ГоловнаНовини

Заводська громада отримала пожежне спорядження для ДПО

 Опубліковано: 3 листопада 2022, 16:58

Наша громада з 2021 року бере участь у проєкті «Вогнеборці. Вдосконалення цивільного захисту в Україні на місцевому рівні», що реалізується Фондом міжнародної солідарності у рамках програми «U-LEAD з Європою» і співфінансується програмою польської співпраці задля розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща. У вересні 2021 року представники нашої громади перебували з навчальним візитом у Польщі та перейняли досвід функціонування добровільних пожежних команд. За цей час ми сформували добровільну пожежну команду, її учасники отримали знання та опанували навички гасіння пожеж та реагування на надзвичайні ситуації у Державній службі України з надзвичайних ситуацій та отримали посвідчення про проходження спеціальної підготовки. 
Наша громада зацікавлена у зміцненні системи цивільного захисту - це дозволить нам оперативніше реагувати на пожежі, запобігати пошкодженню майна та зберігати життя наших мешканців.
Від Фонду міжнародної солідарності Заводська громада отримала пожежне спорядження: мотопомпу, пожежну драбину, бензопилу, електрогенератор, пожежний рукав, петлі евакуаційні, протигази, спеціальний одяг, рукавиці, шоломи, підшоломники, пояси, взуття, лопати, хлопавки пожежні, набір рятувальний медичний. Спорядження в рамках проєкту, що імплементується у співпраці з BGK (Банком крайового господарства) та фінансується ЄС, зміцнить наші зусилля у сфері цивільного захисту, що є актуальним особливо зараз, під час війни.

пожежне спорядження

пожежне спорядження

пожежне спорядження

Виконавчий комітет



    Твіт