ГоловнаНовини

Святковий новорічний концерт в с. Жабки

 Опубліковано: 15 січня 2019, 08:10

Новий рік, сніжний, довгоочікуваний і такий казковий. Це свято, яке ми чекали з нетерпінням. Це ще одна можливість зібратися усією родиною, поспілкуватися з друзями, подарувати одне одному подарунки та сюрпризи.
13 січня, на передодні Старого Нового року, учасники народного аматорського фольклорного колективу «Злагода» завітали з новорічним концертом до жителів с. Жабки.
Бажаючих подивитись концерт було дуже багато. В залі майже не було вільних місць.
Учасники нашої самодіяльності підготували новорічно-різдвяну концертну програму. Новорічна сценку про куму, кума та їхню надокучливу сусідку додали веселого настрою глядачам.. Щирими, гучними оплесками присутні супроводжували кожен виступ нашого колективу. Власні вірші декламувала місцева поетеса Наталія Сорокіна. А гумор, який читали наші гумористи, додав всім присутнім гарного настрою.
По закінченню концерту з привітальним словом виступив сільський голова с. Жабки Максютенко Сергій Володимирович. Він привітав всіх з новорічними святами та щиро подякував артистам-аматорам за такий гарний концерт і святковий, веселий настрій, який вони подарували присутнім.
Вдячні глядачі ще тривалий час після закінчення концерту, в фоє Будинку культури, ділилися враженнями та дякували нашим артистам.

Режисер-постановник А.Ільченко

Виконавчий комітет



    Твіт