ГоловнаНовини

Це так далеко і водночас так близько...

 Опубліковано: 22 червня 2018, 15:43

Війна. Всього 5 букв у слові, але більше і не треба, щоб описати усі біль, страждання і тортури, які вона несе за собою. Страшно уявляти, правда? Але на душі так спокійно, бо є люди, яким небайдуже майбутнє нашої країни, нас із вами. Саме для них, на перший погляд, різних, але єдиних у своїй меті, Заводський МБК №1 13 червня влаштував концерт, який відбувся у рамках підготовки підрозділу Полтавської бригади територіальної оборони під час навчального збору особового складу стрілецької роти.
Звісно, дорого паркету і розкішних лаштунків там не було - лиш земля і небо. Але неймовірна енергетика, тепло та щирість, дружня атмосфера охоплювали кожного присутнього. Гарний настрій дарували чарівні солістки вокальної студії "Golden voice" (кер.І.Пронь), Народний ансамбль танцю "Веселка"(кер.Ю.Краснолуцька). Мелодійні акорди живої інструментальної музики (саксофон, труба, акордеон) звучали у виконанні учасників Народного самодіяльного оркестру (кер.О.Шеффер).
Після виступу нас чекав приємний сюрприз: справжня солдатська вечеря. Не обійшлося і без нових знайомств. 12-річний Вадим, який також проживає у цьому військовому таборі, провів нам цікаву екскурсію. Він розповідав, де лежить зброя, де живуть бійці, а також ми ходили по окопах. Досить моторошно було, коли після завершення концерту, військові виконували показові вистріли з кулемета в рамках програми. Це було дуже гучно, тому нас просили закривати вуха. Ось така була поїздка…
У очах бійців і сум, і жаль, але всі вони об'єднані однією метою: зберегти єдність України.
Дивлячись на них, розумієш: я - щаслива людина, моє майбутнє – у надійних руках! Мені хочеться жити. Жити і радіти кожній хвилині життя.

/Ляшко Марія,
учасниця Народного аматорського ансамблю танцю «Веселка»/

Виконавчий комітет



    Твіт