ГоловнаНовини

Рух – це життя

 Опубліковано: 22 травня 2023, 16:26

Відомо, що спорт позитивно впливає на людину і є корисним для здоров’я. Контрольована й правильно розрахована фізична активність - це чудовий спосіб підтримки гарного самопочуття, молодості, сили, впевненості у собі. Переоцінити користь спорту в житті людини важко: в багатьох випадках тренування є частиною терапевтичних заходів, реабілітаційних програм, профілактики хвороб. Спорт, будь то командний вид чи індивідуальний, вчить дружити, зміцнює стосунки та покращує наші соціальні навички.
З 25 квітня розпочалася шкільна спортивна Гімназіада, в якій взяли активну участь всі заклади загальної середньої освіти нашої громади. 
Шкільну Гімназіаду розпочали змаганнями з легкої атлетики: біг 60 м, біг 400м, стрибки у довжину з місця, метання малого м'яча у двох вікових групах 9-11 класи та 6-8 класи.
2 травня відбулися змагання з міні-футбол 5х5 6 класи та молодші учні. За результатами змагання команди посіли такі місця:
Ім Заводський ліцей N2;
ІІм Заводський ліцей N1;
ІІІм Пісківський ліцей;
ІVм Бодаквянський ліцей.
05.05. учні знову змагалися з міні-футбол 8х8 9 класи і молодші учні. 
Ім Заводський ліцей N2;
ІІм Заводський ліцей N1;
ІІІм Пісківський ліцей.
Заключним етапом Гімназіади 18.05. стали змагання з волейболу. Після напруженої спортивної боротьби перемогу здобули:
Ім Пісківський ліцей;
ІІм Заводський ліцей N2;
ІІІм Заводський ліцей N1.
Всі команди показали досить високий рівень фізичної підготовки.
Щиро дякуємо директору Центру розвитку дітей і молоді Сергію ЛАПІЗІ за високий рівень організації змагань, учителям фізичної культури закладів освіти Кузьменку В.В., Соболєву О.С., Мороз С.С., Репецькому В.І., Симоненку В.А. - за високий рівень підготовки команд, а учасникам – за зосередженість, наполегливість, цілеспрямованість.
Усім успіхів і спортивних перемог!

Рух – це життя

Рух – це життя

Рух – це життя

Рух – це життя

Рух – це життя

Рух – це життя

Виконавчий комітет



    Твіт