ГоловнаНовини

Свято миру і дитинства

 Опубліковано: 2 червня 2023, 14:18

«Свято миру і дитинства —
Найсвітліше на планеті.
І усмішки ваші, діти,
Краще квітів всіх на світі».
Весело, гамірно і радісно було в Публічній бібліотеці Заводської міської ради в перший день літа! Міжнародний день захисту дітей співпав із початком літніх канікул і всім хотілося створити особливу атмосферу для наших маленьких читачів. На свято до бібліотеки завітали місцеві жителі та внутрішні переселенці, що знайшли прихисток у нашому місті.
Тепле сонечко протягом дня закликало своїми промінцями до книгозбірні веселу дітвору на День дитячих розваг «Веселимося граємо, літечко вітаємо». Щоб свято було яскравішим, до дітей повеселитися прийшли герої мультфільму Ох і Ах та Бабуся Ягуся. Друзі хотіли пригостити дітей шоколадками, які знайшли по дорозі в бібліотеку та виявилося, що Ох їх загубив, а Бабуся Ягуся знайшла і не захотіла віддавати шоколадки поки дітки з нею не пограються. І хто ж від розваг відмовиться?! Дітлахи залюбки бавилися в гру «Чоботи скороходи», «Жучки і сачки», «Сонечко на небі», «Дожени їжачка», «Збери кавунчики», «Який я красивий» та танцювали з веселою і харизматичною Бабусею Ягусею. Не нудьгував ніхто! Награвшись досхочу Бабуся Ягуся віддала таки дітям шоколадки і нагадала, щоб вони влітку не забували про бібліотеку і обов’язково читали, та брали участь в акції« Літо з книгою». Для участі в акції потрібно зробити фото з книгою у місці яке вас надихає та поділитися фото в соцмережах із хештегом #ЛітоЗКнигою . І тоді літні канікули пройдуть цікаво і пізнавально.
Приємно, що діти отримали море задоволення і незабутні враження. Було багато радісних посмішок, протягом всього заходу панувала атмосфера гарного настрою. Таким і має бути свято.
Працівники бібліотеки побажали своїм гостям щасливих днів, чистого неба, грайливих промінців сонця, щирих усмішок, спокійного та мирного дитинства.
Закінчилися розваги для дітей малюнком на асфальті. Малята намалювали яскраве літечко та отримали солодкі подарунки від Відділу культури і туризму виконавчого комітету Заводської міської ради.

Свято миру і дитинства

Свято миру і дитинства

Свято миру і дитинства

Свято миру і дитинства

Свято миру і дитинства

Виконавчий комітет



    Твіт