ГоловнаНовини

Шановні заводчани!

 Опубліковано: 18 вересня 2022, 08:07

Щиро вітаю вас з Днем нашого міста! Це свято тих, хто відчуває себе частиною великої родини і пишається тим, що народився і проживає у нашому мальовничому місті ЗАВОДСЬКЕ. Цього року ми не святкуємо День міста зі зрозумілих причин – у нашій країні війна. Вона змусила повернутися на свою малу Батьківщину багатьох людей, які тут народилися та тривалий час у місті не проживали. Наше місто стало прихистком для громадян з тимчасово окупованих територій. 
Ми віримо, що Збройні Сили України і всі, хто мужньо боронить нашу з вами рідну землю, здолають російського агресора. Молімося за наших захисників.
Незважаючи на всі негаразди, віримо в те, що у нас з вами попереду ще буде багато свят та перемог, які ми обов’язково святкуватимемо під мирним небом на вільній українській квітучій землі. А ця віна стане новим етапом у розвитку нашого міста – оновленого, європейського, квітучого.
Від усієї душі бажаю, щоб тут завжди був мир, щоб цей куточок планети був місцем для щасливих зустрічей і радісних подій, щоб наше місто завжди процвітало і кожному жителю дарувало добру надію на виконання заповітної мрії. Нехай щастя та добробут живуть на кожній вулиці, у кожному будинку, у кожній родині, поєднуючи усіх нас у згуртовану та небайдужу громаду!

Слава Україні! Героям Слава!

З повагою міський голова Віталій СИДОРЕНКО

З Днем міста Заводське

Виконавчий комітет



    Твіт