ГоловнаНовини

Вітання до Дня міста

 Опубліковано: 19 вересня 2021, 08:04

Шановні заводчани!

Прийміть щирі вітання з Днем міста!

Найбільше багатство Заводського – це ви, його мешканці, – добрі, чесні й працьовиті люди. Вашими спільними зусиллями створюється неповторний образ міста, зберігається історія та закладається майбутнє. І ваша праця, відданість та любов до рідної землі заслуговують на глибоку повагу.

Дякую всім вам за небайдужість до долі рідного міста, тим, хто словом і ділом змінює кожен день життя на краще. І представникам старшого покоління – мудрим наставникам, і молоді з її енергією і бажанням будувати і розвивати громаду. Я вірю у вашу активну громадянську позицію і впевнений, що ваша творча уява, натхнення, сміливість, розум – гарантія розвитку і процвітання нашого міста і всієї України.

З нагоди Дня міста від усієї душі вітаю всіх заводчан та бажаю мирного неба, спокою, злагоди, добробуту. Добра вам усім, здоров’я, родинного затишку. Нехай у кожній домівці панують мир і спокій, збуваються всі заповітні мрії. Зичу всім жителям міста Божого благословення, щастя та благополуччя. Нехай же зростає та процвітає наше улюблене Заводське!

Із Днем міста, дорогі заводчани!

З повагоюВіталій Сидоренко, міський голова

Віталій Сидоренко

Виконавчий комітет



    Твіт