ГоловнаНовини

Таеквон-до - мистецтво перемагати

 Опубліковано: 8 квітня 2021, 11:32

Таеквон-до - бойове мистецтво, олімпійський вид спорту та національний вид спорту в Кореї. Таеквон-до є одним з найбільш систематизованих і науково обґрунтованих бойових мистецтв світу. Ця дисципліна за допомогою тренувань дозволяє людині зміцнити здоров'я, навчитись самообороні та привчає працювати над саморозвитком духовності й інтелекту.
У м.Кропивницькому 6-7 березня 2021 року відбувся 2-й Клубний чемпіонат України з таеквон-до GTF. Свою майстерність демонстрували 350 учасників з 22 спортивних шкіл, клубів, організацій України, серед яких 13 вихованців «Школи Чемпіонів» під керівництвом тренера Віталія Алєксєєва.
Спортсмени змагалися за віковими категоріями: 4 - 5 років малюки; 6 - 7 років діти; 8 - 9 років молодші юнаки; 10 - 11 юнаки; 12 - 14 кадети; 15 - 17 юніори; 18+ дорослі.
Чемпіонат був дуже складним для більшості спортсменів, так як під час пандемії ніхто тривалий час не приймав участі у змаганнях. Щоб отримати медаль за перше місце, потрібно було провести близько 5 - 6 поєдинків.
Серед численної конкуренції нашим спортсменам вдалося вибороти медалі та нагороди:
1. Розділ «Лайт»:
1 місце: Верецун Вікторія, Верецун Анастасія, Муквичова Вікторія, Кліщунова Вікторія, Свириденко Поліна, Мусієнко Данііл, Алєксєєва Марія
2 місце: Ізюменко Варвара
3 місце: Шикота Максим, Доманський Богдан, Малінкін Валентин
2. Розділ «Семі»:
1 місце: Верецун Анастасія, Шикота Максим, Кліщунова Вікторія
2 місце: Власенко Руслан, Муквичова Вікторія, Алєксєєва Марія
3 місце: Мусієнко Данііл, Доманський Богдан, Верецун Вікторія
Вітаємо вихованців «Школи Чемпіонів» з високими здобутками та дякуємо тренеру Віталію Алєксєєву за підготовку вихованців.
Від керівництва «Школи чемпіонів», тренера та батьків дякуємо за підтримку спортсменів та надання автобусу для переїзду учасників змагань міському голові Віталію Сидоренку.

Відділ освіти виконавчого комітету Заводської міської ради

Таеквондо

Таеквондо

Виконавчий комітет



    Твіт