ГоловнаНовини

Привітання міського голови з Міжнародним жіночим днем - 8 Березня!

 Опубліковано: 8 березня 2021, 07:03

Дорогі жінки! Ніжні матері, турботливі бабусі, любі сестри, кохані дружини, милі дочки й онучки!

Сердечно вітаю Вас із найпрекраснішим святом весни!
Ви, найдорожче, що є в житті кожного чоловіка! Охоронниці домашнього вогнища, берегині роду людського. Ви народжуєте і виховуєте дітей, передаючи з покоління в покоління традиції високої духовності, культури, працьовитості. Ви спроможні підкорити цілий світ своєю рішучістю, безмежним терпінням та наполегливістю! Такі хоробрі й, водночас, такі тендітні — скільки всього тримається на ваших плечах! Від плекання домашнього вогнища, успішних ділових відносин, до важких та небезпечних спеціальностей, як то виробництво чи захист Батьківщини. Без вашої наполегливості неможлива розбудова спроможної та квітучої Заводської громади!

Ми дякуємо вам, любі жінки, що ви завжди поруч з нами, як оберіг охороняєте близьких в домі, застерігаєте від буденних помилок, тримаєте мир і затишок в сімейному колі.

Дорогі жінки, саме ви даруєте нам ті крила, на яких чоловік здатен подолати любі перепони, захистити вашу жіночність.

Від усієї душі бажаю нашим жінкам величезного щастя, любові і добра! Нехай поряд завжди буде міцний та впевнений чоловік, з яким будь-який буревій буде звичайною негодою. Будьте кохані та щасливі! Зі святом вас, любі жінки!

Міський голова Віталій Сидоренко

Виконавчий комітет



    Твіт