ГоловнаНовини

Великодні подарунки для воїнів АТО

 Опубліковано: 12 квітня 2018, 17:04

Великдень – це одне з найбільших християнських свят. Кожен у цей день повинен відчути радість від Воскресіння Христового і посмакувати паскою та крашанками.
Завжди, а особливо напередодні Великодніх свят, ми повинні пам'ятати про тих, хто стоїть на сторожі нашого спокою та миру на передовій. Кожен воїн повинен відчути Великодня, його тепло та любов. Саме тому учні 7-А класу разом зі своїм класним керівником Стельник О.М. підготували для наших захисників, щоб підбадьорити їх, маленькі подаруночки. Кожен учень нашого класу брав участь у цій акції. Ніхто не залишився байдужим. Деякі учні підписали листівки з найдобрішими побажаннями та словами подяки. Ці подарунки відправлені захисникам, які перебувають в зоні АТО у дні Пасхального свята.
Свято Великодня – надзвичайно благодатне й життєрадісне, воно об’єднує родини, наповнює серця теплом, любов’ю та щирістю. Тож бажаємо усім, благополуччя та мирного неба на нашій рідній Україні. Дай, Боже, що наступний Великдень усі військовослужбовці зустріли у колу рідних. Миру всім нам та спокою! Веселих свят!

/Коробка Катерина, учениця 7-А класу ЗОШ №1/

Виконавчий комітет



    Твіт