ГоловнаНовини

Свято веселої мудрості на Семенівщині

 Опубліковано: 9 вересня 2019, 15:27

7-го вересня, на батьківщині знаменитого байкаря Леоніда Глібова, в селі Веселий Поділ Семенівського району, відбувся обласний фестиваль-конкурс читців-гумористів на традиційному «Святі веселої мудрості».
Це свято відбулося в мальовничому парку села Веселий Поділ, біля віковічного дуба, який пам’ятає ще самого байкаря Леоніда Глібова, Олексанра Пушкіна та інших відомих поетів, які приїздили до нього у гості.
«Свято веселої мудрості» - це свято гумору, жартівливих пісень та байок. І на це свято було люб’язно запрошено нашого юного читця-гумориста, Павлика Потапенка та народний аматорський фольклорний колектив «Злагода», Заводського МБК №2.
У конкурсі читців-гумористів взяли участь 27 конкурсантів з різних районів Полтавської області, які підготували та виконали по два твори: один твір Леоніда Глібова, а другий на свій розсуд. Серед 27-ми конкурсантів, Павлик отримав диплом за 1-ше місце та цінний подарунок. По закінченню конкурсу наш творчий колектив порадував всіх присутніх міні-концертом.
Паралельно з конкурсом байкарів на другій сцені творчі колективи Полтавщини розпочали концерт, в якому взяла участь і «Злагода».
Виступи народного аматорського фольклорного колективу та його солістів Л. Зінченко, Н. Іщенко, Н. Глєбової, Н. Іващенко, троїстих музик, не залишили байдужими глядачів.
Організатори цього свята щиро подякували колективу за гарний виступ, за те, що ми створювали гарний настрій всім присутнім та відзначили дипломом за вагомий внесок в культурний розвиток громад Полтавщини, відродження народних традицій, за щире слово і дзвінку пісню, в які вкладено часточку нашого серця.

А. Ільченко, режисер-постановник.

Веселий Поділ

Веселий Поділ

Веселий Поділ

Веселий Поділ

Веселий Поділ

Веселий Поділ

Веселий Поділ

Веселий Поділ

Веселий Поділ

Веселий Поділ

Виконавчий комітет



    Твіт