ГоловнаНовини

Про проведення щорічної всеукраїнської акції «За чисте довкілля»

 Опубліковано: 15 квітня 2022, 09:07

Шановні жителі Заводської громади!
Інформуємо, що 16 квітня 2022 року на території нашої громади буде проведено всеукраїнську акцію «За чисте довкілля» та День благоустрою територій. 
Відповідно до розпорядження міського голови №28 від 25.03.2022 р. «Про проведення заходів по благоустрою та озелененню території у весняний період Заводської територіальної громади» з 25 березня на території громади розпочаті роботи по наведенню благоустрою та озелененню території. Своїм власним прикладом мешканці масиву «Гора» вже прибрали території на своєму масиві.
Звертаємось до керівників підприємств, установ, організацій, старост старостинських округів громади провести заходи з благоусторою, санітарної очистки та озеленення власних, закріплених та прилеглих до підприємств, установ, організацій територій.
Закликаємо мешканців громади впорядковувати прилеглі до власних домогосподарств території, привести до порядку територію не тільки в своєму дворі, а й за ворітьми, тобто прилеглу територію (частину вулиці). Зібране сміття необхідно зібрати у спеціально визначене місце і укласти угоду з комунальним підприємством на вивезення сміття. 
Кожен повинен розуміти, що чистота громади залежить саме від нього. Тому подбаємо про чистоту навколо себе, не будемо сторонніми спостерігачами, адже підтримання чистоти та порядку – це запорука здоров’я і краси нашого рідного краю.

за чисте довкілля

Виконавчий комітет



    Твіт