ГоловнаНовини

Пройшов благодійний ярмарок, приурочений до Дня Міста

 Опубліковано: 25 вересня 2023, 13:38

17 вересня, чудового, сонячного дня біля приміщення Заводського міського будинку культури №1 пройшов благодійний ярмарок, приурочений до Дня Міста ЗАВОДСЬКЕ.
Ми щиро вдячні працівникам Публічної бібліотеки Заводської міської ради за активну участь в благочинному заході. Дівчатка завжди підтримують благодійні акції, продають поробки, створені своїми руками, проводять різні майстер-класи, підтримують і розвивають наших діток - своїх читачів. Дякуємо за активність та підтримку!
Наша місцева майстриня - Вікторія Шаренко, вкотре порадувала всіх присутніх чудовими, м'якенькими іграшками, які зв'язала своїми руками. Ці милі звірятка і патріотичні сердечка не залишили нікого байдужими.
Найменша наша постійна учасниця ярмарку - Аміна Михлик. Вона активна учасниця театральної студії "Калейдоскоп мрій". Дівчинка плете вироби з бісеру і продає їх. Також, до Дня міста були представлені магнітики з мальовничими краєвидами рідного містечка.
Нікого не залишили байдужими запашні вироби з мила від Марії Медведєвої (Eva Ignis). Чудові свічки, ароматні саше для шафи та багато різних пахучих виробів представила Марійка на нашій ярмарці. 
Світлана Редя створила громадську організацію "Коло єдності" з небайдужих людей, які тимчасово проживають у нашому місті. Вони, об'єднавшись, напекли смачні, духмяні булочки, які розлетілися, як "гарячі пиріжки". Світлана заохочувала всіх присутніх донатити і дарувала позитивні емоції та радість. Також не можемо не згадати майстринь, які виставляли свої чудові поробки: Тетяна Загайко та Ніна Гордієнко. 
Разом ми назбирали, наспівали і на танцювали, на випікали, а ще, наліпили, наварили, на вишивали і наплели, та …….. зібрали, аж – 8300 грн, і все це для наших хлопців на передовій. 
Дякуємо кожному, хто долучився до організації та проведення заходу! Об’єднуємо зусилля та згуртовуємось заради перемоги!
Слава Україні! Героям Слава!

Виконавчий комітет



    Твіт