусна інфекція – одна з форм гострої кишкової інфекції, збудником якої є Ротавірус людини. Переважно виникає в холодну пору року. Також, це захворювання може носити епідемічний характер. Найчастіше хворіють діти віком від 6 місяців до 4-5 років. Вірус вражає не тільки дітей, можуть хворіти й дорослі люди, у них захворювання зазвичай протікає в легкій формі зі стертими симптомами. Інкубаційний період триває до 5 діб (в середньому – 2-3 доби). Ротавірус отримав свою назву від латинського слова "rota" - колесо, саме на нього схожий цей вірус, якщо розглядати його під мікроскопом.

20 вересня 202310:06

В Україні запустили онлайн проєкт «Скажи чесно, ти як?», у якому зірки українського шоу-бізнесу відверто розповідають про емоції, які переживають через повномасштабне вторгнення росії. Проєкт ініціювала перша леді Олена Зеленська у рамках Національної програми психічного здоров’я та психосоціальної підтримки. Основна мета «Скажи чесно, ти як?» – допомогти українцям подолати пов’язаний із війною стрес і наслідки пережитих травматичних подій, сформувати культуру піклування про ментальне здоров’я та запобігти розвитку психічних розладів.

15 вересня 202314:04

Державна служба зайнятості пропонує ряд сервісів та послуг, спрямованих на сприяння у працевлаштуванні внутрішньо переміщених осіб (далі - ВПО) на новому місці. Послуги з працевлаштування • Служба зайнятості сприяє працевлаштуванню ВПО та здійснює пошук підходящої роботи, у тому числі залучення до громадських та інших робіт тимчасового характеру, суспільно корисних робіт. • Самостійний перегляд актуальних пропозицій роботи на Єдиному порталі вакансій або через чат-боти у Telegram та Viber.

15 вересня 202313:48

«Виходь на світло!» Задекларована праця гарантує надходження податків до бюджету, підтримує внутрішньо переміщених осіб! Дізнайтеся більше на інформаційному порталі Держпраці pratsia.in.ua

15 вересня 202313:39

«Про введення воєнного стану в Україні» На даний час, законодавством тимчасово установлено, що на період дії правового режиму воєнного стану, введеного Указом Президента України затвердженого Законом України «Про затвердження Указу Президента України «Про введення воєнного стану в Україні», та протягом шести місяців після його припинення чи скасування, харчові продукти, які не відповідають вимогам чинного законодавства щодо надання споживачам інформації про харчові продукти, можуть вироблятися та/або вводитися в обіг.

11 вересня 202311:12

Для військовослужбовців та членів їх сімей, з метою повідомлення про порушення права та законні інтереси, а також з метою повідомлення про правопорушення, які вчинені військовослужбовцями Збройних Сил України. Відділення ВСП Полтавського ЗВ ВСП м. Миргород (в межах Миргородського та Лубенського районів) тел. +38050 520 6264, адреса: 37604, м.Миргород, вул. Гоголя, буд. 64.

5 вересня 202315:53

Наша організація, окрім широкого спектру матеріальних та нематеріальних видів допомоги внутрішньо переміщеним особам та особам, які постраждали від військових дій, є партнером у сфері реєстрації на отримання грошової допомоги від Агентства ООН у справах біженців за угодою з Управлінням Верховного Комісара ООН у справах біженців в Україні (УВКБ ООН). Розмір допомоги складає 2220 грн на одну особу на місяць та виплачується за три місяці.



    Твіт