ГоловнаНовини

Випускний у коледжі

 Опубліковано: 4 лютого 2019, 16:57

Урочистості з нагоди вручення дипломів студентам Лохвицького механіко-технологічного коледжу Полтавської державної аграрної академії відбулися нещодавно в Міському будинку культури №1. Зала була повністю заповнена глядачами, серед яких – викладачі, студенти коледжу, рідні та друзі, які прийшли, щоб підтримати випускників в цей святковий день. Путівку в життя отримували 39 випускників технологічного відділення за освітньою програмою Бродильне виробництво і виноробство та Зберігання і переробка зерна.
Директор коледжу Віктор Миколайович Корнієнко щиро привітав випускників і закликав їх не забувати рідний навчальний заклад. Він наголосив, що випускники, згідно умов прийому до закладів освіти ІІІ – ІV р. а. на 2019 рік, можуть скористатися можливостями ступеневої підготовки і вступити на 2, або 3 курс навчання за будь-яким напрямком підготовки.
Завершальним етапом навчання в коледжі є виконання та захист дипломних робіт. У цьому році комісію по захисту очолювала Будник Ніна Василівна – доцент кафедри технології харчових виробництв і ресторанного господарства Полтавської державної аграрної академії.
Особливо необхідно відмітити захист студентів, які виконували роботи навчально-дослідницького характеру. Цікавість, як і завжди, викликав захист дипломних робіт по розробці рецептур нових напоїв. У цьому році такі роботи виконували:
- Зозуля Катерина під керівництвом викладача спец.дисциплін Корнієнко Л. В. розробила рецептуру оригінального пивного безалкогольного напою «Beerteye», на основі яблучного соку з додаванням безалкогольного пива Bud, кореню імбирю і кориці, який задовольнить смаки шанувальників як пива, так і безалкогольних напоїв.
- Ксьондз Вікторія під керівництвом викладача Корнієнко Л. В. розробила рецептуру натурального корисного квасу «Три К де Ліон» на основі концентрату квасного сусла з додаванням кави і кориці.
- Сорока Лариса під керівництвом викладача спец.дисциплін Мусієнко Л. О. представила на захист своєрідний безалкогольний напій – холодний чай «Black Berry», виготовлений на основі соку яфину, настоїв чорного чаю, шкірок лимону. Цей напій викликав особливу цікавість, оскільки в даний час на ринку харчової промисловості України аналогічні напої з`являються рідко.
До всіх названих напоїв були представлені художньо оформлені оригінальні етикетки і рецептури напоїв.
Дегустаційна комісія і незалежні експерти високо оцінили гармонійний смак і аромат представлених напоїв.
Також необхідно відмітити дослідницькі роботи, які студенти виконували у виробничих умовах на базових підприємствах галузі:
- Квач Вікторія (Перша приватна броварня, м. Львів) – керівник Богдан Н. М.
- Палінка Євгенія (по даних ПраТ Оболонь)- керівник Мусієнко Л. О.
- Медведєва Марія (по даних пивзаводу Рогань) – керівник Корнієнко Л. В.
- Андрух Ірина та Попівнич Марина (по даних Лохвицького комбікормового заводу) – керівник Кривошея С. І.
- Дяченко Руслана (по даних ТОВ «Елеватор-Агро») – керівник Московець О. М.
- Барабаш Тетяна (по даних Лохвицького комбікормового заводу) – керівник Буглак О. М.
Всі студенти показали високі знання при захисті дипломних робіт, свої виступи студенти супроводжували презентаційним матеріалом.
Міський голова м. Заводське Віталій Володимирович Сидоренко привітав випускників із закінченням навчання в коледжі, вручив грошові нагороди відмінникам навчання – Зозулі Катерині, Медведєвій Марії, Барабаш Тетяні та грамоти студентам, які брали активну участь у житті міста.
Під час урочистостей про досягнення своїх випускників говорили наставники, які усі роки навчання були поряд - Баранюк Олександр Євгенійович, керівник групи Т-41б, та Кузьменко Людмила Віталіївна, керівник групи Т-42б. Вони побажали своїм вихованцям йти завжди за своєю мрією і не відступати, знайти щастя у житті і не пропустити його. Бути щирими, самостійними, відповідальними, чуйними і гідно нести звання випускника коледжу.
Під час навчання студенти не лише опановували майбутню професію, а й активно захищали честь навчального закладу під час проведення районних , обласних та республіканських змагань з тенісу, легкої атлетики, баскетболу – Михлик Максим, Кузьменко Вікторія, Белейчук Ярослав, Борток Владислав, Климченко Максим. Вони були відзначені грамотами коледжу.
Теплом душі, гордістю та вдячністю за виховання сповнені були слова Ірини Сергіївни Михлик, випускниці коледжу та мами прекрасного випускника – Михлика Максима. - «Здавалося б, тільки вчора я вітала вас на лінійці з початком навчання, а сьогодні вже випускний. Ви молоді, повні сил, енергії, великих планів на майбутнє. Щиро бажаю, щоб всі ваші мрії здійснилися. Ви - майбутнє нашої країни, люди, від яких залежить , якою стане наша держава. Я вірю в кожного з вас, і в нашу країну, яку чекає велике майбутнє. Завжди пам`ятайте - хто ви і звідки. І знайте, де б ви не були, ви завжди будете відчувати нашу батьківську підтримку».
Викладацький та студентський колектив коледжу висловлює подяку виконкому міста Заводське та особисто міському голові Сидоренку В. В. за підтримку у проведенні урочистого заходу.

Вікторія Ксьондз, студентка-випускниця групи Т-41б, Надія Миколаївна Богдан, голова циклової комісії технологічних дисциплін, Алла Анатоліївна Таранська, методист з виховної роботи

Виконавчий комітет



    Твіт