ГоловнаНовини

Вітання до Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва і Дня української писемності та мови

 Опубліковано: 9 листопада 2022, 10:03

Щиро вітаю з професійним святом усіх, хто створює людям свято та дарує радість спілкування, несе культуру до кожного серця та кожної душі. Ви допомагаєте молодому поколінню долучатися до справжніх витоків української культури. Ще з 2013 року, саме в цей день Україна відзначає День української писемності та мови. Споконвіку пісня і танець, музика і слово були виразниками національної ідеї, оберегами історичної пам’яті, вони вселяли і зміцнювали надію народу на краще майбутнє. Сьогодні в Україні культура є одним з вирішальних чинників національного відродження, зміцнення державності й об’єднання суспільства навколо спільних цінностей та ідеалів. 
Бажаю творчої наснаги, професійних успіхів, щоб любов до творчості ніколи не покидала Вас. Нехай здійснюються всі плани та задуми як на професійній, так і на життєвій ниві. Від усього серця бажаю Вам міцного здоров’я, благополуччя, щастя, любові та злагоди! 
А всім нам ПЕРЕМОГИ та МИРУ!

Міський голова Віталій СИДОРЕНКО

Всеукраїнський день працівників культури

Виконавчий комітет



    Твіт