ГоловнаНовини

Вітання міського голови з Днем міста

 Опубліковано: 13 вересня 2019, 16:01

День народження міста, як і день народження будь-якої людини — це гарна нагода згадати наші позитивні досягнення, уроки і висновки, а також це точка відліку для реалізації нових планів і завдань. В нашому випадку тих, які стосуються добробуту громади, перспектив соціального розвитку, духовних аспектів, краси, гармонії і благоустрою нашої рідної домівки — міста Заводське.
У цей день кожен з нас відчуває себе частиною великої родини. Це свято об'єднує усіх, кому дороге наше місто - його вулиці, будівлі, його героїчне минуле і трудове сьогодення. Ми з вдячністю згадуємо всіх, хто творив його славетну історію, збагачував традиції та розбудовував.
Рідне місто славиться людьми - талановитими, щирими, добрими й працездатними, які створюють його матеріальне й духовне сьогодення та майбутнє.
Усі досягнення, якими багате Заводське та Вишневе, складаються з щоденної праці, знань і талантів його мешканців. Разом ми розвиваємося, покращуємо благоустрій, прагнемо набувати європейського вигляду. Разом ми єдина і велика сім’я, яка прагне створити зручні й комфортні умови для свого життя.
Дорогі земляки! Я вклоняюся вам за вашу працю і таланти, які ви віддаєте рідному місту. Лише згуртовано, лише разом ми всі задуми – виконаємо, всі тимчасові негаразди подолаємо, всіх мрій досягнемо!
Переконаний, що запорукою вагомих трудових та суспільних здобутків міста є ваша, дорогі заводчани, самовіддана праця та велика любов до рідного міста. За рік, що минув ми довели, що ми громада – сильна своєю єдністю, яка може відстоювати свої інтереси. Я дуже вдячний усім за це. Вірю – разом ми досягнемо іще вагоміших результатів у поліпшенні життя людей, примножимо славу нашої землі, працюючи на перспективу розвитку Заводського та Вишневого.
Зичу всім міцного здоров’я, родинного щастя, віри, любові, добробуту і успіхів, а нашому місту — щасливих подій, економічного і соціального розквіту і перспектив.
Хай квітне наше місто!
Хай мир, добробут, суспільна злагода, взаємна повага та довіра панують серед Вас.
З Днем народження, рідне місто!

Віталій Сидоренко, міський голова

День міста

Виконавчий комітет



    Твіт